sašo5 je napisal/-a:a1986a je napisal/-a:jakl je napisal/-a:Je. In to z zimskimi gumami.
skoraj ne verjamem.tolko pije en skuter
baje da ja_že lani sem v hrvaškem avto klubu, ki organizira neka tekmovanja, kateri bo najmanj porabil s prav takimi vozili in se dejansko vsem vrti tam med 2.8-3.5
Kael je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Hja upam, da ti je jasno to, da pač nekateri dajo celo plačo za avto in bencin, položnice pa plačujejo starši.
In potem imamo v Sloveniji finančno krizo - pri plehovju ni videt :P. Ok resno, pač vsak ima svoje prioritete v življenju - tak ko je enemu škoda dat za ornk šuhe 50 €, je drugemu škoda dat za 100 prevoženih km več kot 5.5l. Eni pa uživajo v vožnji, jim ni avto za prevoz od točke a do točke b in pač majo močnejše avtomobile in večjo porabo.
nevermind je napisal/-a:Mislim, da 3/4 uporabnikov tega foruma hodi okoli po svetu s kalkulatorjem v roki.Kael je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Hja upam, da ti je jasno to, da pač nekateri dajo celo plačo za avto in bencin, položnice pa plačujejo starši.
In potem imamo v Sloveniji finančno krizo - pri plehovju ni videt :P. Ok resno, pač vsak ima svoje prioritete v življenju - tak ko je enemu škoda dat za ornk šuhe 50 €, je drugemu škoda dat za 100 prevoženih km več kot 5.5l. Eni pa uživajo v vožnji, jim ni avto za prevoz od točke a do točke b in pač majo močnejše avtomobile in večjo porabo.
Sem spregledal tale post.
Najbolj smešno je pa to, da tisti z avtomobili 15 000€ in še več denarja, kupi dizla in se cijazi po cesti, da ima porabo 5,5 l ob enem pa vsak mesec 7 let plačujejo položnice po 200 in več € na mesec. Veš kako bom rekel, j**eš tako porabo... potem raje kupim rabljen avto (bencinarja) za tretino manj denarja in ga vozim tako kot se spodobi! S tista dva, tri litra večjo porabo pa pridešna koncu ceneje, kot da plačuješ 7 let kredita/lizinga.
Kot sem v prvi povedi napisal, nekateri hodijo po svetu s kalkulatorjem v roki.
denis,mag. je napisal/-a:Potem pa slišim takšne izjave: ja ne morem na drink, ker mi avto vse spije.
cruiser1 je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Potem pa slišim takšne izjave: ja ne morem na drink, ker mi avto vse spije.
Ha, ha!! Take izjave pa še nikoli nisem slišal. Vem, da si nekateri bolj malo privoščijo, ker morajo odplačevati kredit za ("šparoven") avto. Ampak, da pa nekomu avto toliko popije, da si človek ne more privoščit pijače??!!Ha, ha! Dej ne prbijaj!
nevermind je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Potem pa slišim takšne izjave: ja ne morem na drink, ker mi avto vse spije.
Ha, ha!! Take izjave pa še nikoli nisem slišal. Vem, da si nekateri bolj malo privoščijo, ker morajo odplačevati kredit za ("šparoven") avto. Ampak, da pa nekomu avto toliko popije, da si človek ne more privoščit pijače??!!Ha, ha! Dej ne prbijaj!
cruiser ti si ziher ne moreš privošliti pijače... pa še ko natankaš oba rezervoarja![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost