RENO911 je napisal/-a:Nebivedu, tebi verjamem da se paše vozit 50 s tvojim traktorčkom. Pelji se z avtom. Sploh pa tam ko je omejitev hitrosti 90, je vozilo s hitrostjo 50-60km/h absolutno nevarno.
Moj traktorček gre 130 brez problemov, končna je 170km/h po GPS-ju. Po regionalnih cestah se jaz vozim čisto normalno Ponavadi po omejitvi ali kakih 5km/h manj. Tko da ne mislit, da sem jaz ovira na cesti.
Govorim pa na splošno, ker ko se prvič pelješ po kaki cesti, recimo iz bohinja do bleda ponoči v megli, ne moreš vozit hitro. In tako smo se zadnjič vozili za enim zagrebčanom od bohinja do bleda 60km/h. Pa me ni motilo, pač sem imel musko bolj naglas, užival sem in se vozil 60km/h. Mene to ne moti in se lahko dolgo časa vozim tudi tako.
Moti me pa to, da si vedo puščam daljšo varnostno razdaljo med mano in vozilom pred mano (takim, za katerega vidim, da ne pozna ceste in se lahko zgodi, da bo sebe precenil in ga bo kje obrnilo), pa se mi "pametni" prepotentni vozniki, ki hočejo na vsak način prehitet, vedno potem vrivajo pred mene in mi ne pustijo niti minimalne varnostne razdalje. Ko bo pa enkrat počilo, jim bom pa njihove zadnje zice u rit nabil, pa to ni neka grožnja ali pa kaj takega, to je samo relano stanje, ker v pol metra ali metru se ne bom ustavil.