dj_em je napisal/-a:ma jest se spomnem prejšn let so plužl celo po teh tamalih ulcah.. nevem zakaj letos nč ne delajo vsaj po glavnih cestah![]()
in pol pravjo da so nesreče...
jest pravm sneg s cest dol pa je če bi pa radi se po snegu valal se pa lohk pred bajto al pa na kakih travnikih itd...
vsekakor ni prijetno vozt pa se ne ustavt
edit: celovška splužena...

BoneS je napisal/-a:ma cist preuc s(m)o nekter razvajen. res, kak je blo pa ucas, ko se je z verigam vozl? zj pa ce je cesta bela, mal snega gor, je pa kr panika, pa cestarji nesposobn pa nevem ka se. gres pa v franciji al pa svici smucat, gor so ceste cist bele, se sploh ne posipajo, vecinoma se pluzjo, avtobusi pa po snezni deski vozjo. pa ni polemik o tem na tv tak k pr ns. ce ni cesta crna(kopna), se pa folk kr ne zan vec vozit.eni pravjo d se premal posipa, drug spt da ne sme bit peska, tret da je sol strupena..jao, sj sploh ne vemo ka bi radi. tko k je zgori en lepo napisu, ostante tist lepo za pecjo pa cakte na lepse(toplejse) case
Taki bi morali ostati doma!PureTNT je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:ma cist preuc s(m)o nekter razvajen. res, kak je blo pa ucas, ko se je z verigam vozl? zj pa ce je cesta bela, mal snega gor, je pa kr panika, pa cestarji nesposobn pa nevem ka se. gres pa v franciji al pa svici smucat, gor so ceste cist bele, se sploh ne posipajo, vecinoma se pluzjo, avtobusi pa po snezni deski vozjo. pa ni polemik o tem na tv tak k pr ns. ce ni cesta crna(kopna), se pa folk kr ne zan vec vozit.eni pravjo d se premal posipa, drug spt da ne sme bit peska, tret da je sol strupena..jao, sj sploh ne vemo ka bi radi. tko k je zgori en lepo napisu, ostante tist lepo za pecjo pa cakte na lepse(toplejse) case
Mene nesplužene ceste ne motijo kaj posebej, vendar pa me moti to, da za neko na smrt prestrašeno žensko, ki ima od stiskanja volana tako bele členke, da me popolnoma zaslepi, vozim 25 km/h. Ravno zaradi takšnih voznikov bi ceste morale biti splužene.
pele je napisal/-a:Taki bi morali ostati doma!PureTNT je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:ma cist preuc s(m)o nekter razvajen. res, kak je blo pa ucas, ko se je z verigam vozl? zj pa ce je cesta bela, mal snega gor, je pa kr panika, pa cestarji nesposobn pa nevem ka se. gres pa v franciji al pa svici smucat, gor so ceste cist bele, se sploh ne posipajo, vecinoma se pluzjo, avtobusi pa po snezni deski vozjo. pa ni polemik o tem na tv tak k pr ns. ce ni cesta crna(kopna), se pa folk kr ne zan vec vozit.eni pravjo d se premal posipa, drug spt da ne sme bit peska, tret da je sol strupena..jao, sj sploh ne vemo ka bi radi. tko k je zgori en lepo napisu, ostante tist lepo za pecjo pa cakte na lepse(toplejse) case
Mene nesplužene ceste ne motijo kaj posebej, vendar pa me moti to, da za neko na smrt prestrašeno žensko, ki ima od stiskanja volana tako bele členke, da me popolnoma zaslepi, vozim 25 km/h. Ravno zaradi takšnih voznikov bi ceste morale biti splužene.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov