Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Re: Nove kazni od 1.7.2011

Napisal/-a asfalt Sr jun 08, 2011 9:18 am

J1897 je napisal/-a:vse bol se mi dozdeva, da je asfalt eden od tistih, zaradi katerih se praktično nikoli ne morem vozit po omejitvah, ampak vedno cca 20-30 POD omejitvami :roll: glede na to, da on stalno srečuje na cesti divjake, jaz pa morda srečam enega voznika, ki pelje konkretno nad omejitvami, na mesec, stalno pa srečujem na cesti kretene, zaradi katerih se je treba po suhi cesti, kjer je omejitev 90, peljati 60, ob tem pa še pred vsakim ovinkom zavirat na mrtvo :roll:

hehe.vsi pozabljate,da je max.dovoljena hitrost NAJVIŠJA in ne NAJNIŽJA,za to obstaja drugačen znak.Tudi tiste mame ko vozijo pod omejitvijo niso v nobenem prekršku,razen,če vozijo res tako počasi,da ovirajo promet,potem se pa ve kaj je treba naredit,žmigavc,dol z ceste,kolona mimo in potem spet naprej.Spet eni obračate besede in se delate frajerje,to počnete najbrž tudi na cesti kajne? Kje sem rekel,da jaz vozim pod omejitvami ? No sej spoštujem mnenja od vseh,samo jaz imam svoje prepričanje in me ne bo noben prepričal,da sem k****n,ker vozim po omejitvah.Če pa sem za vas k****n pa prav pa naj bo tako,sem pa k****n,ki vozi po omejitvah ok,briga mene,kaj si kdo misli o meni hehe...Lahko nekateri palamudijo z nevem kakšnimi matematićno fizičnimi izračuni,to je meni malo mar,jaz imam to v instinktu in ne rabim nič računat,to je za geeke.Seveda pa lahko obračate besede kakor vas je volja,pa sej zato je tud ta forum,da se mal nasmejimo pa poigramo z besedami kajne? :lol:
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Sr jun 08, 2011 9:20 am

asfalt je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:@ asfalt
Enostavno voziš povsod 50 razen,če ti drug znak dovoljuje peljati hitreje.

Se pravi zaradi tebe in tebi podobnih se na mestih, kjer bi se komot lahko vozil 90 peljem 50...

Nisi pravilno dojel kar sem hotu napisat,to je mišljeno v naselju :)

Ampak verjamem,da je to samo na nekaterih odsekih,ki pa jih bodo že zrihtali,da bodo stvari na svojem mestu.V to sem 100% prepričan.

V dedka mraza tut verjameš?

DA =P

Da te razočaram

Slika

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr jun 08, 2011 9:40 am

Da se malo vrnem nazaj na tematiko omejitev na AC... Gledal prispevek po TV, ko je govoril policist o tej tematiki, koliko je pravilna hitrost pri prihodu na cestninsko postajo in je rekel da če se pripelješ 60 ali manj ni kazni in tega ne kaznujejo.
Bilo je pa mislim da na TV Tedniku, še ne tako dolgo nazaj.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

recept
Novinec

Napisal/-a recept Sr jun 08, 2011 1:12 pm

Kritik je napisal/-a:Da se malo vrnem nazaj na tematiko omejitev na AC... Gledal prispevek po TV, ko je govoril policist o tej tematiki, koliko je pravilna hitrost pri prihodu na cestninsko postajo in je rekel da če se pripelješ 60 ali manj ni kazni in tega ne kaznujejo.

To, da si policisti sami postavljajo meje za zaračunavanje je IMHO neumna rešitev neumnosti, ki jih počnejo razni cestarji, ministrstvo za promet in v krajni fazi poslanci.

Trenutno so nizke omejitve dostikrat postavljene samo zato, ker pač nek pravilnik zaradi nekega birokrata na ministrstvu predvideva tako. Nihče pa se ne vpraša, ali je ta omejitev res življenjska ali ne. Zato bi bilo IMO bolje, da bi bile omejitve življenjske, policisti pa bi kaznovali ob vsaki še tako majhni prekoračitvi. Če se k temu doda še večja prisotnost in merjenje policistov na kritičnih točkah, bi lahko mirno znižali kazni, saj bi se velika večina ljudi hitro naučila, da omejitve imajo smisel.

Pa osebno bi dal veliko več poudarka v zakonodaji in pravilnikih na institut priporočene hitrosti. Prekoračena priporočena hitrost se ne bi kaznovala, če ne povzročiš nesreče, pa tudi vožnja na priporočeni hitrosti (čeprav pod omejitvijo) se ne bi štela v oviranje. Potem bi ljudje vedeli, da priporočeno pomeni tisto, kar večina sedaj misli, da pomeni omejitev hitrosti.
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 08, 2011 3:05 pm

recept je napisal/-a:Trenutno so nizke omejitve dostikrat postavljene samo zato, ker pač nek pravilnik zaradi nekega birokrata na ministrstvu predvideva tako. Nihče pa se ne vpraša, ali je ta omejitev res življenjska ali ne. Zato bi bilo IMO bolje, da bi bile omejitve življenjske, policisti pa bi kaznovali ob vsaki še tako majhni prekoračitvi. Če se k temu doda še večja prisotnost in merjenje policistov na kritičnih točkah, bi lahko mirno znižali kazni, saj bi se velika večina ljudi hitro naučila, da omejitve imajo smisel.

Temu kar je obarvano rdeče lahko rečemo samo: "SANJALA SVINJA KUKURUZ!!!"
Old subarus never die, they just get faster!

J1897
Novinec

Napisal/-a J1897 Sr jun 08, 2011 3:15 pm

asfalt je napisal/-a:
J1897 je napisal/-a:vse bol se mi dozdeva, da je asfalt eden od tistih, zaradi katerih se praktično nikoli ne morem vozit po omejitvah, ampak vedno cca 20-30 POD omejitvami :roll: glede na to, da on stalno srečuje na cesti divjake, jaz pa morda srečam enega voznika, ki pelje konkretno nad omejitvami, na mesec, stalno pa srečujem na cesti kretene, zaradi katerih se je treba po suhi cesti, kjer je omejitev 90, peljati 60, ob tem pa še pred vsakim ovinkom zavirat na mrtvo :roll:

hehe.vsi pozabljate,da je max.dovoljena hitrost NAJVIŠJA in ne NAJNIŽJA,za to obstaja drugačen znak.Tudi tiste mame ko vozijo pod omejitvijo niso v nobenem prekršku,razen,če vozijo res tako počasi,da ovirajo promet,potem se pa ve kaj je treba naredit,žmigavc,dol z ceste,kolona mimo in potem spet naprej.Spet eni obračate besede in se delate frajerje,to počnete najbrž tudi na cesti kajne? Kje sem rekel,da jaz vozim pod omejitvami ? No sej spoštujem mnenja od vseh,samo jaz imam svoje prepričanje in me ne bo noben prepričal,da sem k****n,ker vozim po omejitvah.Če pa sem za vas k****n pa prav pa naj bo tako,sem pa k****n,ki vozi po omejitvah ok,briga mene,kaj si kdo misli o meni hehe...Lahko nekateri palamudijo z nevem kakšnimi matematićno fizičnimi izračuni,to je meni malo mar,jaz imam to v instinktu in ne rabim nič računat,to je za geeke.Seveda pa lahko obračate besede kakor vas je volja,pa sej zato je tud ta forum,da se mal nasmejimo pa poigramo z besedami kajne? :lol:

Majstr, jaz nič ne obračam besed, ampak samo sklepam iz napisanega. Glede na to, da te na cesti po tvojih besedah stalno obkrožajo divjaki, predvidevam, da si med počasnejšimi na cesti. In če to povežem z mojimi vozniškimi izkušnjami, potem lahko trdim, da si eden od tistih, za katerimi se nabirajo kolone. Če je pa situacija v vaših krajih drugačna kot pri nas in si v okolici tvojega doma z 90 na uro med počasnejšimi na cesti, potem pa se ti opravičujem in vzamem besede nazaj.
PS, se popolnoma zavedam, da je 90 NAJVIŠJA dovoljena hitrost, ampak to, kar se dogaja po naših cestah, je pa že preveč

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Sr jun 08, 2011 10:34 pm

J1897 je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:

Majstr, jaz nič ne obračam besed, ampak samo sklepam iz napisanega. Glede na to, da te na cesti po tvojih besedah stalno obkrožajo divjaki, predvidevam, da si med počasnejšimi na cesti. In če to povežem z mojimi vozniškimi izkušnjami, potem lahko trdim, da si eden od tistih, za katerimi se nabirajo kolone. Če je pa situacija v vaših krajih drugačna kot pri nas in si v okolici tvojega doma z 90 na uro med počasnejšimi na cesti, potem pa se ti opravičujem in vzamem besede nazaj.
PS, se popolnoma zavedam, da je 90 NAJVIŠJA dovoljena hitrost, ampak to, kar se dogaja po naših cestah, je pa že preveč

Ne ne jst vozim,tud kdaj recimo največ 10kmh čez omejitev sevede izven naselja,v naselju se striktno držim omejitve.Drugač maš pa prav,kot si rekel,tukaj pri nas je veliko nestrpnežev in najbolj me razpištoli to,da potem mene silijo v prekršek in nekaj blendajo pa se vozim še malo čez omejitev.Ampak od sedaj naprej take ignoriram in lepo vozim po svoje,se ne dam motit.Ampak res,sem porajtal,da čisto nič ne profitiraš,če goniš kot utrgan.Na koncu se z divjaki srečam na semaforju in se v avtu smejim,ko sem s kakšnim vzporedno hehe...lahko povem samo to,da veliko ljudi sploh ne zna več vozit normalno KOLKERTOLK po oemjitvah,sj ne rečem,da pa zdej treba vozit točno na omejitev in niti milimetra čez,to ne,sam postopoma po 5kmh več pa še 5 pa še 5 in kaj je na koncu,si lahko ogledate na naših cestah,eno samo divjanje.Sam mislim,da je to tudi veliko povezano z načinom življenja,stresnimi službami,skratka vse te okoliščine vplivajo na vožnjo.Sam sej pravim,če bi začeli reševati te probleme,bi jih morali začeti reševati na začetku,to pa je na družbeno socialnem področju in ko bi se to spremenilo,bi bilo stanje v prometu tudi veliko veliko boljše,dotlej bo pa po mojih ocenah samo še vsak dan slabše.Najprej mora biti premik v glavi in šele nato je lahko rezulatat viden na cesti.Predlagam,da kar vsi skupaj začnemo delati na tem,jaz že pridno vadim,kar nekaj časa in mi uspeva :D
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jun 09, 2011 8:06 am

Jaz pa mislim da je prekrškov kar se tiče divjanja (torej prevelike hitrosti) še zelo malo pri nas. Dosti več je drugega sranja, kar je bolj posledica nepoznavanja predpisov, ''boli me k****'' obnašanja šoferjev (ignoriranje prednosti, vožnja z telefonom, vožnja po sredini ceste, vožnja 70kmh pred in v naselju, izsiljevanje in potem po polžje naprej, itd...)
Mislim...divjake (za mene ni divjak tisti ki vozi 10kmh nad omejitvijo) res redko srečam na cesti. Pred leti je bilo tega dosti več.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če jun 09, 2011 11:53 am

Sam res kje asfalt ti vidiš eno samo divjanje?? Ali se res srečava vsak dan? =P
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jun 09, 2011 12:09 pm

Doche je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:.Vozil sem službeni kombi iz smeri višnjegorskega klanca proti mano šleper(cca.400m) jaz si mislim,pa kaj je s temu golfom dame ne preihti,si rečem ok ga bom pa jaz in pospešim na 190kmh da bom prišel pred

daj ne klobasaj neumnosti, kateri kombi pa gre 190 :?: :roll:

MB Sprinter 313cdi po klancu navzdol.Kazalc na števcu je šu mal čez 180kmh kokr jih ma uradno na števcu.

EPIC :lol:

Saj sem mislil že komentirat, pa je bilo težko kaj pametnega odgovorit na takšno neumnost! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Če jun 09, 2011 1:54 pm

STENTOR je napisal/-a:Sam res kje asfalt ti vidiš eno samo divjanje?? Ali se res srečava vsak dan? =P

eh povsod kamor se ozreš,so divjaki,še sreča,da je bil dons kar dobr naliv in so vsi vozil normalno heh.Tega ne vidiš vsak dan =P
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 09, 2011 2:27 pm

prvo kot prvo mi grejo na falus pijanci...sploh tisti vaški ko se potem komaj u svoje sdi-je spravjo...priznam da sem dinamičen voznik vendar 90% svojega časa po omejitvah...itak je gužva na cesti...me pa razpizdijo take kazni...zakaj?zato ker pelješ 10 preveč u naselju pa ode pol minimalne plače...pa vsi ki ščitite tako visoke kazni ste za mene budale...ker to je polnjenje državnega proračuna in nič druzga...če bi se jim šlo kaj za varnost bi prvo kot prvo porihtali ceste...to je dejstvo...ne pa da ti zjebe od končnikov do optike kljub normalni vožnji...nasljednje kar bi naredili bi lahko malo pogledali na gume ne pa da se nekateri vozijo z 10 let starimi zimskimi gumami sredi poletja...slovenskemu narodu pa manjka dinamičnost...gužva bi bila veliko manjša če bi vsak spremljal promet ne pa da ob zeleni na semaforju spelujejo do naslednjega intervala pol mu pa pohupaš je pa vse narobe...pol smo pa vsi nestrpni...ja halo?pa še to kar se tiče poklica reševalca...5 pik maš pa ne smeš voziti več specialnega vozila...a je to fer?v službi pa reskiraš svoje življenje za nekoga drugega.slovenski zakon je zgrešen...pa en ko ma miljon evrov(tajkun) na računu se mu ne pozna 500 evrov..navadnemu smrtniku se pa zelo...tak da kr ščitite visoke kazni ker seb u skledo špukate in vam tud privoščim da vas bo en dan za brezveze doletela taka kazen ko vam sploh nebo jasno...ko bote pogledali v zadnje ogledalo s tem pa prekoračili omejitev za 15 na uro...pol bo pa jok pa stok...prvo naj ceste porihtajo,pijance odstranjo,gume gledajo pa stojijo naj policaji tam ko so res "smrtne" ceste ne pa za tablo u grmovju ko take pederčine
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jun 09, 2011 3:22 pm

im nobody je napisal/-a:tak da kr ščitite visoke kazni ker seb u skledo špukate in vam tud privoščim da vas bo en dan za brezveze doletela taka kazen ko vam sploh nebo jasno...ko bote pogledali v zadnje ogledalo s tem pa prekoračili omejitev za 15 na uro...pol bo pa jok pa stok...prvo naj ceste porihtajo,pijance odstranjo,gume gledajo pa stojijo naj policaji tam ko so res "smrtne" ceste ne pa za tablo u grmovju ko take pederčine

Kratko in jedernato. Se podpišem pod tole! Poleg "hitrost ubija" bi lahko naredili kakšno akcijo "starejše gume kot 5 let tudi ubijajo" ker poznam primere ko se je folk skantal z njimi. In to ne neki dirkači, celo normalen človek, ko je priletel na (tipično slovensko!) gladek asfalt kot je v BTCju po dežju. Kolikor opažam ljudje sploh ne vejo kako sranje so stare gume na avtu. In, če jim je težko dati 200-300€ (v 4-5 letih!) za avto potem pa res ne vem zakaj sploh imajo avto. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če jun 09, 2011 3:36 pm

O tej izobrazbi sem prej pisal - očtino ste vsi spregledali.

Vprašanje je, kdo je bolj nevaren - divjak, ki se zaveda, da je nevaren, ali pa recimo @asfalt, ki je prepričan, da je varen voznik, ker vozi po predpisih, ni pa niti malo izobražen o vožnji in delovanju avtombila (sklepam po tem, kako mi je odgovril na moj post na prejšni strani). nabolj envaren je seveda dijvak ki se ne zaveda, da je nevaren, torej je pravtako neizobražen.

Problem kaznovanja z vedno višjimi zneski je v tem, da ljudje iz napačnega razloga potem vozijo po predpisih. Ljudje bi po predpisih mogli voziti, ker bi se mogli zavedat, kakšna je razlika (kot primer) med zavrno potjo med 50 in 60, in da se za 50% zmanjša hitrost v zadnjih nekaj metrih zaviranja, torej ali ubiješ ali ne ubiješ, samo zaradi 10 km/h, ali kaj pomenijo dobre ter slabe gume, in še mnogo stvari o katerih nimajo pojma - v splošnem smo torej spet pri izobrazbi, ker voziti po predpisih je samo ena od malenkosti pri zagotavljanju varnosti v promeru. Zdaj pa ljudje vozijo po predpisih iz čisto napačnih razlogov - iz strahu pred kaznimi! In to je napaka, zelo velika napaka, ki pa je dobra za vse slovenske vlade, smrdljive ali dišeče, umazane ali čiste.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 09, 2011 3:45 pm

točno tako...vsi so/smo posrani za volanom sam ker ne veš kdaj boš kriv in dobil kazen...asfalt?ne se imeti za popolnega ker kot sem že prej omenil...ko boš enkrat tako rekoč fajn oškodovan za prekršek ki je nepomemben in bv samo za zaslužek države boš spremenil mnenje...če bi blo državi kaj za varnost bi bile vredu ceste,poštimana signalizacija,opozorila,kontrola gum,kontrola alkohola ter stali bi tam kjer je res kritično...to sem tak že prej napisal sam kokr vidim bo treba to nekaterim dalj časa dopovedovat...pa stare voznike s cest..ne vse ampak tiste ko ne vidi prsta pred sabo...tovornjake na vlake ne pa da ti po mestu serjejo(tu nikakor ne obtožujem tovornjakarje da ne bo pomote),dela na cesti naj bodo ponoči tak kokr ponekod ko je manj prometa ne pa ob največji gužvi,in še in še.....
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če jun 09, 2011 4:09 pm

Prvo, kot prvo, bi potrebovali učinkovito davčno policijo.....NPU tu ni dovolj oziroma bi prihajalo do kohezije med tema uradoma. Potem pa lepo po modelu skandinaskih držav, kazen se prilagoditi tvojim dohodkom. Ni smisel v tem, da ko te (voznika/udeleženca) sankcionirajo, da z samo višino kazni še ubobožaš, skoraj nemogoče da plačaš, se zato poslužiš drugih kaznivih dejanj oziroma ignoriraš samo kazen!
Npr. nekdo z minimalnim dohodkom, težje plača prekoračitev +15km/h, kot nekdo, kateri zasluži letno minimalno plačo v enem mesecu.
In kakšno bi vlogo imela tu davčna policija; ne, da se razni "podjetniki" vozijo v avtomobilih za +100.000€ a prikazano imajo pa, kot minimalne prispevke ali pa celo socialno pomoč.... ! Pa naj potem isto kazen, za prekoračitev nekdo z visokimi dohodki plača 10.000€, nekdo z minimalno plačo pa 500€......

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Če jun 09, 2011 4:24 pm

lizard je napisal/-a:O tej izobrazbi sem prej pisal - očtino ste vsi spregledali.

Vprašanje je, kdo je bolj nevaren - divjak, ki se zaveda, da je nevaren, ali pa recimo @asfalt, ki je prepričan, da je varen voznik, ker vozi po predpisih, ni pa niti malo izobražen o vožnji in delovanju avtombila (sklepam po tem, kako mi je odgovril na moj post na prejšni strani). nabolj envaren je seveda dijvak ki se ne zaveda, da je nevaren, torej je pravtako neizobražen..

Kuščar Asfalt je zelo prepričan v svoje sposobnosti,nič bat,sem ti povedal,da ne rabim jaz nikakršnjih matematično fizikalnih izračunov,s tem se lahko ti igraš po mili volji,mene to ne zanima.Jaz sem bolj praktičen človek in delam več al manj vse po občutku in ta občutek je zelo dobro razvit.Vendat pa daleč od tega,da bi mislil,da se mi ne more nič zgoditi.Vem,česa sem sposoben in česa ne.Zato se tudi ne izpostavljam.Na cesti ti pa tvoja izobrazba ne pomaga prav veliko.će se znajdeš v kočljivi situaciji in delaš več al manj vse nagonsko.No vem pa,da me je v mojem primeru par postov nazaj) rešilo to,da sem bil poklicni voznik in sem stvar obvladal(ja brez tvoje ljubice teorije) in zvozil in tudi z kančkom sreče :mrgreen:

im nobody je napisal/-a:točno tako...vsi so/smo posrani za volanom sam ker ne veš kdaj boš kriv in dobil kazen...asfalt?ne se imeti za popolnega ker kot sem že prej omenil...ko boš enkrat tako rekoč fajn oškodovan za prekršek ki je nepomemben in bv samo za zaslužek države boš spremenil mnenje...če bi blo državi kaj za varnost bi bile vredu ceste,poštimana signalizacija,opozorila,kontrola gum,kontrola alkohola ter stali bi tam kjer je res kritično...to sem tak že prej napisal sam kokr vidim bo treba to nekaterim dalj časa dopovedovat...pa stare voznike s cest..ne vse ampak tiste ko ne vidi prsta pred sabo...tovornjake na vlake ne pa da ti po mestu serjejo(tu nikakor ne obtožujem tovornjakarje da ne bo pomote),dela na cesti naj bodo ponoči tak kokr ponekod ko je manj prometa ne pa ob največji gužvi,in še in še.....

Eh zakaj posrani? Voziš po omejitvah in je to to.Nisem popolen daleč od tega,samo vem pa česa sem zmožen in česa ne,tukaj pa verjamem vase.
Seveda,da državi ni za varnost,njej godi,da je stanje tako na cestah,ker od tega služijo s kaznimi.Se pa strinjam z vsem tem,kar si v zadnjem delu posta naštel.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če jun 09, 2011 4:42 pm

asfalt je napisal/-a:Kuščar Asfalt je zelo prepričan v svoje sposobnosti,nič bat,sem ti povedal,da ne rabim jaz nikakršnjih matematično fizikalnih izračunov,s tem se lahko ti igraš po mili volji,mene to ne zanima.Jaz sem bolj praktičen človek in delam več al manj vse po občutku in ta občutek je zelo dobro razvit.Vendat pa daleč od tega,da bi mislil,da se mi ne more nič zgoditi.Vem,česa sem sposoben in česa ne.Zato se tudi ne izpostavljam.Na cesti ti pa tvoja izobrazba ne pomaga prav veliko.će se znajdeš v kočljivi situaciji in delaš več al manj vse nagonsko.No vem pa,da me je v mojem primeru par postov nazaj) rešilo to,da sem bil poklicni voznik in sem stvar obvladal(ja brez tvoje ljubice teorije) in zvozil in tudi z kančkom sreče :mrgreen:

Pusti fiziko če ti ta povzroča tako ogromne probleme, govoril sem o precej drugih stvari, ti pa si napisal skrajno butast odgovor, če temu sploh lahko rečemo odgovor, iz tega pač smatram da nimaš pojma o marsikateri stvari glede prometa in avtomobilov in zame ostajaš nevaren voznik, ki slučajno vozi pri predpisani hitrosti.

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Če jun 09, 2011 4:57 pm

lizard je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:Kuščar Asfalt je zelo prepričan v svoje sposobnosti,nič bat,sem ti povedal,da ne rabim jaz nikakršnjih matematično fizikalnih izračunov,s tem se lahko ti igraš po mili volji,mene to ne zanima.Jaz sem bolj praktičen človek in delam več al manj vse po občutku in ta občutek je zelo dobro razvit.Vendat pa daleč od tega,da bi mislil,da se mi ne more nič zgoditi.Vem,česa sem sposoben in česa ne.Zato se tudi ne izpostavljam.Na cesti ti pa tvoja izobrazba ne pomaga prav veliko.će se znajdeš v kočljivi situaciji in delaš več al manj vse nagonsko.No vem pa,da me je v mojem primeru par postov nazaj) rešilo to,da sem bil poklicni voznik in sem stvar obvladal(ja brez tvoje ljubice teorije) in zvozil in tudi z kančkom sreče :mrgreen:

Pusti fiziko če ti ta povzroča tako ogromne probleme, govoril sem o precej drugih stvari, ti pa si napisal skrajno butast odgovor, če temu sploh lahko rečemo odgovor, iz tega pač smatram da nimaš pojma o marsikateri stvari glede prometa in avtomobilov in zame ostajaš nevaren voznik, ki slučajno vozi pri predpisani hitrosti.

Pomojem,da si ti preveč površno prebral moj post in ga nisi sposoben dojeti.Žal tudi tudi taki obstajajo nimaš kaj,no pa saj nisi edini na tem svetu,ki marsikatere stvari ne zastopi ali se pa dela,da je ne.Lej,če ti je moj odogovor butast ga pač ne komentiraj,čist simpl a ni ? Kaj mene briga,kaj si ti misliš o meni,pa to je meni ravno,kot lanski sneg..... hehe.....dej nej gre tema naprej...smo že preveč offopic... :D
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe jun 10, 2011 12:15 am

Preveč površno sem prebral tole?

asfalt je napisal/-a:Lahko noč lizard in prijetne sanje :D

Upam, da se hecaš.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov