lenivec je napisal/-a:ne kupiš garmina brez adrije, daš 100€ zraven in dokupiš adrijo, potem ti pa oni kot dobrodelna organizacja dajo cd v računalnik, povežejo na navi in 3x kliknejo....
Samotar je napisal/-a:Samo ko sem jaz 2000 km stran od doma me ne zanima kaj se najbolj splača, ker sem odvisen od zemljevidov in zanesljive navigacije z dobro kartografijo. In ne vse nekaj na približno pa razne kombinacije naprav pa shekana kartografija, .... da ti vse crkne ko najmanj treba.
sadarj79 je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Samo ko sem jaz 2000 km stran od doma me ne zanima kaj se najbolj splača, ker sem odvisen od zemljevidov in zanesljive navigacije z dobro kartografijo. In ne vse nekaj na približno pa razne kombinacije naprav pa shekana kartografija, .... da ti vse crkne ko najmanj treba.
To ti misliš, dejansko stanje je pa tako, da mape, ki jih mata MioMap/I-Go nekje delujejo bolje od AdriaRoute. In nič ne crkuje, razn če ti sama naprava crkne.
sadarj79 je napisal/-a:Ja a sm napisal, da crkne mapa lol? Program seveda
YOLE6 je napisal/-a:Prosim če mi lahko kdo pove postopek , kako prenesem karto AR iz ene GPS naprave v drugo, se pravi da jo deaktiviram na stari in potem aktiviram na novi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lenivec je napisal/-a:navteq ima teleatlasove karte, torej so karte iste kot na miomap/igo/navigon
lenivec je napisal/-a:daj vsaj link na mojem zadnjem postu si poglej predn kaj rečeš. ker karte ki pokrivajo slo so že....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost