Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 Ne jul 11, 2010 12:17 pm

Pri 2000 se menja :D Ja, ko menjaš navzgor se tako menja, da imaš v višji prestavi potem takoj vsaj 2000Rpm :lol: :lol:
Jaz pri počasni vožnji menjam pri 2500Rpm, pri hitrejši ko je ogret pa med 3500 in 4000Rpm. Potegne pa čisto OK že pri 1500Rpm, nobenega tresenja ali traktorskega zvoka, tudi v 6. prestavi. Kar ok za vožnjo v koloni, drugače pa vedno imam nekje 2000Rpm.

Je pa vse skupaj zelo odvisno od avta in motorja seveda...
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 11, 2010 12:28 pm

nevermind je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Jaz pa dizla v 95% verjetnosti ne kupim več.
Ko potegneš črto vidiš, da z bencinarjem vedno pasaš bolj poceni, kar se tiče vzrževanja, cene vozila in morebitnim okvaram. j**eš tak avto in tisti navor, ko daš za eno dizo 600€, traktorski zvok, dolgo ogrevanje...
Bencinar zakon!

Popolnoma se strinjam :!:

...pa pizdarije z DPF-ji, pa ko daš za mali servis 300€... mah ne da se mi naštevat.
Dizla nimam več, sedaj vozim bencinarja, ki je malcek švohnejši in porabi 1,5 litra več :) S tem, da ga zavrtim tudi do 6000 obratov. Za servis z mojim oljem sem dal 70€ pri pooblaščencu.
Časi Golf dvojk so mimo, sedaj prihaja doba T-bencinarjev :idea:

Boste videli, ko počasi začne kaj crkovat pri dizlu, boste takoj pri turbini ob 500€, za eno dizo 600€, cene DPF-jev se začnejo pri 1000€, uff pa kje so še visokotlačne črpalke... vprašajte lastnike DCi-jev koliko so zmetali izredna porpavila (1.9 DCi, 2.2 DCi, 3.0 DCi)

p.s. prodaj še ti svojga dizla :)

delamo na tem ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov