zajbel je napisal/-a:Me prav preseneča, kakšne probleme imate eni. Očitno ljudje prav čakajo na vas, da se vključite v promet, potem vas izsledijo in začnejo samo vam nagajat. Vse ostale pa pustijo pri miru.
Me prav preseneča, kako enih sploh nimate problema na cesti. Očitno ljudje prav čakajo na tebe, da se vključiš v promet, potem te pa sledijo in čakajo, da bojo lahko sodelovali pri tvojem lažjem prehitevanju. Vse ostale pa jebejo do onemoglosti.
Da so to tebi ne dogaja, ni veliko možnosti.
1) se voziš po pokrajinah, kjer vejo, kaj je tole cestna kultura
2) si zamašek na cesti in nikoli ne prehitevaš ter sanjaš s tistimi 50 do max 70 ( če je že ravnina 1km),
3) si isti _____, kot jih sami opisujemo in zajebavaš ostale voznike. Žalostno je tole, da se tega tudi zaveš ne.
Evo ______, tale je zate. Na koncu se lepo vidi, kako se je celotno pot trudil. Še dobro, da je bil diesel, da se vidi kako je _____ dal gas. Ooooo ne ne, ne boš me prehitel. Se je trudil tudi z vožnjo čez črto in mi je dal vedet, da se ga slučajno ne bom drznil prehitevat. Bel Audi A6 LJ - CH 3xx ali je bila 2xx, če ga bo kdo srečal. Da se ve, da mate opravka z enim, ko ga v otroštvu niso maral, ga zatiral, pa sedaj na cesti sprošča svoje frustracije. Poligon je vsekakor izbral pravi. Se prepoznaš? Ne, no potem pa super. Očitno si potem počasen v prometu in nikoli ne prehitevaš in samo bentiš v avtu, koliko norcev je po cesti. Sedaj pa hitro pisat, koliko smo norel tukaj, vseznalac. Dej še ti kakšen posnetek, da vidmo, mojstra pri vožnji. To tvoje nakladanje ne pelje nikamor več.
http://www.youtube.com/watch?v=U1gmIIpMWo8Pa zadeva je čisto preprosta. Sam j*** ga, eni pač rabijo mal podaljšat organ. Samo da je žena zadovoljna doma, sem tudi sam srečen, da sem pripomogel k večji sreči v spolnem življenju.
(ko sestavim video, ga dodatno prilepim)