Energetik81 je napisal/-a:Podrl moj rekord na 1 tank - 8,4L/100km
Pač veliko jajcanja po mestu in hribih, velikokrat tudi stanje na mestu z nažgano klimo, ko se kam odpravim mora klima delat na ful ene 5min, preden se usedemo v avto (pač s 3M dojenčkom v tej vročini ne gre drugače).
ZakajPatrik_A3 je napisal/-a: Poraba s klimo ki dela na polno na 16 stopinj,
lada2103 je napisal/-a:A globalno segrevanje pa te reči so za vas samo ena izmišljotina, kajne?
lada2103 je napisal/-a:Al pa...nafte itak ne bo nikol zmanjkalo, če pa že, bodo pa znanstveniki poskrbeli,da se bomo vozili na veter al kaj...Jao jao
J.McLane je napisal/-a:Dobri ste s to nastavitvijo klime na 16°, potem pa verjetno vse zračnike čim bolj zapret in ventilacijo na min, v avtu pa kakšna stopinja pod 30° kot pri meni ko nastavim klimo na 26° in vse prepustim avtomatiki.
Ko se kupuje avto pa tako hvaljenje avtomatske klime ... potem se pa z njo upravlja enako kot z ročno.
lada2103 je napisal/-a:Ne vem, a se vi hvalite, kolk vam avto pokuri? V smislu, več pokuri, boljši smo. Haloo. Očitno še niste slišali za to, da bi blo bolje malo zmanjšat porabo kot pa stalno dvigat zahteve po udobju. Očitno tu ni razuma. In kdaj sledi spoznanje, da je prav od vsakega posameznika odvisno kaj bomo pustili našum otrokom? A globalno segrevanje pa te reči so za vas samo ena izmišljotina, kajne? Al pa...nafte itak ne bo nikol zmanjkalo, če pa že, bodo pa znanstveniki poskrbeli,da se bomo vozili na veter al kaj...Jao jao
~toMmy~ je napisal/-a:Sicer pa, prej pokurimo vse zaloge nafte, prej bodo energijski mogotci bili prisiljeni prešaltat na čistejše vire energije.
Jaz sem tudi prepustil avtomatiki, ko sva se samo 2 peljala spredaj in so sredinske šobe pihale po sredini nekam nazaj.~toMmy~ je napisal/-a:J.McLane je napisal/-a:Dobri ste s to nastavitvijo klime na 16°, potem pa verjetno vse zračnike čim bolj zapret in ventilacijo na min, v avtu pa kakšna stopinja pod 30° kot pri meni ko nastavim klimo na 26° in vse prepustim avtomatiki.
Ko se kupuje avto pa tako hvaljenje avtomatske klime ... potem se pa z njo upravlja enako kot z ročno.
x2 Sicer odvisno tudi od same klime oz. avta, ampak sam tudi klimo upravljam samo s temperaturo (pa pač še tipki za odrosit šipe in zapret dotok zraka) in ne vidim smisla, da bi jo nastavljal tako ekstremno nizko pri takšnih temperaturah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov