NejcZ je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:očitno bo mogu nekdo k njemu na dom poslat enga psihiatra....
Pa inšpektorja kakega. Za različne stvari.
SIMY001 je napisal/-a:vedel si kaki je pa si vseeno šel tja ?
cesko2cesko je napisal/-a:Pozdravljeni, naj napišem še svojo izkušnjo, ki ni nič različna od vseh vaših. Po telefonu "ja kos imam", "ne, po pošti ga ne pošljem". Torej ga grem včeraj obiskat. Fenomen hodi okoli po odpadu kot izgubljena duša, nekaj ga vprašaš, on se obrne in hodi stran in ti vmes nekaj zine, da moraš imeti izredno dober sluh, da ga sploh štekaš. Čakaš kot budalo dobro uro. Tačas ne veš, če se kak njegov delojemalec ukvarja s tem, da ti pripravlja kos, ki ga potrebuješ.
Osebno, ko vidim da prodajalec se na tak vzvišen način obnaša do kupca (kupec je kralj, bodimo si na jasnem!), potem se uglasim na njegov isti ton/frekvenci in mu na enak način odgovarjam. Med čakanjem se kratkočasim s pogovorom z gospodom iz Ljubljane. Išče alternator za Punto. Po telefonu mu je bilo povedano, da ga imajo in je v odličnem stanju. Prinesejo mu ga: zariban v nulo, da je bil v še slabšem stanju od starega nedelujočega.
"Ja ok, je zariban, a to zaradi ščetk, ker je not voda prišla, a nič za kaj, to popraviš tik tak, bo kot nov, dejmi 20 evrov"
"Ajej, kam smo padli", pomislim.
Kako se zgodba konča? Konča se s tem, da mi "gospod" Samo reče, da sem nesramen, na kar mu jaz odgovorim na "zelo lep" način in temu dodam, da imamo pri nas na Primorskem še veliko praznih fojb. Da če si kdaj želi eno (in samo eno, prvo in zadnjo) od blizu ogledati, naj se mi javi. Z veseljem bom pomagal. Odšel in prečrtal Avtoodpad Feštajn iz svojega seznama dobaviteljev rabljenih delov.
Lepo ste nekateri napisali, tip se tako obnaša ker mastno služi.
Zaključek: BOICOTT FEŠTAJN
cesko2cesko je napisal/-a:abbe je napisal/-a:looool.ker dripac si ti.kasno mas razisljanje in to s klicajem na konc
Dripac je tukaj tisti ki take nepoštene podpira. Si kaj v žlahti s Feštajnom?
BBoss je napisal/-a:cesko2cesko je napisal/-a:abbe je napisal/-a:looool.ker dripac si ti.kasno mas razisljanje in to s klicajem na konc
Dripac je tukaj tisti ki take nepoštene podpira. Si kaj v žlahti s Feštajnom?
Mislim, da ti je abbe opazko spustil zaradi tiste popolnoma neprimerne izjave o fojbah in da si s tem avtoodpadarju prikrito grozil, da mu boš kaj naredil...
Kar se tiče pa nategatorstva s strani tega omejenca pa se vsi strinjamo, da to niti pod razno ni odnos, do kupcev, ki mu ustvarjajo zaslužek... ste pa kupci večinoma sami krivi za tak odnos, ker kljub temu, kaj se o njem govori še kar rinete tja. Naj seže slab glas naokrog pa da se mu začnejo ljudje izogibat v velikem loku - to bo kazen za nesramnost ne pa neka na pol imbecilna grožnja s fojbami.
mare je napisal/-a:tolk o tem. mene tam ne bojo več vidli. prisežem.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov