Sendx je napisal/-a:Objavite nekaj ki, je bolj zanimiva kot samo besede![]()
abbe je napisal/-a:mene bol temperatura preseneca.
Renault VG je napisal/-a:Danes se peljemo po avto cesti pred nami pa darsov posipalec.Ko smo se ga spravili prehitevati in smo prišli zraven pa nas je zasul s soljo.
Ja,pesekJerry007 je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Danes se peljemo po avto cesti pred nami pa darsov posipalec.Ko smo se ga spravili prehitevati in smo prišli zraven pa nas je zasul s soljo.
A si kaj drugega pričakoval?
Mi ni uspelo prebrati,smo bili prehitriC4V4L13R je napisal/-a:drugač ma vsak (skoraj vsak) posipalec zadej tablo, da je prepovedano prehitevat
IcEm4n je napisal/-a:Kaj "lepšega" pozimi, če se nekulturna golazen špila s petardami....:
http://24ur.com/novice/slovenija/foto-a ... rdami.html
Petarde so že prepovedane.Kdor je to naredil nima nobenega spoštovanja do lastnine drugih.Petarde bi jim dal v roke pa naj jih držijo ko jih raznese.Pri naši šoli je bilo sedajle 3 leta zapored polno petar in tudi šola je bila precej uničena letos pa bodo policisti baje dežurali.peroRS je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Kaj "lepšega" pozimi, če se nekulturna golazen špila s petardami....:
http://24ur.com/novice/slovenija/foto-a ... rdami.html
Petarde bi morali prepovedat!
Renault VG je napisal/-a:Petarde so že prepovedane.peroRS je napisal/-a:Petarde bi morali prepovedat!
lancia hf je napisal/-a:Saj nebi nič dosegel s tem, če poka pred in po dovoljenim datumom, bi tudi ob popolni prepovedi, mi grejo pa petarde in rakete najbolj na živce, ko pokajo januarja, ko je že vsega zdavnaj konec.
lancia hf je napisal/-a:Saj nebi nič dosegel s tem, če poka pred in po dovoljenim datumom, bi tudi ob popolni prepovedi, mi grejo pa petarde in rakete najbolj na živce, ko pokajo januarja, ko je že vsega zdavnaj konec.
Prepovedane no ves čas.Prepovedana so vsa pirotehnična sredstva katerih glavni učinek je pok.peroRS je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Petarde so že prepovedane.peroRS je napisal/-a:Petarde bi morali prepovedat!
Mislil sem na popolno prepoved, tudi v času od 26.12-3.1. ko je (menda še??) dovoljeno.![]()
A so kaj spremenili zakon glede tega? Ne spremljam pa ne vem
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov