J1897 je napisal/-a:vse bol se mi dozdeva, da je asfalt eden od tistih, zaradi katerih se praktično nikoli ne morem vozit po omejitvah, ampak vedno cca 20-30 POD omejitvamiglede na to, da on stalno srečuje na cesti divjake, jaz pa morda srečam enega voznika, ki pelje konkretno nad omejitvami, na mesec, stalno pa srečujem na cesti kretene, zaradi katerih se je treba po suhi cesti, kjer je omejitev 90, peljati 60, ob tem pa še pred vsakim ovinkom zavirat na mrtvo
hehe.vsi pozabljate,da je max.dovoljena hitrost NAJVIŠJA in ne NAJNIŽJA,za to obstaja drugačen znak.Tudi tiste mame ko vozijo pod omejitvijo niso v nobenem prekršku,razen,če vozijo res tako počasi,da ovirajo promet,potem se pa ve kaj je treba naredit,žmigavc,dol z ceste,kolona mimo in potem spet naprej.Spet eni obračate besede in se delate frajerje,to počnete najbrž tudi na cesti kajne? Kje sem rekel,da jaz vozim pod omejitvami ? No sej spoštujem mnenja od vseh,samo jaz imam svoje prepričanje in me ne bo noben prepričal,da sem k****n,ker vozim po omejitvah.Če pa sem za vas k****n pa prav pa naj bo tako,sem pa k****n,ki vozi po omejitvah ok,briga mene,kaj si kdo misli o meni hehe...Lahko nekateri palamudijo z nevem kakšnimi matematićno fizičnimi izračuni,to je meni malo mar,jaz imam to v instinktu in ne rabim nič računat,to je za geeke.Seveda pa lahko obračate besede kakor vas je volja,pa sej zato je tud ta forum,da se mal nasmejimo pa poigramo z besedami kajne?