nevermind je napisal/-a:Dajte mi nekaj povedat (pa se sploh ne obremenjujem s porabo)... ali avto porabi več, če voziš z odprtimi šipami ali z vklopljeno klimo?
nevermind je napisal/-a:Dajte mi nekaj povedat (pa se sploh ne obremenjujem s porabo)... ali avto porabi več, če voziš z odprtimi šipami ali z vklopljeno klimo?
BBoss je napisal/-a:Čeprav v praksi vseeno mislim, da ima vedno prednost klima, ker s spuščenimi okni dosežeš le temperaturo okolice - se pravi, da če je zunaj 35 stopinj je toliko tudi v avtu. Če nastaviš klimo, da "hladi" le do 35 stopinj bo zelo malo vplivala na obremenitev motorja.
DePalmo je napisal/-a:7.1 pri 190?? Če je to res, potem je to res varčen avtek.
MBtouran je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Dajte mi nekaj povedat (pa se sploh ne obremenjujem s porabo)... ali avto porabi več, če voziš z odprtimi šipami ali z vklopljeno klimo?
Kaj ti pomaga odprta sipa ce je veni 40 stopinj. Ne vem zakaj sploh imajo nekateri klimo ce jih je strah za pol litra goriva
Glede prvotnega vprašanja - že v osnovi ne moreš primerjati udobja pri odprtih oknih ali pri uporabi klime.nevermind je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Dajte mi nekaj povedat (pa se sploh ne obremenjujem s porabo)... ali avto porabi več, če voziš z odprtimi šipami ali z vklopljeno klimo?
Kaj ti pomaga odprta sipa ce je veni 40 stopinj. Ne vem zakaj sploh imajo nekateri klimo ce jih je strah za pol litra goriva
Malo boljše beri! Ne gre se zaradi porabe.
altf4s6 je napisal/-a:Da še dodam enga jeepa![]()
Jeep Grand Cherokee 4.0 I6: 13.7l/100km
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost