BBoss je napisal/-a: to so varni vozniki
X-Hair je napisal/-a:BBoss je napisal/-a: to so varni vozniki
http://www.youtube.com/watch?v=a40APHqQnko
Ta je bil že prov ekstremno varen.Vozil se je z več kot polovico dovoljene hitrosti. Včasih mu je ratala celo tretjina. Vse za varnost, hitrost ubija.
pskoda je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:BBoss je napisal/-a: to so varni vozniki
Ta je bil že prov ekstremno varen.Vozil se je z več kot polovico dovoljene hitrosti. Včasih mu je ratala celo tretjina. Vse za varnost, hitrost ubija.
Ni čudno, da VW-jevci imajo tako nisko porabo
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:BBoss je napisal/-a: to so varni vozniki
Ni čudno, da VW-jevci imajo tako nisko porabo
Itak. tole je zelo dinamična vožnja z 1.2TSI. Povprečna poraba pa max 5.2
belkaena je napisal/-a:Da niso te fustracije samo v tvoji glavni? Ne vrti se cel svet samo okoli tebe, kadar sedeš za volan. To je sicer znan problem Slovenskih voznikov, vendar ne predpostavljam, da to velja zate.
Pa to samo tako by the way vprašam, ni mišljeno napadalno ali izivalno, ker če si ti zmišljuješ zgodbe o ljudeh s katerimi se srečaš na cesti, ne pomeni, da to počno vsi, še manj pa da so te zgodbe in mišljenja pravilnaNekako tako kot takrat ko stopiš iz frizerskega salona, ter takoj pridobiš napačen občutek, da vsak človek na tem svetu živi samo za to, da buli v tvojo novo frizuro.
Lp.
belkaena je napisal/-a:Da niso te fustracije samo v tvoji glavni? Ne vrti se cel svet samo okoli tebe, kadar sedeš za volan. To je sicer znan problem Slovenskih voznikov, vendar ne predpostavljam, da to velja zate.
Pa to samo tako by the way vprašam, ni mišljeno napadalno ali izivalno, ker če si ti zmišljuješ zgodbe o ljudeh s katerimi se srečaš na cesti, ne pomeni, da to počno vsi, še manj pa da so te zgodbe in mišljenja pravilnaNekako tako kot takrat ko stopiš iz frizerskega salona, ter takoj pridobiš napačen občutek, da vsak človek na tem svetu živi samo za to, da buli v tvojo novo frizuro.
Lp.
_furby_ je napisal/-a:premalo konjev mas pod havbo, pa je zmanjkalo moci za prehitevat
mire je napisal/-a:Po moje si samo jezen,ker ti je Alfa dala vetra![]()
![]()
~toMmy~ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:premalo konjev mas pod havbo, pa je zmanjkalo moci za prehitevat
Malo nelogična trditev, glede na to, da sem šel brez težav mimo.![]()
_furby_ je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:premalo konjev mas pod havbo, pa je zmanjkalo moci za prehitevat
Malo nelogična trditev, glede na to, da sem šel brez težav mimo.![]()
malo heca
sicer pa vem kako je to. ponavadi ko se z kombijem spravim prehitevat kakega pilota, se pol dogajajo take reci.
~toMmy~ je napisal/-a:Voznika srebrnega trivratnega Stilota z Nm tablicami in grbom, ki mi je včeraj okrog 15.30 od Podturna v smeri Dolenjskih toplic začel pritiskat po gasu na polno, ko sem ga prehiteval, lepo vljudno pošiljam v ku***. Saj sem šel brez večjih težav mimo, pač sem malo pozneje šaltal v 4., bi pa prosil, da mi končno nekdo razloži v čem je fora pospeševanja kolikor ti avto da, ko si prehitevan...![]()
No par minut po tem, ko sem se v Dolenjskih spuščal proti tistemu zožanemu delu, je na že itak dokaj ozki cesti ena mlada dama vztrajno vozila pol metra čez črto proti meni, tako da bi se moral ob srečanju trudit, da ne zajaham robnika ali pa ostanem brez ogledala. Ko sem še sam očitno cuknil levo, tako da sem bil podobno čez črto kot ona, se je postavila normalno na svojo polovico in sva se lepo srečala.![]()
Ob vračanju domov sem dohitel eno AR 166, ki jo je očitno zmotil Golf v ogledalu, ker se je začelo kadit iz auspuha, po ovinkih pa jo je lepo premetavalo.Po kakšnem kilometru je itak spet zmanjšala tempo, pa sem jo zaradi dobrega poznavanja ceste brez težav prehitel z dvema avtoma, ki ju je ravno dohitela, vred. S tem sem očitno zmotil frajersko na sredini avtomobila ležečega domačega voznika prešnje generacije Lagune karavan, ker je od prvi priložnosti prehitel prvi avto iz te kolonice treh za mano in pritiskal do konca dokler me ni postopoma dohitel, ko sem pred naseljem spustil gas zaradi omejitve in avtov spredaj. Po koncu tega naselja sem prehitel še en avto, Laguna mi že rahlo nepremišljeno sledila. Še malo naprej sem prehitel še eno počasnelo, ampak na takem mestu, da moraš pospešit pravočasno, odločno in premišljeno. Ko sem bil že praktično nazaj na svojem pasu, se je lastnik črne Lagune odločil, da mi bo spet sledil in se spravil prehitevat praktično pred ovinkom, zaradi tega ni videl Polota, ki je pripeljal v nasprotni smeri in sem v ogledalu gledal kako je vse skupaj res za las šlo čez, čisto malo je manjkalo, da bi prišlo do nesreče!
A ni to "zanimivo"? Voziš z nekim svojim tempom in ti v cca. 80km en pospešuje do konca, ko ga prehitevaš, drugi začne puščat dimne signale in premetavat avto po ovinkih, ko vidi, da ga dohitevaš, tretji pa skoraj povzroči prometno nesrečo, ko ti skuša sledit, ko ga prehitiš! Frustracije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov