pskoda je napisal/-a:Dones sem izvedel, da je na OMV-ju v Trebnjem zanič dizel, ker je moji teti crknil kangu in je na renault servisu rekel da je zaradi nafte in ima 3000eur škode, tako da se merkaj
sašo5 je napisal/-a:baje, da je na OMV Trebnje cela "štala" ne vem koliko avtov je "težko dihalo" (eni pa tudi izdihnili) tam od srede naprej.......nisem bil siguren, po tem postu bi pa verjelpskoda je napisal/-a:Dones sem izvedel, da je na OMV-ju v Trebnjem zanič dizel, ker je moji teti crknil kangu in je na renault servisu rekel da je zaradi nafte in ima 3000eur škode, tako da se merkaj
sem slišal že v petek in to od enega serviserja ki dela na tpv Novo mesto....
erixon je napisal/-a:Bo treba kak električni grelc montirat, da bo kondenz izhlapel.
Da me ne bi kdo resno jemal!
Pa recimo črpalkarji kaj vzdržujejo te cisterne, recimo kdaj kaj sčistijo usedline ali kaj podobnega?
graal je napisal/-a:Pozdravljeni!
Tukaj bi se samo malo zahaklal na izjave tistih,ki vztrajno trdijo da je gorivo na vseh servisih isto....
Zakaj za vraga pa enkrat renoji crkujejo samo na petrol pumpi čez nekaj let pa samo na omv pumpi? a ni tako, da če bi bilo isto gorivo, bi se moral ta pojav pojaviti na vseh servisih nekje istočasno?
lp, Aleš.
Energetik81 je napisal/-a:graal je napisal/-a:Pozdravljeni!
Tukaj bi se samo malo zahaklal na izjave tistih,ki vztrajno trdijo da je gorivo na vseh servisih isto....
Zakaj za vraga pa enkrat renoji crkujejo samo na petrol pumpi čez nekaj let pa samo na omv pumpi? a ni tako, da če bi bilo isto gorivo, bi se moral ta pojav pojaviti na vseh servisih nekje istočasno?
lp, Aleš.
Če bi bilo gorivo na določenih pumpah tako zanič, da bi zaradi tega crkovale mašine, a ni logično, da bi tudi kakšna druga znamka?
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov