trust je napisal/-a:dencor je napisal/-a:meni pa je dal prvi avto dedek pred 2 letama in sicer mečko c250TD letnik 1995 avto mel do letos januarja pa mel prometno avto je bil v glavnem totalka pol pa sn si sam kupo laguno grandtour letnik 2005 za 15000€ ampak šparo sn od 13 leta dale pa še delo prek študenta je neke naneslo, plus leto in pol v tujini sam je res to da če si sam kupiš dosti bol ceniš
lp denis
Sorry k se umešavam v ta komentar. Ampak a nebi blo bolš, če bi tistih 15 t evrov vložil nekam, kot pa dal za avto, avto je največja zguba, vsak let zgubiš 1000 evrov. To le ni malo potem pa še dragi servisi. Jaz bi raje na tvojem mestu takrat kupil avto za okoli 2-3000 evrov, dobiš ga z vso opremo ostalo pa pametno vložil nekam.
Ljudje zadnje čase preveč vlagajo v avte, samo nove, k da se novi ne kvarijo. In potlej bereš težave, da jim ribne motor, mi je zgorel avto in to nov, crknil na AC, zalilo motor posledica menjava motorja strošek 4000 evrov, avto skoz nagaja, vsak teden na servisu. itd
Sej ne rečem rabljen je lahko še slabši, ker je avto že nekaj dal skoz, ampak se da tud dobrga kupt.
No še jaz, pred časom mi je ribnil suzuki swift l.95 v vrednosti 100 evrov, na net-u se je pojavil isti suzuki swift z odličnim motorjem in z malo slabšo karoserijo (potrebno poliranja, rja zelo mal) za 100 evrov. Vse sem zrihtal sam (premontaže med dvema avtoma). Sem zaenkrat čist vesel, da mam vsaj nekaj za vozt, čeprav je mal majhen.
Ljudje res preveč vlagajo v avte, še revn folk si kupuje ne vem, kakšne avte, le zakaj. Tukajle ej ena reno laguna in accent z klimo sta čist ok avta.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2151927
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2151394
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu
No, da zaključim vse to vtikanje, EVRČKI so vaši in vi razpolagate s tem evri, kak ga boste pa zapravli pa mene osebno ne zanima, čeprav je zgoraj napisano zvenelo precej vtikajoče.ops:
taki avto rabim ker sem skoz v tujini (delan za fotra), vsaka dve tedna se pelam domu to pomeni na mesec minimalno 5000-6000km zaslužim pa tudi solidno plus to da še dobim ves benz plačan razen servise si morm sam plačat aja pa dostikrat pelam orodje,mašine pač vse ke rabjo tak da rabim udoben, vlki, kolko tolko zmogliv avto