Lp
CERES je napisal/-a:Pač jest tega osebno ne počnem in sem hotu izvedeti kako je to? Ja ni rečeno oz. znanstveno dokazano da pod vplivom marihuane bolje voziš. Zanimivo že od par folka sem slišal da se lažje naučijo eno snov. Sam prav smešno uradno medicina pa govori da uničuje "možgane"![]()
Lp
CERES je napisal/-a:Pač jest tega osebno ne počnem in sem hotu izvedeti kako je to? Ja ni rečeno oz. znanstveno dokazano da pod vplivom marihuane bolje voziš. Zanimivo že od par folka sem slišal da se lažje naučijo eno snov. Sam prav smešno uradno medicina pa govori da uničuje "možgane"![]()
Lp
W|zz je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Pač jest tega osebno ne počnem in sem hotu izvedeti kako je to? Ja ni rečeno oz. znanstveno dokazano da pod vplivom marihuane bolje voziš. Zanimivo že od par folka sem slišal da se lažje naučijo eno snov. Sam prav smešno uradno medicina pa govori da uničuje "možgane"![]()
Lp
100% ne vozis bolje, morda le bolj skoncentrirano in pozorno. Pa ne zato ker bi thc tako vplival na mozgane, ampak ker se zavedas svojih slabsih voznih sposobnosti. To da se pa nekdo lazje snov nauci, se mi zdi pa zelo zanimivo. Ponavadi ti grejo cisto tretje stvari skos po glavi, slabse se spomnis kaj se je takrat dogajalo, mas razne hude ideje, ki se na koncu izkazejo da so kr neki, itd... Tud tisti ki so bli ponavad v soli zadeti, so bolj malo odnesli od ure:).
S stališča medicine pa: Alkohol uničuje jetra, trava mozgane, kava visa pritisk, nevem kaksna hrana vse viša holesterol.. Hocem rect, s stalisca medicine je vsaka stvar za neki slaba.. pri večini folka pa en joint na mesec še ni pustil posledic
Mejhna količina-zdravilo, velka količina-strup :P
W|zz je napisal/-a:samekk je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:to se da dosečt tudi na druge načine.. da ti je to edini način je kratkomalo žalostno..
lp
se strinjam.........so tudi drugi načini
Ker način je manj škodljiv pa da vseen mavrico vidš pa da ti je ekran smešn?![]()
hec..
g.Kromfelna je napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0120669/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov