-ko boste jih dobili na vsakem križišču po Dunajski,Celovški,Tržaški...,boste bolj razumeli Patrika

Patrik_A3 je napisal/-a:najbolj mi grete tile na živce, ko znate samo komentirat kak keri hitro pelje. ma brigaj se za sebe pa vozi kak ti voziš, oni pa če se pelje 200 mimo tebe, kaj te tebe briga. marsikaj bi blo deugače če bi se vsak za sebe bolj brigal.
martello je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:najbolj mi grete tile na živce, ko znate samo komentirat kak keri hitro pelje. ma brigaj se za sebe pa vozi kak ti voziš, oni pa če se pelje 200 mimo tebe, kaj te tebe briga. marsikaj bi blo deugače če bi se vsak za sebe bolj brigal.
Se strinjam s tabo glede nesmiselno postavljenih radarjev (npr. cone 30, umirjen promet itd), glede citiranega pa vsekakor ne: v prometu se pač ne moreš brigati zase - vozi dvesto po dirkališču in se zaradi mene ubij, vsekakor pa nimaš pravice ogrožati drugih ljudi. Potem kar skenslajmo pravila in imejmo divji zahod.
SuperVeloce je napisal/-a:Jaz sem bil že od začetka proti, sploh zaradi tega zasebnega partnerstva, ki sliči na ogabno.
ninjeti je napisal/-a:saj so povedali, da mogoče celo ne bo "odpustkov" ker to ni zakonito.
SuperVeloce je napisal/-a:Zakaj? Saj tudi kazni niso enake za tiste pri 6kmh ali tiste pri 16kmh prekoracitve... Potem je cisto vseeno, ce se postavi omejitev na 90 in se od tam naprej pohopsa prekrskarje.
Ali pa drugace: omejitev je 70, 15kmh vec je 85kmh. Ce pristejes tistih 5kmh, za katere se ti zlaze stevec in 5kmh odbitka (predpostavljamo, da je radar tocen), se za taksno izmerjeno hitrost voznik pelje po stevcu 95kmh, v mestu. Ce bi sedel zraven taksnega, bi mu verjetno rekel divjak, vsi ostali so pa pridni in varni?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov