klemen_ je napisal/-a:Kaj cena ni ugodna? Je neka flaška pri motorju, mislim, da ravno flash lube. Pa sistem za mazanje je ventilov je tudi, al je to eno in isto?
CheFF je napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj kako se obnese plinska naprava na VW 2.8 V6 motorju vgranejem v golfu? Predvsem glede mazanja ventilov me zanima, če je potrebno?
plinaš je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj kako se obnese plinska naprava na VW 2.8 V6 motorju vgranejem v golfu? Predvsem glede mazanja ventilov me zanima, če je potrebno?
če je 4 motion je problem kam tank spravit in še tako ga je komplicirano zmontirat zaradi zadnjega diferenciala ker ni spodaj nič prostora ...cilindrični tank ti pa zavzame tudi veliko prtljažnika ... za mazanje boš moral pa vprašati pri monterju ...
CheFF je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj kako se obnese plinska naprava na VW 2.8 V6 motorju vgranejem v golfu? Predvsem glede mazanja ventilov me zanima, če je potrebno?
če je 4 motion je problem kam tank spravit in še tako ga je komplicirano zmontirat zaradi zadnjega diferenciala ker ni spodaj nič prostora ...cilindrični tank ti pa zavzame tudi veliko prtljažnika ... za mazanje boš moral pa vprašati pri monterju ...
Je 4 motion ja, kaj pa namesto rezervne gume bi šlo?
plinaš je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:CheFF je napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj kako se obnese plinska naprava na VW 2.8 V6 motorju vgranejem v golfu? Predvsem glede mazanja ventilov me zanima, če je potrebno?
Je 4 motion ja, kaj pa namesto rezervne gume bi šlo?
namesto rezervne gume polnih dimenzij ?? teoretično gre , praktično je pa -![]()
![]()
![]()
... če je pa guma "zasilna" pa zgubiš prtljažnik po višini ... problem je , kje speljati cev za polnjenje in bakrenko v prtljažnik in iz njega , ker je pod prtljažnikom ravno tam , kjer pridejo vijaki za pritrditev tanka : Zadnji diferencial !!!! , zadnja prema , stabilizator in še kakšna malenkost od izpušnega lonca - če se seveda upošteva varnostni odmik cevi za plin od izpušnega sistema ...
ob taki razporeditvi - natlačenosti vseh avtomobilskih komponent je to zelooooo zahtevna montaža ( če se seveda ne dela na "hojladri - hojladrom" ali po domače ) in je treba kaj doplačati na osnovno ceno - kar pa marsikdo noče , ali pa da montirat kam drugam kjer je ceneje , zmontirano s strani enega monterja v 6,37 ure in cevi po "luftu" - kjer je pač najlažja izpeljava - , računalnik , ventili za vpihovanje in filtri pa imajo "zračno montažo" ( brez nosilcev )...
en moder izrek - "vse se da narediti a je vprašanje če ste vi to pripravljeni plačati!? " lp
trasher je napisal/-a:Ta teden sem montiral LPG v Cruze-a. Pri Prinsu v Domžalah, dal 1.900 eur, z elektronskim valvecare in zaenkrat deluje bp. Prej sem imel Cliota, isto predelanega na plin pri Pirnatu v Zrečah in tole na Cruze-u je zdaj pravljica v primerjavi s tistim. Res kvalitetno narejeno. Edino kar me je malo zmotilo je bil kesl (namesto rezervne gume) montiran obratno. Tiste štiri ročke za pritrditev kesla so v zraku, namesto privite na podn. Ampak drži vseeno, verjetno so to naredili zaradi samega prostora, ker bi težko šlo notri pravilno obrnjeno. Vesel sem tudi, da so izolirali proti prjevanju, kar se je prevrtalo.
Med vožnjo ne občutim kakršnekoli razlike med plinom in bencinom, pač vse dela normalno. Poraba mi je celo padla, kar me malo preseneča. Iz prejšnjih 7,3 na 6,8Sicer sem naredil šele 500km, tako da bo treba še nekaj km naredit, da bo bolj kredibilno.
Zaenkrat pa, super. Sem vesel, da sem dobil, kar sem plačal.
Kvaliteto.
mkleme13 je napisal/-a:Živjo,
Nočem odpirat nove teme. Nikjer na netu ne najdem dimezij nastavkov za točenje LPG. Bi bil mogoče kdo tako prijazen ter mi sporočil kakšnih dimezij je naš nastavek (dish). Rad bi naredil nastavek, ker sem starega izgubil:(.... Že v naprej hvala. Matej
Frips je napisal/-a:Je pa res, da če bi meni avto pil 7-8l bencina, najvrjetneje ne bi šel na plin. Pri 10 oz 11l pa se že pozna računica.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov