kolesar je napisal/-a:eni ste prav neumni, delali bi ponoč, pa kdo ti bo delu človk?pa me zanima kaka bi bla pol kvaliteta del:?:
danes recimo so pri celju nekaj delal veliko pa tko ali tako ne morejo ker tovornjaki ne smejo vozt.. (razen če nimajo dovoljenj..)
aja pa darsovci ne obnavljajo sami ampak je javni razpis...
pa zakaj tolk obnavljajo, ker imamo dosti avtocest in veliko tovornega prometa, nekje sem zasledil podatek da bo poterbno na leto obnoviti 35km avtocest če jih hočemo obdržat v solidnem stanju..
pa tudi ne vem kaj je narobe s kakim obnovljenih odsekom, npr všeč mi je iz mb razcep slivnica proti celju(do odcepa za rače ali celo do počivališča polskava je prav lepo obnovljeno..)
aja a mislite da v tujini npr. avstriji nič ne obnavljajo? peljite se mal da se boste malo razvetljili.. sredi turistične sezone polno del na avtocestah
Za gnečo so pa krivi vozniki, ker ne znajo vozit namesto da bi bil promet tekoč se zaganjajo potem pa preveč zavirajo..[/b]
lexuss je napisal/-a:kar se mene tiče jst nkol v žiulenju ne kupm vinjete in se rajš po magistralkah vozm zastonj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov