Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ghandaed
Stalni uporabnik

Re: "Blendanje" za policaje

Napisal/-a ghandaed Ne maj 15, 2011 10:49 pm

Majand je napisal/-a:Načeloma sem proti te grdi slovenski navadi. Blendam samo ko ni policajev, da se folk mal userje in bremzajo ko nori, drugač pa ko jih j......, naj se držijo pravil. Enako me moti če kdo blenda meni - npr. prejšnji teden sem tipu ki me je z blendanjem opozarjal na policaje pokazal middle finger.

:? Sram te naj bo!

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Ne maj 15, 2011 10:50 pm

Misliš da tisti znak v naselju, 50 velja za vse ? seveda velja za vse, ampak če se hočem jaz peljat več,ko je dovoljeno je pa čista moja odločitev, in plačal bom jaz in ne ti zato se brigaj zase in bodi prepričan vase, ne verjami vsem kaj ti pravijo. Danes se nemoreš zanesti več na nikogar kajti nikoli neveš kaj govorijo o tebi ko, te ni zraven. Tisto pa "eni ste malo drugačni od drugih" zakaj? že zaradi tistih ki "so" malo drugačni od nas, govorim za osebe ki so na oblasti in delajo kaj hočejo iz nas sklepajo zakone kot jim je povolja, upoštevajo jih pa nikoli? heh saj njim nemorejo nič, oni so namreč več kot mi ostali pod njimi. O tem kakšni so, bi se dalo napisati še veliko tega in podobnega.
Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne maj 15, 2011 11:53 pm

Vedno sem in bom opzarjal šoferje na policaje v zasedi!!
V primeru, da bi bilo jasno videti, da nasproti drvi kakšen prenapihnjen brezbrižen divjak bi mu pa blendal samo, če nebi bilo policajev ;) .

Uporabniški avatar
Ausc
Novinec

Napisal/-a Ausc Po maj 16, 2011 6:05 am

Ah ja, eni vidim, da bi ti raje se eno ciglo na gas vrgli, samo da te ustavijo policaji, kot pa da bi te na njih opozorili :roll:
Blendam vedno in sem tudi hvalezen vsem, ki delajo isto =P

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Po maj 16, 2011 7:20 am

Sendx je napisal/-a:Misliš da tisti znak v naselju, 50 velja za vse ? seveda velja za vse, ampak če se hočem jaz peljat več,ko je dovoljeno je pa čista moja odločitev, in plačal bom jaz in ne ti zato se brigaj zase in bodi prepričan vase, ne verjami vsem kaj ti pravijo.

Jaz se tudi lahko zaletim v vate, je čisto moja odločitev. Denarno kazen bom plačal jaz, tako da se se brigaj zase, če se bom hotel vate zaletet.
Zadnjič spremenil zajbel, dne Po maj 16, 2011 3:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po maj 16, 2011 7:36 am

Sendx je napisal/-a:Misliš da tisti znak v naselju, 50 velja za vse ? seveda velja za vse, ampak če se hočem jaz peljat več,ko je dovoljeno je pa čista moja odločitev, in plačal bom jaz in ne ti zato se brigaj zase in bodi prepričan vase, ne verjami vsem kaj ti pravijo. Danes se nemoreš zanesti več na nikogar kajti nikoli neveš kaj govorijo o tebi ko, te ni zraven. Tisto pa "eni ste malo drugačni od drugih" zakaj? že zaradi tistih ki "so" malo drugačni od nas, govorim za osebe ki so na oblasti in delajo kaj hočejo iz nas sklepajo zakone kot jim je povolja, upoštevajo jih pa nikoli? heh saj njim nemorejo nič, oni so namreč več kot mi ostali pod njimi. O tem kakšni so, bi se dalo napisati še veliko tega in podobnega.

In če boš koga zbil pri tvojih 70 km/h, bo tudi tvoja odločitev? Se boš tudi takrat brigal zase?

Prosim povej nam kateri avto voziš in registersko, da ti ne bomo blendali in se bomo brigali zase.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 16, 2011 8:08 am

Sendx je napisal/-a:Misliš da tisti znak v naselju, 50 velja za vse ? seveda velja za vse....

po eni strani imaš kr prav; saj tudi na AC 130 ne velja za vse_kdo ma pač "jajaca" pelje več in logično tudi sam odgovarja za tako početje. Kar se pa tiče mesta/naselja, je pa druga pesem: neumnost je voziti več kot 60 na takem mestu, predvsem iz razloga:
In če boš koga zbil pri tvojih 70 km/h, bo tudi tvoja odločitev? Se boš tudi takrat brigal zase?

............ker to pa potem več ni samo tvoja stvar.........

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Po maj 16, 2011 8:27 am

blendam vedno, žal pa opažam da to počne vse manj ljudi...

On
Novinec

Napisal/-a On Po maj 16, 2011 8:41 am

Vedno blendam.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Po maj 16, 2011 9:17 am

Zanimivo je kako si ljudje tipa Gosic jemljejo pravico v svoje roke in se podijo za nekom, ki krši cestno prometne predpise - šerif varianta. Kolikor jaz vem ima pravice za sledenje in podobne zadeve v prometu zaradi kršenja cestno-prometnih predpisov izključno policija z ustrezno opremljenim vozilom. Poleg tega, če je naš prijatelj Gosic sledil nekemu vozilu, za katerega pravi, da je fural kot nor, za sledenje pa rabiš enako hitrost, potem je očitno naš prijatelj Gosic en veliki dvoličnež - fura počasi in u easy dokler mimo njega ne prileti prestižna limuzina, katere on očitno nima in tedaj vsi zakoni padejo, saj postane univerzalni policist. V resnici pa, še večji b**** kot tist, ki mimo prileti.

Dokler bodo policaji inkasanti se bom striktno držal lighshowa, čim vidim napis Policija, zato ker v večini primerov je radar tam, kjer se da fino zaslužit in po izkušnjah vedno na enem in istem mestu (tistim pravljam o % meritev kjer je velikoi nesreč, % naključno) js ne verjamem. Prav tako pa izgleda, kot da je edini prometni prekršek hitrost. A je kdo že videl policaja v krožišču, ki je preverjal žmigovce v njem? Js nikoli; podobnih štosov naštejem celo goro. Ko se bodo pa enkrat začel pojavljat povsod, torej da res ne boš mogel vedet, kje bodo, e tedaj se pa lahko drugače pogovarjamo. Izjema pri neopozarjanju na policaje je strnjeno naselje, kjer je še omejitev 50 visoka in primerki, ki vozijo, da že daleč vidiš, da se pele ko norc.

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Po maj 16, 2011 9:31 am

Kael je napisal/-a:[i]A je kdo že videl policaja v krožišču, ki je preverjal žmigovce v njem?

BTC, za rollbarom ali pa pri silosih od žita...so dostikrat tam in kontrolirajo; žmigavce, pas, luči, telefon.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po maj 16, 2011 9:34 am

Če se le spomnim, blendam, razen če je res očitno, da se gre za kakšnega idiota za volanom ali pa koga s prižganimi meglenkami po nepotrebnem, kakšno kokoš, ki z eno roko na telefonu, z drugo pa "podi muhe" po avtu ipd. No tudi lastnikom Octavij, Terranotov ipd. ne blendam, če nisem prepričan, da ne gre za policiste! :D Če policisti ne bi v 99,9% primerih merili na inkasantskih točkah (tik pred koncem naselja, pregledne ravnine brez dovozov, ...), kjer z manjšo prekoračitvijo ne ogrožaš nikogar, potem bi malo drugače gledal na to. Od srca podpiram strožji nadzor na cestah, ampak ne po liniji najmanjšega odpora za prekrške, ki praktično ne vplivajo na varnost! To ni njihovo poslanstvo in tisti, ki jih podpirate v tem, ste neumni, ker med tem njihovim skrivanjem po grmovju lahko tisti pravi norci ogrožajo vse ostale.

Večinoma poblendam tudi, če kdo nima vklopljenih luči, če ima vklopljenih preveč luči - meglenke (potem sledijo še dolge tik pred srečanjem) in definitivno če je kakšna ovira na cesti.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po maj 16, 2011 10:24 am

jaz vedno blendam, samo kaj ko srecam policaje v zasedi, pol ni nobenega nasproti :lol:
turbo inside

scott
Novinec

Napisal/-a scott Po maj 16, 2011 11:01 am

Vem ,da bom popljuvan ,pa vseeno bom napisal.Nekoč sem gledal oddajo po tv o blendanju na Norveškem.Tam skoraj nihče ne blenda,kajti pravijo: tisti prehitri voznik ki mu bom danes poblendal ,lahko čez kak dan ubije mene,ali moje otroke,znance.Tudi sam kršim pravila kot vsi,večji del sem povsod 10% prehiter,a če me ustavi vem da je to kazen,ki me opominja,da na cesti nisem sam.Pa še to,blendate voznikom,ki po prevoženi kontroli spet nabijejo gas in ogrožajo vse po vrsti.
Sedaj pa bom nastavil lavor za vaše pluvanje.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po maj 16, 2011 11:15 am

Scott, ni vse črno-belo, kakor ti govoriš.

Poblenda se tistemu, ki bo nevede naletel na policaje zaradi 52 km/h na ''inkasantskem'' mestu, kjer njihovo merjenje nima nobene funkcije, razen pobiranja denarja.

Slika

Druga stvar je pa nek norec, ki zavestno prileti 80 km/h in se vidi po načinu vožnje, da nima namena zmanjšati.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po maj 16, 2011 11:49 am

DragonForce je napisal/-a:Scott, ni vse črno-belo, kakor ti govoriš.

Poblenda se tistemu, ki bo nevede naletel na policaje zaradi 52 km/h na ''inkasantskem'' mestu, kjer njihovo merjenje nima nobene funkcije, razen pobiranja denarja.
Druga stvar je pa nek norec, ki zavestno prileti 80 km/h in se vidi po načinu vožnje, da nima namena zmanjšati.

tocno tko. :tomidelej:
turbo inside

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Po maj 16, 2011 11:59 am

podpis!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po maj 16, 2011 12:26 pm

Ausc je napisal/-a:Ah ja, eni vidim, da bi ti raje se eno ciglo na gas vrgli, samo da te ustavijo policaji, kot pa da bi te na njih opozorili :roll:
Blendam vedno in sem tudi hvalezen vsem, ki delajo isto =P

se strinjam vedno blendam in sem vesel če kdo meni. Razen če je kak "b****" za volanom in se že na daleč vidi da pridivja kot zmešan.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po maj 16, 2011 5:26 pm

Majand je napisal/-a:Načeloma sem proti te grdi slovenski navadi. Blendam samo ko ni policajev, da se folk mal userje in bremzajo ko nori, drugač pa ko jih j......, naj se držijo pravil. Enako me moti če kdo blenda meni - npr. prejšnji teden sem tipu ki me je z blendanjem opozarjal na policaje pokazal middle finger.

Jaz ti bom blendal zaradi ovire na cesti, ti mi boš pa kazal fakiča :lol:
To me spominja na: http://www.youtube.com/watch?v=G1nSykDueF8

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po maj 16, 2011 6:27 pm

Samo glej da vas ne dohiti Cobra 11.

Meni se je zgodilo v DE. Ulični zanesenjaki.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov