Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 15, 2010 9:24 am

a_sist je napisal/-a:
KLOWN je napisal/-a:
a_sist je napisal/-a:dejte že klovnu opozorilo za neverodostojnost.. he's asking for it..

Pa glede track race-ov ipd .. tega b***** z vectro na racelandu nikjer ne bomo vidli.. na žalost, seveda.. če*ur je če*ur.. mimo porodnišnice in lokalne kafane je lahko vsak bedakjunak..

(uporabil sem izraz 'če*urj', ki je |absolutno| stanje duha... in nikakor narodnostna oznaka!)

Zakaj bi mi dali opozorilo? Ti si pa res smešen, pokaži potem kaj sem naredil narobe? Mislim kake bedarije praviš, kot da bi jaz zatebe reko naj ti ga dajo !
Pa tudi če bi prišel oni z vectro v Krško bi te v tvojem 16v clioti vrjetno razmetal v drugi brzini, ne misli da se znaš furat če si se enkrat peljal dva kroga po racelandu, dandanes bi pa res že vsak rad bil dirkač, potem pa se pojavi edino v novicah, kako je zletel v hišo, grabo, drevo..drugi avto?...omg

i rest my case :D

a_sist pusti otroku veselje...Klown hvala bogu da se ja usaj zapeljal po racelandu pa zdivjal tam ne pa na cesti in se neki vn metal tko k ta frajer z vectro...
~toMmy~2x! Sori stari sam mal preveč si aroganten in napadalen...Pomisl preden kaj napišeš.
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 15, 2010 9:53 am

KLOWN, naredi nam uslugo, in pejdi brat svoje poste iz preteklosti, in se potem oglasi tu. Meni se ne da citirat vseh bedarij ki si jih napisal, ker jih je preveč. Od raznoraznih blokad s tvojo Hondo (verjemi da 99,9% prebivalstva tega sveta meni, da je blokadiranje čisto nezrelo večanje k****, in z njim ne boš razveselil nobenega razen tebi podobnih tipov in plehkih pišk), do mnenja, da so debilni živčni arogantni ljudje, ki spravljajo sebe, svojo družino in druge v nevarnost in ne bi nikoli spremenili svojega obnašanja, pošteni in dobri, ker se držijo svojih načel, pa do raznoraznih "moj VTEC te poči kot za šalo" in ostalih pozivov na tekmovalnost na ravni igralcev Need for Speeda in gledalcev Fast&Furious in bedakov, ki ne dojamejo resnosti ceste. Ko je jači, a?

Tebi je za vzet izpit, resno, ker nisi zrel niti za preigravanje računalniških igric oz. gledanje filmov, če imajo tak vpliv nate. Se grem stavit, da če bi koga od tu poznal v živo, bi ga povozil oz. ustrelil, ker se tako pač dela v filmih.

Dej si tisto tvojo "blokado" ven iz možganov, in začni mal razmišljat. Vzami kkšno knjigo v roke, v šoli začni sodelovat, in se zgleduj po normalnih ljudeh, ker je OČITNO, da ti starši niso znali vcepit v glavo nič pametnega. Tega je sposoben vsak, ampak s slabo vzgojo je res hudič, in človek postane prepričan, da je tak osebek dejansko duševno zaostal.

Tko, sem napisal, kar sem mislil. In hkrati upam, da te na cesti nikoli ne srečam. Aja, pa brez zamere, vse to je z dobrim namenom, in če boš to upošteval, boš precej lažje in lepše živel, in tudi mi na forumu te bomo spoštovali kot normalnega sogovornika. Tudi če se ti morda to ne zdi tako, ker si trenutno največji car na svetu sploh, in se silno kul počutiš ko blokadiraš in vsi okoli tebe zavijajo z očmi in te v mislih pošiljajo v tri pisane marjetice in ko na forumu pišeš, kako so itak tisti, ki so kao najhitrejši na javnih cestah in tisti, ki imajo več konjev, nasploh najjači in bi si prislužili Nobelovo nagrado za carje.

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 15, 2010 10:36 am

Daedalus je napisal/-a:KLOWN, naredi nam uslugo, in pejdi brat svoje poste iz preteklosti, in se potem oglasi tu. Meni se ne da citirat vseh bedarij ki si jih napisal, ker jih je preveč. Od raznoraznih blokad s tvojo Hondo (verjemi da 99,9% prebivalstva tega sveta meni, da je blokadiranje čisto nezrelo večanje k****, in z njim ne boš razveselil nobenega razen tebi podobnih tipov in plehkih pišk), do mnenja, da so debilni živčni arogantni ljudje, ki spravljajo sebe, svojo družino in druge v nevarnost in ne bi nikoli spremenili svojega obnašanja, pošteni in dobri, ker se držijo svojih načel, pa do raznoraznih "moj VTEC te poči kot za šalo" in ostalih pozivov na tekmovalnost na ravni igralcev Need for Speeda in gledalcev Fast&Furious in bedakov, ki ne dojamejo resnosti ceste. Ko je jači, a?

Tebi je za vzet izpit, resno, ker nisi zrel niti za preigravanje računalniških igric oz. gledanje filmov, če imajo tak vpliv nate. Se grem stavit, da če bi koga od tu poznal v živo, bi ga povozil oz. ustrelil, ker se tako pač dela v filmih.

Dej si tisto tvojo "blokado" ven iz možganov, in začni mal razmišljat. Vzami kkšno knjigo v roke, v šoli začni sodelovat, in se zgleduj po normalnih ljudeh, ker je OČITNO, da ti starši niso znali vcepit v glavo nič pametnega. Tega je sposoben vsak, ampak s slabo vzgojo je res hudič, in človek postane prepričan, da je tak osebek dejansko duševno zaostal.

Tko, sem napisal, kar sem mislil. In hkrati upam, da te na cesti nikoli ne srečam. Aja, pa brez zamere, vse to je z dobrim namenom, in če boš to upošteval, boš precej lažje in lepše živel, in tudi mi na forumu te bomo spoštovali kot normalnega sogovornika. Tudi če se ti morda to ne zdi tako, ker si trenutno največji car na svetu sploh, in se silno kul počutiš ko blokadiraš in vsi okoli tebe zavijajo z očmi in te v mislih pošiljajo v tri pisane marjetice in ko na forumu pišeš, kako so itak tisti, ki so kao najhitrejši na javnih cestah in tisti, ki imajo več konjev, nasploh najjači in bi si prislužili Nobelovo nagrado za carje.

Bravo!Lej z moje strani Klown tudi sam nimam nič proti tebi ker sem samo bral te poste tu in to kar je napisal Daedalus in se strinjam z njim.Glej predno kaj napišeš pomisli nekajkrat ker to kar napišeš ne izražaš samo svoje mnenje ampak kažeš kdo si v resnici.Meni deluješ kot kakšen 18 letni paglavec(nočem biti žaljiv)ki sta mu starša do nvm katerega leta brisala rito ter podpirala njegovo lenobo in ker v real life ne doseže nič oz ne more več z svojo aroganco misli da bo tu kaj drugače.Pošteno si se zmotil.Boli me če si hondaš zaradi mene če si nvm kaj sam men deluješ res takšen k podpira divjanje na cest in mislš da boš kaj s takšnim "pametnim"postom dosegel npr. si svojo hondo nabiu do blokade in si se peljal čez mesto 100...za mene si butl.VEČJA FACA BOŠ IZPADEL ČE SE NE BOŠ METAL VEN IN BOŠ SPOŠTOVAL DRUGE.Verjemi mi drugi te bodo obravnavali tako kakor TI obravnavaš njih.Rad bi videl nadaljne poste v katerih bo samo lepo slišati od tebe in po moje nisem edini ki tako misli.Verjemi nebi rad slišal da si obležal v nekem jarku s svojo V-tec hondo na forumu se bo pa govorilo sej je biu itak pač kar je biu in itak se je vn neki metal...Hvala bogu da ga ni več gor itd...Malo razmisli o vsem tem ker tu ti nihče noče nič žalega in vsak nasvet uzami kot nekaj dobrega tudi mojega.
Lp.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So maj 15, 2010 11:56 am

Pa tudi če bi prišel oni z vectro v Krško bi te v tvojem 16v clioti vrjetno razmetal v drugi brzini, ne misli da se znaš furat če si se enkrat peljal dva kroga po racelandu

:D

Vas je strah?

:roll:

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So maj 15, 2010 12:07 pm

simply je napisal/-a:
Pa tudi če bi prišel oni z vectro v Krško bi te v tvojem 16v clioti vrjetno razmetal v drugi brzini, ne misli da se znaš furat če si se enkrat peljal dva kroga po racelandu

:D

Vas je strah?

:roll:

:lol:

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN So maj 15, 2010 1:05 pm

lexer je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:KLOWN, naredi nam uslugo, in pejdi brat svoje poste iz preteklosti, in se potem oglasi tu. Meni se ne da citirat vseh bedarij ki si jih napisal, ker jih je preveč. Od raznoraznih blokad s tvojo Hondo (verjemi da 99,9% prebivalstva tega sveta meni, da je blokadiranje čisto nezrelo večanje k****, in z njim ne boš razveselil nobenega razen tebi podobnih tipov in plehkih pišk), do mnenja, da so debilni živčni arogantni ljudje, ki spravljajo sebe, svojo družino in druge v nevarnost in ne bi nikoli spremenili svojega obnašanja, pošteni in dobri, ker se držijo svojih načel, pa do raznoraznih "moj VTEC te poči kot za šalo" in ostalih pozivov na tekmovalnost na ravni igralcev Need for Speeda in gledalcev Fast&Furious in bedakov, ki ne dojamejo resnosti ceste. Ko je jači, a?

Bravo!Lej z moje strani Klown tudi sam nimam nič proti tebi ker sem samo bral te poste tu in to kar je napisal Daedalus in se strinjam z njim.Glej predno kaj napišeš pomisli nekajkrat ker to kar napišeš ne izražaš samo svoje mnenje ampak kažeš kdo si v resnici.Meni deluješ kot kakšen 18 letni paglavec(nočem biti žaljiv)ki sta mu starša do nvm katerega leta brisala rito ter podpirala njegovo lenobo in ker v real life ne doseže nič oz ne more več z svojo aroganco misli da bo tu kaj drugače.Pošteno si se zmotil.Boli me če si hondaš zaradi mene če si nvm kaj sam men deluješ res takšen k podpira divjanje na cest in mislš da boš kaj s takšnim "pametnim"postom dosegel npr. si svojo hondo nabiu do blokade in si se peljal čez mesto 100...za mene si butl.VEČJA FACA BOŠ IZPADEL ČE SE NE BOŠ METAL VEN IN BOŠ SPOŠTOVAL DRUGE.Verjemi mi drugi te bodo obravnavali tako kakor TI obravnavaš njih.Rad bi videl nadaljne poste v katerih bo samo lepo slišati od tebe in po moje nisem edini ki tako misli.Verjemi nebi rad slišal da si obležal v nekem jarku s svojo V-tec hondo na forumu se bo pa govorilo sej je biu itak pač kar je biu in itak se je vn neki metal...Hvala bogu da ga ni več gor itd...Malo razmisli o vsem tem ker tu ti nihče noče nič žalega in vsak nasvet uzami kot nekaj dobrega tudi mojega.
Lp.

Mislim ne, lepo sta napisala ampak kaj ko se ne vidim v tem opisu.
Vidva sta oba malo zgrešila :(
In ja jaz spoštujem vse, povem pa svoje mnenje in očitno je to tukaj problem.
Če vas tako motijo honde, nevem zakaj si vsak eno ne kupita? Poceni klumpa je itak dosti, pa idita razturita malo blokado, občutita Moč Sanj, sunek VTECa in vrjamita majn se bosta izživljala tukaj in ostalih forumih.
In če sem jaz nekakšen divjak kako vozim z porabo 7litrov? Ne obsojajta ljudi po nekih brezveznih postih, na forumu ker slabo ocenjujeta. In kar jaz rečem ni potrebno da je mišljeno resno.
Vsekakor pa je to vse offtopic tako da kršite pravila :(

In kot sem že enkrat povedal, nekateri voznika vectre poznate, drugi imate tablice, ukrenete nič, torej kaj je bistvo tega topica? Strašit ljudi, da po ljubljani fura divjak..in če ne vidite dalj kot do ene vasi v ljubljani naj povem, da se to dogaja popolnoma povsod !
Se umikam ker ne mislim razgljabljat na tako nizkem nivoju !
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
uroš sojer
Nov uporabnik

Napisal/-a uroš sojer So maj 15, 2010 1:32 pm

:atensn :pray: :noro -no help,no cure...
ne mi z dizlom baba

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 15, 2010 2:47 pm

KLOWN je napisal/-a:Mislim ne, lepo sta napisala ampak kaj ko se ne vidim v tem opisu.
Če vas tako motijo honde, nevem zakaj si vsak eno ne kupita? Poceni klumpa je itak dosti, pa idita razturita malo blokado, občutita Moč Sanj, sunek VTECa in vrjamita majn se bosta izživljala tukaj in ostalih forumih.
In če sem jaz nekakšen divjak kako vozim z porabo 7litrov? Ne obsojajta ljudi po nekih brezveznih postih, na forumu ker slabo ocenjujeta. In kar jaz rečem ni potrebno da je mišljeno resno.

In kot sem že enkrat povedal, nekateri voznika vectre poznate, drugi imate tablice, ukrenete nič, torej kaj je bistvo tega topica? Strašit ljudi, da po ljubljani fura divjak..in če ne vidite dalj kot do ene vasi v ljubljani naj povem, da se to dogaja popolnoma povsod !

1.) Honde me prav nič ne motijo. Nasprotno, všeč so mi. Čist OK avti. Moti me pa folk, ki misli, da Boga za j***a drži, če ima Hondo, po možnosti VTEC, in ko blokadira. Zdej, če ti tko ne razmišljaš, nevem, ampak večina je takih, da z blokado iščejo pozornost. Če pa to delaš nekje na samoti, kjer ni niti živali niti ljudi oz. so samo taki, ki tudi njim to ugaja, GO FOR IT. Blokadiraj cele dneve, noči, 25 ur na dan, 8 dni v tednu, in 367 dni v letu. Ampak samo pod pogojem, da s svojim početjem nikogar ne motiš.

2.) Ni problem, če poveš svoje mnenje, ampak ne se pizdit, če pogoriš, ker je to mnenje idiotsko, oprosti izrazu. To je javni forum, in če poveš mnenje, ne pričakuj da se bodo vsi strinjali, in ne se pizdit, če te bodo kurcali. Če bi se na forumih vsi samo strinjali, bi bilo pol manj zanimivo, in pol manj uporabnikov bi bilo, oz. bi bilo samo tisti, ki vsaketoliko rabijo kakšno informacijo.

3.) Nisem rekel, da nonstop divjaš. Lahko voziš 95% časa kot po jajcih, in potem v tistih 5% ubiješ sebe in še x drugih. In tako imaš lahko tudi porabo 7 litrov oz. kolikor jo pač imaš.

4.) Ne mi o nizkem nivoju, lepo te prosim. Ti si tisti, ki ima večino postov na nizkem nivoju, in totalka nezrelih. Še enkrat te pozivam, da si jih prebereš, pa mal razmisliš, kake pribijaš.

5.) Namen teme je lahko tudi tak, da ljudje norca pravočasno opazijo in ga spustijo čim bolj varno naprej, oz. postanejo še posebej pozorni na morebitne bedarije, ki jih kot kaže redno izvaja.

6.) Ti se kar umakni, ampak se umakni s celotnega foruma...razen, če misliš spremenit vsebine svojih postov, oz. fajn premislit preden pritisneš gumb "Pošlji". Če ne, pa pač pričakuj vsesplošno nestrinjanje. Kaj misliš, kje tiči problem: v tistem, s katerem se praktično nihče ne strinja, ali v tistih, ki se z njim ne strinjajo...torej večini?

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 15, 2010 5:54 pm

Daedalus je napisal/-a:
KLOWN je napisal/-a:Mislim ne, lepo sta napisala ampak kaj ko se ne vidim v tem opisu.

1.) Honde me prav nič ne motijo. Nasprotno, všeč so mi. Čist OK avti. Moti me pa folk, ki misli, da Boga za j***a drži, če ima Hondo, po možnosti VTEC, in ko blokadira. Zdej, če ti tko ne razmišljaš, nevem, ampak večina je takih, da z blokado iščejo pozornost. Če pa to delaš nekje na samoti, kjer ni niti živali niti ljudi oz. so samo taki, ki tudi njim to ugaja, GO FOR IT. Blokadiraj cele dneve, noči, 25 ur na dan, 8 dni v tednu, in 367 dni v letu. Ampak samo pod pogojem, da s svojim početjem nikogar ne motiš.

2.) Ni problem, če poveš svoje mnenje, ampak ne se pizdit, če pogoriš, ker je to mnenje idiotsko, oprosti izrazu. To je javni forum, in če poveš mnenje, ne pričakuj da se bodo vsi strinjali, in ne se pizdit, če te bodo kurcali. Če bi se na forumih vsi samo strinjali, bi bilo pol manj zanimivo, in pol manj uporabnikov bi bilo, oz. bi bilo samo tisti, ki vsaketoliko rabijo kakšno informacijo.

3.) Nisem rekel, da nonstop divjaš. Lahko voziš 95% časa kot po jajcih, in potem v tistih 5% ubiješ sebe in še x drugih. In tako imaš lahko tudi porabo 7 litrov oz. kolikor jo pač imaš.

4.) Ne mi o nizkem nivoju, lepo te prosim. Ti si tisti, ki ima večino postov na nizkem nivoju, in totalka nezrelih. Še enkrat te pozivam, da si jih prebereš, pa mal razmisliš, kake pribijaš.

5.) Namen teme je lahko tudi tak, da ljudje norca pravočasno opazijo in ga spustijo čim bolj varno naprej, oz. postanejo še posebej pozorni na morebitne bedarije, ki jih kot kaže redno izvaja.

6.) Ti se kar umakni, ampak se umakni s celotnega foruma...razen, če misliš spremenit vsebine svojih postov, oz. fajn premislit preden pritisneš gumb "Pošlji". Če ne, pa pač pričakuj vsesplošno nestrinjanje. Kaj misliš, kje tiči problem: v tistem, s katerem se praktično nihče ne strinja, ali v tistih, ki se z njim ne strinjajo...torej večini?

Pusti ga ne vidiš da ne dosežemo nič.Če bi bil pameten nebi začel govoriti o svoji hondi in kako gre in fantje nimate pojma o nobeni stvari ampak bi rekel fantje tko je prav mate pač mal sm ga pihnu mim in se opravičujem to je to in bi pač rekl OK MOGOČE SE BO PA SPREMENIL"kar dvomim" ampak on začne VAM na forumu pametovati kako nizki ste in ker ne more drugega več doseči začne s tem njegovim "IDOLOM"vectra-šem...Kaj si naj mislimo na to?Da se bo spremenu?ja valda da res...Ne bo se ker on je pametn vi ste pa vsi bedaki!!!No help for u CLOWN!oprost!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne maj 16, 2010 10:04 am

Kot i**** se rodiš in kot idiota te pokopljejo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Happy_Tom
Nov uporabnik

Kraj: SG

Napisal/-a Happy_Tom Ne maj 16, 2010 7:11 pm

Tega z vectro pa večkrat vidim v LJ.

Žal je vse res, kar pišete, pa žal je takih še veliko več...

Če je mulo na opelforumu, ga vsaj tam banajmo,
če ga že s ceste ne moremo. :twisted:
OPEL uber alles

Slika

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne maj 16, 2010 7:44 pm

@KLOWN
Oprosti ... ampak po branju tvojih postov, lahko pridem do samo enega zaključka ... ti si klovn ...
Najprej govoriš kako uživaš ob ''sunku VTEC.a'' in podobno, nato pa zatrjuješ, da si umirjen voznik ... razen, če VTEC ne zagrabi pri 2500 obratih močno dvomim da voziš tako kot praviš, še posebno če VTEC resno pričara take užitke.

@Moderatorji ...
Dajte prosim vas malo počistit temo ... dobro zastavljena tema, z ''velikim'' potencialom se je cela ''zasrala'' z našimi OFF topici, ker skušamo KLOWN.a prepričati, da je ... ja no pač klovn.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne maj 16, 2010 9:33 pm

Matey_ je napisal/-a:@Moderatorji ...
Dajte prosim vas malo počistit temo ... dobro zastavljena tema, z ''velikim'' potencialom se je cela ''zasrala'' z našimi OFF topici, ker skušamo KLOWN.a prepričati, da je ... ja no pač klovn.

LP
Matej

tako temo je lažje zakleniti kot pa jo "očistiti" in še lažje je narediti novo temo z malo drugačnim naslovom, ki bi se dotikala vseh "nevarnih" voznikov in ne samo enega posameznika.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne maj 16, 2010 9:42 pm

adis je napisal/-a:tako temo je lažje zakleniti kot pa jo "očistiti" in še lažje je narediti novo temo z malo drugačnim naslovom, ki bi se dotikala vseh "nevarnih" voznikov in ne samo enega posameznika.

@adis: Se strinjam s tem ja ... jaz sem samo svoje mnenje podal ;) konec koncev bo pa odličitev itak vaša :)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Ne maj 16, 2010 10:10 pm

Se tud sam strinjam ja z adisom.Sam tam dat določene pogoje ne pa ko tu.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Ne maj 16, 2010 10:16 pm

sem se nekega večera srečal z to vectro, ob pozni uri zjutraj, na tržaški, sem pelu normalno po omejitvah nakar prileti ON in je par sekund pelu čist ob meni da bi dragal, pol sm mu pa dal malo veselja, sva se podirkala samo ko sem videl kak i**** je to sm raje odnehal :).

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne maj 16, 2010 10:57 pm

HaMzO je napisal/-a:sem se nekega večera srečal z to vectro, ob pozni uri zjutraj, na tržaški, sem pelu normalno po omejitvah nakar prileti ON in je par sekund pelu čist ob meni da bi dragal, pol sm mu pa dal malo veselja, sva se podirkala samo ko sem videl kak i**** je to sm raje odnehal :).

Z drugimi besedami: pihno te je :D

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po maj 17, 2010 1:13 am

airmike je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:sem se nekega večera srečal z to vectro, ob pozni uri zjutraj, na tržaški, sem pelu normalno po omejitvah nakar prileti ON in je par sekund pelu čist ob meni da bi dragal, pol sm mu pa dal malo veselja, sva se podirkala samo ko sem videl kak i**** je to sm raje odnehal :).

Z drugimi besedami: pihno te je :D

:rofl :rofl

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Po maj 17, 2010 1:41 am

Upam da se bo najdu nekdo k mu bo to vectro dal na kloce in če bo kdo s foruma mu dam za gajbo takoj! :lol:

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Po maj 17, 2010 7:03 am

Jaz pa verjamem da po 10 straneh postov , vsi sigurno vemo za katerega gre, in da bo nekomu v prihodnosti prekipelo in ne bo z njim obračunal le z besedami :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov