KLOWN je napisal/-a:Mislim ne, lepo sta napisala ampak kaj ko se ne vidim v tem opisu.
Vidva sta oba malo zgrešila

In ja jaz spoštujem vse, povem pa svoje mnenje in očitno je to tukaj problem.
Če vas tako motijo honde, nevem zakaj si vsak eno ne kupita? Poceni klumpa je itak dosti, pa idita razturita malo blokado, občutita Moč Sanj, sunek VTECa in vrjamita majn se bosta izživljala tukaj in ostalih forumih.
In če sem jaz nekakšen divjak kako vozim z porabo 7litrov? Ne obsojajta ljudi po nekih brezveznih postih, na forumu ker slabo ocenjujeta. In kar jaz rečem ni potrebno da je mišljeno resno.
Vsekakor pa je to vse offtopic tako da kršite pravila

In kot sem že enkrat povedal, nekateri voznika vectre poznate, drugi imate tablice, ukrenete nič, torej kaj je bistvo tega topica? Strašit ljudi, da po ljubljani fura divjak..in če ne vidite dalj kot do ene vasi v ljubljani naj povem, da se to dogaja popolnoma povsod !
Se umikam ker ne mislim razgljabljat na tako nizkem nivoju !
1.) Honde me prav nič ne motijo. Nasprotno, všeč so mi. Čist OK avti. Moti me pa folk, ki misli, da Boga za j***a drži, če ima Hondo, po možnosti VTEC, in ko blokadira. Zdej, če ti tko ne razmišljaš, nevem, ampak večina je takih, da z blokado iščejo pozornost. Če pa to delaš nekje na samoti, kjer ni niti živali niti ljudi oz. so samo taki, ki tudi njim to ugaja, GO FOR IT. Blokadiraj cele dneve, noči, 25 ur na dan, 8 dni v tednu, in 367 dni v letu. Ampak samo pod pogojem, da s svojim početjem nikogar ne motiš.
2.) Ni problem, če poveš svoje mnenje, ampak ne se pizdit, če pogoriš, ker je to mnenje idiotsko, oprosti izrazu. To je javni forum, in če poveš mnenje, ne pričakuj da se bodo vsi strinjali, in ne se pizdit, če te bodo kurcali. Če bi se na forumih vsi samo strinjali, bi bilo pol manj zanimivo, in pol manj uporabnikov bi bilo, oz. bi bilo samo tisti, ki vsaketoliko rabijo kakšno informacijo.
3.) Nisem rekel, da nonstop divjaš. Lahko voziš 95% časa kot po jajcih, in potem v tistih 5% ubiješ sebe in še x drugih. In tako imaš lahko tudi porabo 7 litrov oz. kolikor jo pač imaš.
4.) Ne mi o nizkem nivoju, lepo te prosim. Ti si tisti, ki ima večino postov na nizkem nivoju, in totalka nezrelih. Še enkrat te pozivam, da si jih prebereš, pa mal razmisliš, kake pribijaš.
5.) Namen teme je lahko tudi tak, da ljudje norca pravočasno opazijo in ga spustijo čim bolj varno naprej, oz. postanejo še posebej pozorni na morebitne bedarije, ki jih kot kaže redno izvaja.
6.) Ti se kar umakni, ampak se umakni s celotnega foruma...razen, če misliš spremenit vsebine svojih postov, oz. fajn premislit preden pritisneš gumb "Pošlji". Če ne, pa pač pričakuj vsesplošno nestrinjanje. Kaj misliš, kje tiči problem: v tistem, s katerem se praktično nihče ne strinja, ali v tistih, ki se z njim ne strinjajo...torej večini?