He, he mene je tudi danes plozalo.
Malo prehitro sem prišel v ovinek, najprej začne sprednji konec vlečt ven, spustim gas čez nekaj časa kolesa zagrabijo in zavije v drugo stran, mi odnese rit... Tak sem se lovil levo desno ene trikrat ali štirikrat, na koncu se pa mi je rit toliko odneslo, da ga nisem več ulovil in sem se zapeljal s sprednjim delom v splužen sneg. Na srečo je sem pri tistem lovljenju izgubil toliko hitrosti, da ko me je poprek zasukalo sem še samo kak meter porinil v cel sneg (tam ni bilo roba). Sem pa že imel v glavi, da od tam ne bom izkopal, dam v rikverc pa me samo porine nazaj na cesto. Sem si oddahnil
Sem mel pa srečo, da nasproti ni bilo nobenga in pa enkrat sem že bil čisto blizu ograje

.
Sem si pa čist sam kriv, spredaj sem videl enega, ki je bolj počasi vozil in sem mu hotel priti čimprej za rit, da bi ga lahko potem na ravnini prehitel
Potem je bilo pa vredu, mi je pobegnil, da ga nisem več videl
Je sranje to, ko te začne ven vlečt. Pa sej, če bi imel več prakse bi se ulovil, to je pa hudič, ko zamudiš pravi trenutek, potem te pa vedno bolj meče. Bi mogel met kak tak park plac za trening