Aichi je napisal/-a:SIcer pa slabo voljo, ko izpadeš bebec, odtehta že samo ena patrulja, ki se skrije za hišo na Zaloški in zbira une, ki so v rdeči. Kako veselo jih je gledat, ko mahajo in dokazujejo, da oni pa niso naredili nič narobe.
Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje. Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)Aichi je napisal/-a:Mimogrede: če se ti sredi mesta po tvoji špuri po cesti (skratka absolutno nepravilno) pripelje kolesar in ti zavreš in zapelješ do roba, tako da ne more mimo sovoznikovih vrat, po moje s tem narediš celo dobro delo. Tip se mora skobacat z bicikla, spravt al na svojo stran ceste al pa na pločnik, s čemer si sam, ker si to naredil, preprečil, da bi ga dejansko kdo naladal, ki ga ne bi videl. To je ena boljših pogruntavščin.
Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje.
Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)
Edit: oprosti, pozna ura, sem spregledal da pripelje tebi naproti ja. Potem mora na svojo stran, se mi pa vseeno zdi čudna poteza da bi ker zabremzal proti robniku in čakal na kolesarja
Aichi je napisal/-a:Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)
Hnja, si poskusil kdaj zadet ob tak avto, past po cesti in poklicat policaje?Poznam primer, ko je naletel na avto, ki je parkiral na kolesarsko stezo in se je sam zvrno zraven njega... pa špegl mu je zbil dol desni. Un v avtu je tulil, ko je pa model hotel poklicat policjo, je pa sam pobral špegl, pa odpeljal naprej. Un ga pol sicer ni prijavo, lahko bi ga pa.
Kolesarji so na kolesarskih stezah precej svete krave, kar ni narobe, problem je v tem, da večina ne razume, da ima kolesarska steza tudi smer vožnje.
Edit: oprosti, pozna ura, sem spregledal da pripelje tebi naproti ja. Potem mora na svojo stran, se mi pa vseeno zdi čudna poteza da bi ker zabremzal proti robniku in čakal na kolesarja
Čakal na "žrtve" ne, če pa ti vozi po špuri, maš al da narediš to, al pa pustiš, da se k****n pelje po tvojem desnem boku in ga po možnosti odrsa.
"čakal" sem mislil tako, da ko vidi kolesarja da prihaja, da zapelje na desno in ga počaka. Verjetno ne bo zapeljal direktno v njega an Odrsal ga pa verjetno tudi ne bi, če gre nekdo tako blizu tebe že podzavesto v drugo stran zapelješ. Razen če bi ga namerno hotel zbit. V tem primeru bo pa tud kar par metrov letel kolesar
ps: si prvi, ki ga vidim, da daje naslov za vsak post
killah bee je napisal/-a:Nebivedu: ni bilo to kar misliš. Povedal sem, da je bil včasih ravno tako nespameten, kot so nekateri sedaj. Tu ne mislim, na razna iziljevanja, vendar vožnja po predpisih sigurno ni bila
DaDek je napisal/-a:daj MacTron ti zakleni.. to več nikamor ne vodi.. zdaj že teče beseda o BTCju in odklenjenih avtih..
killah bee je napisal/-a:
@nebivedu: samo zaradi takih še vedno ne smeš vzeti zadev v svoje roke. Namesto, da bi vlagal energijo v tako početje, bi jo lahko vlagal v pritiske na policijo. In tukaj sigurno nebi bil sam in sigurno bi se kaj premaknilo glede tega. Sigurno bi seČe ne v prvem poskusu, v drugem ali celo nemara v 50tem. Ampak bi začel delat in to je važno
![]()
Pa si kdaj pomislil, da je takole jajcanje kolesarjev po desni silno nadležno, prepovedano in za kolesarja nevarno?Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje. Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne.
nebivedu je napisal/-a:killah, razloži, kaj je bilo z mano - če misliš tisti izgred pred šparom, ko se tip ni hotel umaknit z avtom, pa sem mu avto odrinil - sam si je bil kriv, kaj pa je izzival.
killah bee je napisal/-a:Sam si zapel na to Trzinsko obvoznico![]()
Poglej, ko pismo ne zaleže se proba z osebnim obiskom. Nabereš par ljudi, ki postane množica in na postajo težit, in to toliko časa, dokler ne bodo reagiral. Vsekakor bolje, kot čakat z avtom za kako hišo na voznike v rdeči
Kritik je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:killah, razloži, kaj je bilo z mano - če misliš tisti izgred pred šparom, ko se tip ni hotel umaknit z avtom, pa sem mu avto odrinil - sam si je bil kriv, kaj pa je izzival.
![]()
WTF? Resno? Kaj sta se prepirala zaradi park placa? Kako si se pa za to odločil? Po principu ko je jači...?
Zgoraj omenjeni princip je že sedaj popolnoma preveč prisoten na cesti.... in kdo garantira, da se ne bodo pacienti od samozvane policije ravnali po njem? Vsi smo ljudje in vsem nam kdaj pa kdaj prekipi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov