Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To sep 04, 2007 11:52 pm

no no ni tko dobr napisan. napisan je , da bojo kolesarje in motoriste brez čelad zbijal, kar pa mislim, da zelo hitro počijo kosti lobanje ob dotiku glave z asvaltom. Ne me razumet narobe, jim dajem veliko podporo, sam pa nimam tacga avta in denarja, da bi si ta dejanja lahko privoščil.

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Showdown

Napisal/-a Aichi Sr sep 05, 2007 12:02 am

SIcer pa slabo voljo, ko izpadeš bebec, odtehta že samo ena patrulja, ki se skrije za hišo na Zaloški in zbira une, ki so v rdeči. Kako veselo jih je gledat, ko mahajo in dokazujejo, da oni pa niso naredili nič narobe. :)

Mimogrede: če se ti sredi mesta po tvoji špuri po cesti (skratka absolutno nepravilno) pripelje kolesar in ti zavreš in zapelješ do roba, tako da ne more mimo sovoznikovih vrat, po moje s tem narediš celo dobro delo. Tip se mora skobacat z bicikla, spravt al na svojo stran ceste al pa na pločnik, s čemer si sam, ker si to naredil, preprečil, da bi ga dejansko kdo naladal, ki ga ne bi videl. To je ena boljših pogruntavščin.

Aja, pa pozabil sem oment eno bistveno razmišljanje od g. Bojana, ki bo marsikomu dalo še bolj jasno sliko. In sicer, da je njihovo osnovno načelo komunikacija z ostalimi udeleženci v prometu, da predvidevajo dogajanje, navedel je primer, da oceni, kako vpliva na promet vključevanje s stranskih cest in spusti enega ali dva, ko je kolona.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Re: Showdown

Napisal/-a Pavel_P Sr sep 05, 2007 12:13 am

Aichi je napisal/-a:SIcer pa slabo voljo, ko izpadeš bebec, odtehta že samo ena patrulja, ki se skrije za hišo na Zaloški in zbira une, ki so v rdeči. Kako veselo jih je gledat, ko mahajo in dokazujejo, da oni pa niso naredili nič narobe. :)

Če bi tole še pri nas delal bi blo super, pa jih tuki okol nisem še nikol videl :?
Aichi je napisal/-a:Mimogrede: če se ti sredi mesta po tvoji špuri po cesti (skratka absolutno nepravilno) pripelje kolesar in ti zavreš in zapelješ do roba, tako da ne more mimo sovoznikovih vrat, po moje s tem narediš celo dobro delo. Tip se mora skobacat z bicikla, spravt al na svojo stran ceste al pa na pločnik, s čemer si sam, ker si to naredil, preprečil, da bi ga dejansko kdo naladal, ki ga ne bi videl. To je ena boljših pogruntavščin.
Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje. Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)

Edit: oprosti, pozna ura, sem spregledal da pripelje tebi naproti ja. Potem mora na svojo stran, se mi pa vseeno zdi čudna poteza da bi ker zabremzal proti robniku in čakal na kolesarja :)

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

In medias res...

Napisal/-a Aichi Sr sep 05, 2007 12:14 am

Pa da zaključim to temo...

Najboljše je povedal zadnjič en stric na radiu, ko je šlo za železniški prehod v Cirkovcih in tri mrtve:
"Za tragedijo niso krivi minister, država, slovenske železnice. Če prevoziš stop znak, obstaja verjetnost, da se bo končalo slabo."

Misli, da je to bistvo vsega, tudi za vrivanje ali rdeče luči v Ljubljani. Če misliš da si as, boš pač as, dokler boš, ampak rok trajanja herojstva bo lahko neprimerno krajši."

:)

Dost o tem......

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Sr sep 05, 2007 12:20 am

Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje.

Razen če ti pride nasproti, a ne :) Brez skrbi, če obstaja kolesarska steza, kolesar pa vozi po cesti, je v prekršku, če pa dodaš še smer vožnje, je pa itak veselica. :)

Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)

Hnja, si poskusil kdaj zadet ob tak avto, past po cesti in poklicat policaje? :) Poznam primer, ko je naletel na avto, ki je parkiral na kolesarsko stezo in se je sam zvrno zraven njega... pa špegl mu je zbil dol desni. Un v avtu je tulil, ko je pa model hotel poklicat policjo, je pa sam pobral špegl, pa odpeljal naprej. Un ga pol sicer ni prijavo, lahko bi ga pa. :) Kolesarji so na kolesarskih stezah precej svete krave, kar ni narobe, problem je v tem, da večina ne razume, da ima kolesarska steza tudi smer vožnje. :)

Edit: oprosti, pozna ura, sem spregledal da pripelje tebi naproti ja. Potem mora na svojo stran, se mi pa vseeno zdi čudna poteza da bi ker zabremzal proti robniku in čakal na kolesarja :)

Čakal na "žrtve" ne, če pa ti vozi po špuri, maš al da narediš to, al pa pustiš, da se k****n pelje po tvojem desnem boku in ga po možnosti odrsa.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr sep 05, 2007 12:43 am

Aichi je napisal/-a:
Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne. Tako pa stojim sredi ceste na klancu in potem pa res oviram avte, ki speljujejo.. (Na splošno sicer verjetno tole ni pogost primer, se pa je meni dogajal dnevno, ko sem hodil poleti s kolesom v službo.)

Hnja, si poskusil kdaj zadet ob tak avto, past po cesti in poklicat policaje? :) Poznam primer, ko je naletel na avto, ki je parkiral na kolesarsko stezo in se je sam zvrno zraven njega... pa špegl mu je zbil dol desni. Un v avtu je tulil, ko je pa model hotel poklicat policjo, je pa sam pobral špegl, pa odpeljal naprej. Un ga pol sicer ni prijavo, lahko bi ga pa. :) Kolesarji so na kolesarskih stezah precej svete krave, kar ni narobe, problem je v tem, da večina ne razume, da ima kolesarska steza tudi smer vožnje. :)

Na to v bistvu nisem pomislil. Vse to se dogaja namreč pri zelo nizkih hitrostih, avti že tam stojijo, jaz pa po klancu gor... bi čudno zgledalo da kar poganjam v avto :) Res da imam po tvojem "pravico" da to naredim, sam kje se mi pa da, pa še poleti na soncu :) Pa takih voznikov je preveč, če bi vsak dan to naredil, bi bilo premalo. Pa tudi mislim da bi bil kar jaz kriv v mojem primeru ;) Večina voznikov itak ne ve, da bi rad kakšen kolesar šel še mimo njih..

Čakal na "žrtve" ne, če pa ti vozi po špuri, maš al da narediš to, al pa pustiš, da se k****n pelje po tvojem desnem boku in ga po možnosti odrsa.

"čakal" sem mislil tako, da ko vidi kolesarja da prihaja, da zapelje na desno in ga počaka. Verjetno ne bo zapeljal direktno v njega an :) Odrsal ga pa verjetno tudi ne bi, če gre nekdo tako blizu tebe že podzavesto v drugo stran zapelješ. Razen če bi ga namerno hotel zbit. V tem primeru bo pa tud kar par metrov letel kolesar :D

ps: si prvi, ki ga vidim, da daje naslov za vsak post :D

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Naslov

Napisal/-a Aichi Sr sep 05, 2007 1:02 am

"čakal" sem mislil tako, da ko vidi kolesarja da prihaja, da zapelje na desno in ga počaka. Verjetno ne bo zapeljal direktno v njega an Odrsal ga pa verjetno tudi ne bi, če gre nekdo tako blizu tebe že podzavesto v drugo stran zapelješ. Razen če bi ga namerno hotel zbit. V tem primeru bo pa tud kar par metrov letel kolesar

Ja, tako nekako si to predstavljam... Ko ga vidi, zapelje prot robu in unmu kaskaderju jasno nakaže, da ne bo peljalo :) Je pa pa problem, če se model, zapovrh še naklan ko piksna, zbremza in ga rukne čez bilanco :) Sam pač, jebat ga.

Lahko bi uredili še eno filozofijo: Če voziš v rdečo, dobiš prvič kazen v obliki minimalne finančne kazni in pojasnila, zakaj se to ne dela, drugič huda kazen nekaj 100 ali 1000 €, in tretjič za isti prekršek sledi odvzem avta s pojasnilom: "Ker niste sposobni doumeti koncepta prometa in osnovnih pravil, bomo z odvzemom vozila preprečili možnost, da zaradi vaše (omenjene) deviacije s tem škodujete drugim udeležencem v prometu, ki se zavedajo svoje odgovornost do sebe in ostalih." Zelo enostavno bi bilo to. To je tako kot bi po ulici letal s pištolo in ti nihče ne bi nič rekel, ker še nisi nikogar ubil. Verjamem, da ti pištole ne bi pustili :)

ps: si prvi, ki ga vidim, da daje naslov za vsak post

Morda sem navajen iz svojih forumov, kjer je obvezn :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 05, 2007 7:13 am

Aichi: meje se hitro zabrišejo in izgubiš zdravo presojo ;) To si nakazal že z tem, da se ne boš več vozil po predpisih okoli ampak čakal za bajto nekoga, ki bo v rdeči. Namerno ogrožanje, uživaštvo nad takim početjem; popolna norost. Predlagam pregleded pri ustrezni instituciji, ki bo lahko določila tvojo psihično stanje in integracijo v vsakdanjem življenju. Norec nikol ne bo priznal da je nor. Tat nikol ne bo priznal, da je tat. In podobne reči ;)

Mislim, da ravno ti nisi za na cesto.

Zgodbice so pač zgodbice z katerimi si nekateri dvigujejo ne vem kaj.

@bandit: Se poznamo, pa vendar si na strani nebiveduja, čeprav veš, kaj se je dogajalo nekaj časa nazaj.

@vuso: če je letelo name, glede pripenjanja z varnostnim pasom. Me nikoli ne boš videl nepripetega ;)
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 05, 2007 7:24 am

Glede nepripenjanja je letelo name. Odkar je kolega zgorel v avtu(ni se mogel rešiti varnostnega pasu) se ne privezujem več v avtu. Pač je to moja odločitev, pa čeprav imam možnost 1:miljon, da se mi ravno avto vžge ob nesreči in miljon:1 da se bom prej zaletel in zaradi tega dobil poškodbe, se ne bom privezoval. Vseeno raje z razbito glavo, kot pa živ zgoret v avtu.

In to je čisto moja odločitev, pa če zanjo plačujem kazni se tudi tem strinjam. Ker pa vozim zelo po predpisih in zelo previdno, ter razen občasnih izpadov vožnje po kaki zelenici, ne ogrožam nikogar, imam manjšo verjetnost, da se mi bo zgodila nesreča v kateri bi si razbil glavo.

killah, razloži, kaj je bilo z mano - če misliš tisti izgred pred šparom, ko se tip ni hotel umaknit z avtom, pa sem mu avto odrinil - sam si je bil kriv, kaj pa je izzival.

Pa še to mi povej, zakaj recimo meni ni treba zaklepat avta sredi jarš ali v BTC-ju, vsem ostalim pa kradejo avtoradije kot za šalo? Če se spomniš subaruja, mu ključavnice sploh niso delale, avto nikoli ni bil zaklenjen, feroza pa tudi ni, ker ni nič notri, kar bi lahko ukradli.
Probaj svoj avto pustit odklenjen sredi BTC-ja? Jaz ga imam vsak dan.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Sr sep 05, 2007 7:35 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 05, 2007 7:34 am

Nebivedu: ni bilo to kar misliš. Povedal sem, da je bil včasih ravno tako nespameten, kot so nekateri sedaj. Tu ne mislim, na razna iziljevanja, vendar vožnja po predpisih sigurno ni bila :D
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr sep 05, 2007 7:38 am

daj MacTron ti zakleni.. to več nikamor ne vodi.. zdaj že teče beseda o BTCju in odklenjenih avtih..

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr sep 05, 2007 7:38 am

killah bee je napisal/-a:Nebivedu: ni bilo to kar misliš. Povedal sem, da je bil včasih ravno tako nespameten, kot so nekateri sedaj. Tu ne mislim, na razna iziljevanja, vendar vožnja po predpisih sigurno ni bila :D

Res nisem vozil vedno po predpisih, vendar iz pasu za zavijanje na stran nisem nikoli potegnil naravnost. Tudi čez rdečo sem zapeljal enkrat v življenju, pa še to čisto robotsko - en dan prej so postavili semafor in ga sploh opazil nisem.

Še vedno pa je to malo drugače, kot pa če načrtno izsiljuješ in voziš preko postaj in podobno ali načrtno prevoziš rdečo luč z motorjem brez čelade po zadnji gumi. Tega sam nisem nikoli počel.

Točno to pa je tisto, kar me moti na naših cestah - vsakdo, ki ima malo več denarja ali pa močnejši avto misli, da lahko počne na cesti karkoli hoče. Problem pa je da je z vsakim dnem več avtomobilov na cesti in da se v sloveniji proda po 50.000 novih avtomobilov na leto, ter se registrira še dodatnih rabljenih 20.000 iz uvoza, kar pomeni da je vsako leto najmanj 70.000 avtomobilov več na cesti in že zato si ne moreš prvoščit več napak. Odkar sva midva naredila izpit, je vsaj pol miljona avtomobilov na cesti, če ne več, kar pomeni da so bili nekoč pogoji mnogo drugačni na cesti. Pa tudi če smo včasih kakšno bedarijo na cesti naredili, je danes zaradi količine avtomobilov ne smemo več!
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Sr sep 05, 2007 7:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 05, 2007 7:40 am

DaDek je napisal/-a:daj MacTron ti zakleni.. to več nikamor ne vodi.. zdaj že teče beseda o BTCju in odklenjenih avtih..

Sej bi jo lahko Nebivedu al pa jaz zaklenila :D

@nebivedu: samo zaradi takih še vedno ne smeš vzeti zadev v svoje roke. Namesto, da bi vlagal energijo v tako početje, bi jo lahko vlagal v pritiske na policijo. In tukaj sigurno nebi bil sam in sigurno bi se kaj premaknilo glede tega. Sigurno bi se ;) Če ne v prvem poskusu, v drugem ali celo nemara v 50tem. Ampak bi začel delat in to je važno :idea: ;)
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 05, 2007 7:45 am

Da še o odklenjenem avtu mal. :D

Tud sam imam dostikrat odklenjenega, ker ga pozabim, ali pa včasih dvakrat pritisnem gumb in se spet odklene. Pa je še vedno blo vse namestu :P

Znam tud sam postopat pri lokalnih patriotih oz. bi že dobil kar bi hotu ;)
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr sep 05, 2007 7:48 am

killah bee je napisal/-a:
@nebivedu: samo zaradi takih še vedno ne smeš vzeti zadev v svoje roke. Namesto, da bi vlagal energijo v tako početje, bi jo lahko vlagal v pritiske na policijo. In tukaj sigurno nebi bil sam in sigurno bi se kaj premaknilo glede tega. Sigurno bi se ;) Če ne v prvem poskusu, v drugem ali celo nemara v 50tem. Ampak bi začel delat in to je važno :idea: ;)

Policiji lahko pošlješ vsak dan pismeno, pa se ne bo nič spremenilo. Saj že v osnovi če samo trzinsko obvoznico pogledaš vidiš, kaj delajo. Na trzinski obvoznici so omejitve 50 in 70. In oni čakajo pri tabli 50, da boš potegnil na ravnini, in te zacolajo na 4 pasovni cesti z ločeno kolesarsko potjo in pločnikom za 53km/h, 2 križišči naprej pa je križišče z dunajsko, ki pa ima skoraj vsak dan najmanj eno nesrečo - v zadnjih dveh letih preko 700 nesreč, pa policaja tam ni nikoli, razen ko je nesreča pridejo kazni potalat in poročila izpolnit.

A misliš, da nismo probali poslati kakšne prošnje, da vsaj avto postavijo ob cesto na križišče, če že sami ne morejo bit prisotni? Sam sem jih poslal najmanj 10, odgovora še ni, nesreče se pa dogajajo vsak dan in jih iz okna lahko gledam. Nesreče so pa uglavnem zato, ker po trzinski obvoznici ljudje vozijo 50 mimo policajev, potem pa po gasu in v to križišče priletijo tudi s 120km/h in več (omejitev je 50) in se ne morejo ustavit pred rdečo lučjo.

Policaji so u bistvu postali inkasanti (ne po svoji volji, ker njihovo delo ima drugačne namene o tega, kar si njihovi šefi želijo) in zadeve se ne bodo spremenile, dokler ne bo orenk počilo - na tak ali drugačen način.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr sep 05, 2007 7:56 am

Sam si zapel na to Trzinsko obvoznico :D

Poglej, ko pismo ne zaleže se proba z osebnim obiskom. Nabereš par ljudi, ki postane množica in na postajo težit, in to toliko časa, dokler ne bodo reagiral. Vsekakor bolje, kot čakat z avtom za kako hišo na voznike v rdeči ;)
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Sr sep 05, 2007 7:57 am

Po pločniku ne sme vozit, ampak ima pravico do enega metra od roba pločnika. Razen če ma kolesarsko stezo kje drugje. Mi gre pa živce ko kakšni zaprejo tkole pot, ko sem s kolesom, naprimer pred semaforjem, ko se ustavijo, ker potem ne moreš naprej, na desni je ograja, tako da na pločnik ne moreš, če bi šel pa mimo greš pa potem naprej čez prehod za pešče in naprej po kolesarski stezi, ki pride z desne.
Pa si kdaj pomislil, da je takole jajcanje kolesarjev po desni silno nadležno, prepovedano in za kolesarja nevarno?
Jaz ponavadi na križišču (posebej če bom zavijal desno) poskusim zapreti kolesarje, ki se približujejo od zadaj (zapeljem čisto k desnem robu ceste). Ker točno vem, da medtem ko čakam na zeleno, se mi kreteni rinejo po desni in poskušajo prehitevat po desni v križišču. Kar je (z dobrim razlogom) itak prepovedano po vseh prometnih pravilih, ampak jih ne ustavi. In vmes lahko zaradi vsega dogajanja na tistega kolesarja pozabim, pa ga med zavijenjem na desno spregledam, ker je v mrtvem kotu (zato pa on tudi ima formalno prepoved takega početja)... Zato jih raje v osnovi zaprem, tudi v njihovo lastno dobro (saj lahko bi jih pa tudi kdo drug zbil med zavijanjem v desno).
Osnovni problem je pa v tem, da hočejo kolesarji (plus skuteristi, motoristi..) imeti pravice (uporaba ceste), zavračajo pa osnovno odgovornost (upoštevanje vsaj najosnovnesjših cestnih pravil, vsaj tistih ki so namenjena varnost, predvsem njihovi).
In tukaj je problem te dežele - vsi bi imeli samo pravice, ne bi pa prevzeli tudi ustreznih odgovornosti/dolžnosti...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr sep 05, 2007 7:57 am

nebivedu je napisal/-a:killah, razloži, kaj je bilo z mano - če misliš tisti izgred pred šparom, ko se tip ni hotel umaknit z avtom, pa sem mu avto odrinil - sam si je bil kriv, kaj pa je izzival.

:shock: :shock: WTF? Resno? Kaj sta se prepirala zaradi park placa? Kako si se pa za to odločil? Po principu ko je jači...?

Zgoraj omenjeni princip je že sedaj popolnoma preveč prisoten na cesti.... in kdo garantira, da se ne bodo pacienti od samozvane policije ravnali po njem? Vsi smo ljudje in vsem nam kdaj pa kdaj prekipi...
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr sep 05, 2007 8:01 am

killah bee je napisal/-a:Sam si zapel na to Trzinsko obvoznico :D

Poglej, ko pismo ne zaleže se proba z osebnim obiskom. Nabereš par ljudi, ki postane množica in na postajo težit, in to toliko časa, dokler ne bodo reagiral. Vsekakor bolje, kot čakat z avtom za kako hišo na voznike v rdeči ;)

Tukaj se pa problem začne. Če grem sam, me ne bodo jemali resno, množice pa ne nabereš, ker smo postali kapitalistična družba in se vsak briga za svojo rit, še najmnaj pa je da bi na policijo hodili težit. Pa še policije v črnučah ni, tako da je policija za bežigradom in očitno jim dol visi za črnuče - sej to se odraža tudi na cestah. Skozi črnuče gonijo ljudje s 60 ali 70, ponoči pa so hitrosti še mnogo višje. Vendar policajev tam ni. So pa potem zraven na šentjakobski cesti, kjer so spet zraven table ko se konča hitrost 70km/h in se začne 50.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr sep 05, 2007 8:06 am

Kritik je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:killah, razloži, kaj je bilo z mano - če misliš tisti izgred pred šparom, ko se tip ni hotel umaknit z avtom, pa sem mu avto odrinil - sam si je bil kriv, kaj pa je izzival.

:shock: :shock: WTF? Resno? Kaj sta se prepirala zaradi park placa? Kako si se pa za to odločil? Po principu ko je jači...?

Zgoraj omenjeni princip je že sedaj popolnoma preveč prisoten na cesti.... in kdo garantira, da se ne bodo pacienti od samozvane policije ravnali po njem? Vsi smo ljudje in vsem nam kdaj pa kdaj prekipi...

Ne, jaz sem se odpravljal ven iz parkplaca, predmano je bila stena, tip pa me je zaparkiral zadaj in sedel v avtu. Ko sem ga prosil, če se umakne, je pa izjavil, da se bo umaknil, ko bo njemu pasalo ali pa ko bo žena prišla iz trgovine (bilo je pa pred novim letom in si za iz trgovine ven priti rabil 2 uri). Parkrat sem mu še potrobil in ga še parkrat prosil, da umakne avto, to je trajalo približno 15 minut, potem mi je pa film počil in sem mu odrinil avto okol 4 metre stran, ter se odpeljal brez besed.

Pač je bil to izpad, ki bi ga najbrž še enkrat naredil ali pa večkrat, ker taki ljudje me pa iz tira vržejo, prvo te zaparkira, potem se pa še umaknit noče.

Iz avta laguna, sem mu naredil totalko, ker sem mu zakrivil stebriček na sovozniški strani in ukrivil poden in streho.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov