Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a ejsim To sep 27, 2011 9:33 am

adis je napisal/-a:
Slicker je napisal/-a:jz sem zadnjič naletel na največjega b***** na cesti kar sem jih kdaj videl. ne spravijo me na cesti hitro s tira ampak to je blo pa preveč. na avtocesti iz biča proti ljubljani je d**** vozil skoz po prehitevalnem pasu 1km/h hitreje kot un na počasnem pasu. vsakega ki ga je pa prehitel je potem slikal s fotoaparatom. sem prav čakal da me je prehitel nazaj in vedno ko sem ga prehitel me je slikal še enkrat. iz višnjegorca proti grosupjem smo se peljajo 90 na uro ker se je d**** peljal v štric s tovornjakom. ne vem kaj mu ni jasno. takrat pa sem si zaželel da bi imel james bond varjanta tablce in bi mu zihr vrgu 5 kilsko macolo na prednjo šajbo. avto je temna toyota corrola z ritjo, bosal kljuko in registrskimi tablicami LJ JP-333.

verjetno ima tip fetiš na slikanje :lol:

Ah poznam tak folk. To je tudi tak tip človeka, ki bi se načrtno zvečer peljal naokoli in iskal kak mlad najstniški par, ki v avtomobilu hopsa. Potem bi ju pa na skrivaj fotkal, poklical policijo in zahteval, da pokličejo starše teh otrok ipd. Verjamem, da te to razpizdi, tudi mene bi in me vedno je. Prej sem celo zaradi takih ljudi počel svašta ptem sem zaradi punce nehal. Čez čas poskusiš to gledati z distance in vidiš, da res nima smisla, se sprijazniš, da je pač ubogi in je za to početje kriva vzgoja/pomanjkanje ljubezni/izgled.. Kot če bi se šel z otrokom "kregati" čigava je igrača :) Je pa žalostno, ker dela ljudi okrog sebe živčne, namesto, da jih nekaj pomirja, ker je stanje že tako precej hudo, povrh vsega, pa še fotka med vožnjo. Čim bolj strpno za njim, ko pa se umakne, pa lepo mimo njega, ves čas pa ga ignoriraj in se ne odzivaj na to "izzivanje", ker ravno ti razni odzivi ostalih voznikov so mu zanimivi. Mogoče bo pa potem nehal. Pismo..jadno je to ko pomisliš.

Drugače pa ga v privat življenju verjetno itak noben ne j.be, za pozornost se mora stalno boriti s temi nekimi glupimi forami, ker drugače sploh ni zanimiv ali pozornosti/spoštovanja vreden, v poslovnem življenju pa je po vsej verjetnosti prav tako nepomemben in špeca sodelavce, da bi dokazal sebi in drugim, da je vsaj koristen, če že ni nič več.

Ko ga potem vidiš takega, kakršen je verjetno v resnici, se ti mal zasmili. Se ti ne?

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel To sep 27, 2011 10:20 am

X-Hair je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:Me prav preseneča, kakšne probleme imate eni. Očitno ljudje prav čakajo na vas, da se vključite v promet, potem vas izsledijo in začnejo samo vam nagajat. Vse ostale pa pustijo pri miru.

Me prav preseneča, kako enih sploh nimate problema na cesti. Očitno ljudje prav čakajo na tebe, da se vključiš v promet, potem te pa sledijo in čakajo, da bojo lahko sodelovali pri tvojem lažjem prehitevanju. Vse ostale pa jebejo do onemoglosti.

Da so to tebi ne dogaja, ni veliko možnosti.
1) se voziš po pokrajinah, kjer vejo, kaj je tole cestna kultura
2) si zamašek na cesti in nikoli ne prehitevaš ter sanjaš s tistimi 50 do max 70 ( če je že ravnina 1km),
3) si isti _____, kot jih sami opisujemo in zajebavaš ostale voznike. Žalostno je tole, da se tega tudi zaveš ne.

Evo ______, tale je zate. Na koncu se lepo vidi, kako se je celotno pot trudil. Še dobro, da je bil diesel, da se vidi kako je _____ dal gas. Ooooo ne ne, ne boš me prehitel. Se je trudil tudi z vožnjo čez črto in mi je dal vedet, da se ga slučajno ne bom drznil prehitevat. Bel Audi A6 LJ - CH 3xx ali je bila 2xx, če ga bo kdo srečal. Da se ve, da mate opravka z enim, ko ga v otroštvu niso maral, ga zatiral, pa sedaj na cesti sprošča svoje frustracije. Poligon je vsekakor izbral pravi. Se prepoznaš? Ne, no potem pa super. Očitno si potem počasen v prometu in nikoli ne prehitevaš in samo bentiš v avtu, koliko norcev je po cesti. Sedaj pa hitro pisat, koliko smo norel tukaj, vseznalac. Dej še ti kakšen posnetek, da vidmo, mojstra pri vožnji. To tvoje nakladanje ne pelje nikamor več.

http://www.youtube.com/watch?v=U1gmIIpMWo8

Pa zadeva je čisto preprosta. Sam j*** ga, eni pač rabijo mal podaljšat organ. Samo da je žena zadovoljna doma, sem tudi sam srečen, da sem pripomogel k večji sreči v spolnem življenju. ;)

(ko sestavim video, ga dodatno prilepim)

Me veseli, da si besede cepec in d**** zamenjal s črticami. Drugače pa nisem nikjer napisal, da nimam problemov z drugimi. Me velikokrat zelo motijo počasni vozniki, ki se ne umikajo in ne omogočijo prehitevanja, pa tisti, ki ne sodelujejo v prometu. Potem je še cel kup voznikov, ki v križiščih ovirajo druge, se na znajo postavit dovolj v križišče, ko zavijajo levo ali pa se ne umaknejo na levo stran svoje polovice in jih morajo vsi zadaj čakat. Potem so še cvetke v krožnih križiščih, na avtocesti in tisti, ki ne uporabljajo žmigacev in jih brez veze čakaš. Potem je še počasna vožnja, ko se konča naselje, vožnja cca. 60km/h ne glede na omejitve in razmere na cesti... Pa lahko bi še našteval.
Samo si pa res ne mislim, da to nekdo počenja zaradi mene in za to, da bo mene zafrkaval. Razlogi za to so drugje: neznanje, slabo opazovanje okolice, egoizem, ljudje ne čutijo potrebe po sodelovanju, slabše sposobnosti, ljudje ne dojemajo ali pa prepozno dojamejo situacijo v prometu, med vožnjo se ukvarjajo še z drugimi stvarmi, med vožnjo so z mislimi čisto drugje, kot na cesti...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To sep 27, 2011 10:38 am

Ja bravo žajbel, kmalu bomo na isti valovni. Me veseli. 8) To kar si ti naštel, tudi zame ni zajebavanje in je neznanje, gledanje na svojo rit, plašnice na glavi, egoizem, itd, kar si še naštel. Gre se za moj primer, in moj primer je bilo jebanje v glavo. Zakaj? Nikoli ne bom izvedel zakaj je to delal, čeprav me zelo, ZELO zanima, kaj se mu v tistem trenutku mota po glavi. Zakaj to dela? V čem je fora?

~toMmy~ je napisal/-a: Če ne drugo, pa nazaj prehitiš, čeprav je očitno za večino to zelo zahtevno opravilo tudi na najbolj preglednih ravninah. Ko jih kdo drugi prehiti, se pa naenkrat da tudi v nepregleden ovinek prehitevat...

Sam to je res zanimivo. Najprej nič, potem pa maka žrtve. 2 dni nazaj imel primer. Od samega strahu sem naglas v avtu preprečeval, da spredaj nebi začel prehitevat. Seveda me ni slišal. :mrgreen: Potem pa molil boga, da slučajno ne pride avto nasproti, ker bi bilo čelno. Seveda ga je še 1x usral in čez 200m zavil proti svojem domu. A? Res se mu je splačalo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
opelboy
Novinec

Kraj: Stopc da hills

Napisal/-a opelboy To sep 27, 2011 2:49 pm

X-Hair je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:
Evo ______, tale je zate. Na koncu se lepo vidi, kako se je celotno pot trudil. Še dobro, da je bil diesel, da se vidi kako je _____ dal gas. Ooooo ne ne, ne boš me prehitel. Se je trudil tudi z vožnjo čez črto in mi je dal vedet, da se ga slučajno ne bom drznil prehitevat. Bel Audi A6 LJ - CH 3xx ali je bila 2xx, če ga bo kdo srečal. Da se ve, da mate opravka z enim, ko ga v otroštvu niso maral, ga zatiral, pa sedaj na cesti sprošča svoje frustracije. Poligon je vsekakor izbral pravi. Se prepoznaš? Ne, no potem pa super. Očitno si potem počasen v prometu in nikoli ne prehitevaš in samo bentiš v avtu, koliko norcev je po cesti. Sedaj pa hitro pisat, koliko smo norel tukaj, vseznalac. Dej še ti kakšen posnetek, da vidmo, mojstra pri vožnji. To tvoje nakladanje ne pelje nikamor več.

http://www.youtube.com/watch?v=U1gmIIpMWo8

Pa zadeva je čisto preprosta. Sam j*** ga, eni pač rabijo mal podaljšat organ. Samo da je žena zadovoljna doma, sem tudi sam srečen, da sem pripomogel k večji sreči v spolnem življenju. ;)

(ko sestavim video, ga dodatno prilepim)

Osebno ga poznam, pa tudi cesto poznam res dobro in tu je očitno kako bolj gleda v vzvratno ogledalo, namesto da bi se na cesto oziral. Temu bi jst rekel kompleks manjvrednosti..
P.s. X-hair, glede na to da se dost voziš po naših cestah se mi zdi čudno da te nisem nikol sreču :D(oz ne vem a sem te ker na poznam avta?)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To sep 27, 2011 5:05 pm

jst sm zaradi počasnih voznikov imeu včeraj prometno,tam kjer je omejeno 100km/h-ja(razcep Malence) :? ..nevidm razloga zakaj je potrebno vozit 50 tam kjer je omejen 100..taki osebki sploh nimajo kaj iskat za volanom ce ni so sposobni pogledat na ogledalo a kaj sele pelat :evil: :evil:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr sep 28, 2011 11:37 am

danes sem imel jaz eno prijetno izkusnjo z telebanom. na poti iz ilirske bistrice proti kozini (tisti ki se tam vozite, veste kako folk vozi tam) sem se na eni ravnici odlocu naenkrat prehitet 2 vozili ki sta vozili 60-70 (kaksen norec sem). zacnem prehitevat hrvaski sleper (RI tablica) in ko mu pridem ze skoraj do kabine vidim kako mozakar upali levi zmigavc in se zacne pomikat proti meni. lahko si mislite kake barve sem bil takrat :nae moral sem vozit po levi bankini (obcestni kolicek sem falu za par cm, prav tolko je blo moje desno ogledalo od njegove kabine). na sreco sem bil tolko hiter, da sem utegnil pridet do njegove bocne sipe...sele takrat me je zagledal in cuknu v desno :huh:
folk sploh ne gleda ogledal ko gre prehitevat, jebemu sunce :!: in to se mi zgodi 1x na teden :x
ce ne bi bilo prometa okoli, bi se mu na sredi ceste ustavu :g:
turbo inside

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne okt 02, 2011 11:53 am

opelboy je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:
Osebno ga poznam, pa tudi cesto poznam res dobro in tu je očitno kako bolj gleda v vzvratno ogledalo, namesto da bi se na cesto oziral. Temu bi jst rekel kompleks manjvrednosti..
P.s. X-hair, glede na to da se dost voziš po naših cestah se mi zdi čudno da te nisem nikol sreču :D(oz ne vem a sem te ker na poznam avta?)

Potem mu pa lepo povej, da ne dela prav in si na napačnem mestu zdravi, karkoli si pač zdravi. Ko bo masaker na cesti bo pa vse drugo krivo. Mogoče sva se pa že srečala. :twisted:

Samo en motorist bi rabil priti nasproti in bi spet pisalo, kako je smrt sejala na soški zaradi neprilagojene hitrosti.(prve sekunde) Pogoji bi bili idealni, da bi lahko to pisali. Lepo toplo vreme, suha cesta, sonček, motoristi izkoriščajo še zadnje lepe vikende.
http://www.youtube.com/watch?v=nZR8QrkUOUc
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne okt 02, 2011 9:51 pm

X-Hair je napisal/-a:Samo en motorist bi rabil priti nasproti in bi spet pisalo, kako je smrt sejala na soški zaradi neprilagojene hitrosti.(prve sekunde) Pogoji bi bili idealni, da bi lahko to pisali. Lepo toplo vreme, suha cesta, sonček, motoristi izkoriščajo še zadnje lepe vikende.
http://www.youtube.com/watch?v=nZR8QrkUOUc

A je bil pijan? K trezen ne moreš takole vozit. :roll:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po okt 03, 2011 7:23 am

Igraj se šerifa.. ko je mene pred 2 leti star ded z ceste zrino, mel sm sicer srečo da je bil travnik dokaj ravn da sm samo mal odbijač zlamo.. takoj obrnem na travniku pa za njim, tak sm ga takoj dobo ko se je počas peljal pa po celi cesti ga je blo polno.. ga prehitim, se ustavim pred njjim, grem do njegovega avta pa sm ga vn potegnil pijanca pa policijo klicu. Js sm mel srečo, mogoče je kdo za mano nebi mel..
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po okt 03, 2011 7:40 am

BBoss je napisal/-a:A je bil pijan? K trezen ne moreš takole vozit. :roll:

Če si makaronar, se vse da. Sem se preselil bližje italijanski meji, pa v 3pm ne mooooreš kaj vse se vidi pri teh lahih. Prej sem le srečal koga in si rekel, bejžmo italijan. Sedaj to doživljam. :? Škoda, ker me je ujel nepripravljenega, manjkata še dva ekstrema. Dejansko je ded pobral linijo :shock: kot v prvih sekundah videa, groza. To so bili mamiji in atiji na izletu. So tudi zadaj sedeli in pomoje je bil čisto trezen, sam italijan je bil. To je problem.

Pa kdaj užgeva s tastom kak stavek na to temo. On itak moder do konca. :mrgreen: In glej ga zlomka, je ravno tako 1x pobral linijo (sicer je bil dosti manjši ekstremist kot makaronar), nasproti pa jaz, vse dokumentirano :twisted: . Zakaj on tako vozi? Pazi sedaj odgovor. Da te tisti, ko ti pripelje nasproti prej vidi. WTF?!?! Pa sem mu rekel, da če se že tako dela, naj se to dela do črte in ne čez. Pa se on strinja, ja ja, do črte. Hm.....ni bilo ravno do črte. 1x mu bom samo pomolil video pred nos. =P

NejcZ, hja, če bi se meni tako zgodilo, bi ravnal enako. Šerifa se pa ne bom špilal. Jaz lepo vse dokumentiram, bolj ko dela pizdarije pred mano, bolj sem vesel, da pokažem kako zakon deluje. Aja, ne, ..... sem hotel reči, ne deluje. No, odvisno s katere strani gledaš.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe okt 07, 2011 9:08 am

Evo malo prej sem bil jaz teleban, na Tržaški sem šel iz levega na desni pas, dal žmigavec in začel počasi zavijat desno in v mrtvem kotu se mi je skrila ena Octavia, opazil sem jo nekako hkrati, ko je začela trobit in se odmaknil, še preden je bilo "kritično".

Bistvo je, da sem potem, ko sem se vključil pred njega, mahnil z roko in se opravičil z vsemi štirimi žmigavci, možakar pa je pozdravil nazaj. Lep primer, kako lepo lahko poteka komunikacija na cesti, tudi ko storiš napako, tega je čedalje manj. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe okt 07, 2011 9:22 am

~toMmy~ je napisal/-a:Evo malo prej sem bil jaz teleban, na Tržaški sem šel iz levega na desni pas, dal žmigavec in začel počasi zavijat desno in v mrtvem kotu se mi je skrila ena Octavia, opazil sem jo nekako hkrati, ko je začela trobit in se odmaknil, še preden je bilo "kritično".

Bistvo je, da sem potem, ko sem se vključil pred njega, mahnil z roko in se opravičil z vsemi štirimi žmigavci, možakar pa je pozdravil nazaj. Lep primer, kako lepo lahko poteka komunikacija na cesti, tudi ko storiš napako, tega je čedalje manj. ;)

V takih primerih je fajn, da se še obrneš in pogledaš, ne samo da gledaš v ogledalo. Ker pri teh 4 pasovnicah se doskrat zgodi, da tisti, ki vozi na tvoji desni, vozi z enako hitrostjo kot ti in se ti tako skrije v mrtvi kot.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe okt 07, 2011 9:34 am

ban je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Evo malo prej sem bil jaz teleban, na Tržaški sem šel iz levega na desni pas, dal žmigavec in začel počasi zavijat desno in v mrtvem kotu se mi je skrila ena Octavia, opazil sem jo nekako hkrati, ko je začela trobit in se odmaknil, še preden je bilo "kritično".

V takih primerih je fajn, da se še obrneš in pogledaš, ne samo da gledaš v ogledalo. Ker pri teh 4 pasovnicah se doskrat zgodi, da tisti, ki vozi na tvoji desni, vozi z enako hitrostjo kot ti in se ti tako skrije v mrtvi kot.

Saj praktično vedno pogledam oz. že prej spremljam kaj se dogaja okrog, danes sem pa pač imel "trenutek slabosti", se zgodi.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Pe okt 07, 2011 11:33 am

X-Hair je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=nZR8QrkUOUc

..mah tole počasnejo vse počasnele tudi na avtocesti, videvam dnevno...jest en vem a gledajo pokrajino al kaj jim ni jasno.
Drugače pa imam z ITA kar OK izkušnje, ampak ITA je zame od Venezie naprej..tale Trst z okolico so sami čudaki. Imam kar nekaj izkušenj z relacijami LJ-Rim, in LJ-Milano. V glavnem vedno hitrost nad 170 km/h, pač okoli Venezie je treba paziti, na tem odseku so mnogokrat policaji. Drugače sem se pa navadil da njihov režim glede prehitevanja ipd. Npr. voziš 170 km/h, pride za tabo in če da žmigavc pomeni da bi te prehitel, se umakneš in gre naprej, v kolikor ga ni dal, mu je bilo OK da pelje za tabo. Sem tudi sam to probaval in ko sem dal žmigavc na prehitevalnem, se je tisti pred mano umaknil. Mi je bilo res všeč vse skupaj...pri nas lahko za cel vrtiljak lučk vklopiš pa se kekec ne bo umaknil. Malo pred Rimom se mi je celo zgodilo da je za mano pripeljal policaj z lučkami, ok ta je celo posvetil, ampak šel mimo naprej...pri cca 180 km/h :) :). Imajo pa slabo navado da že v primeru dežja vsi nažgjejo zadnje meglenke :cry: ..sem imel po 800 km prevoženih po mraku in noči ter dežju, takšne oči da sem mislu da mi jih bo razneslo.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe okt 07, 2011 11:40 am

par dni nazaj vozim po rebernicah navzgor svojih 100-110 in od enkrat se mi en romun vrze pred nosom ven. naj povem da je bil to sleper, ki se je spravu prehitevat druga 2 . na voznem se je vozlo 25, na prehitevalnem celih 30 :!:
tolko da mu nisem v prikolici koncal :huh:
turbo inside

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Po okt 10, 2011 10:45 am

Ne pustite se nategniti in po Italiji vozite po predpisih. Noben Italijan, ki ima kaj v glavi ne upa čez 167 na uro, ker te okoljejo do kosti pri opisani prekoračitvi 30%. Skoraj nikjer v Evropi se ne splača kalkulirat, časi so minili. V Franciji pa si stalno pod kamerami, ki ti sledijo, npr. Provence do Marseilla. Še v SLO ni računice, dokler ne skinejo Zajcev in Žlendrov, vsi vidite Topniško s 60 na uro in samimi šolami ob robu in Trzinko štripasovnico na polju na 70 na uro, pa pogruntaj, kaj je zakonodajalec mislil, no misli izgleda bore malo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po okt 10, 2011 11:04 am

SlikaSlika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po okt 10, 2011 12:53 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Bistvo je, da sem potem, ko sem se vključil pred njega, mahnil z roko in se opravičil z vsemi štirimi žmigavci, možakar pa je pozdravil nazaj. Lep primer, kako lepo lahko poteka komunikacija na cesti, tudi ko storiš napako, tega je čedalje manj. ;)

In to je point prave kulture v prometu. Zadnjič me je na Ptuju en star dec z Octavio izsilil (očitno je pozabil kaj pomeni pravilo srečanja), tako da sem moral ostro zavreti, hkrati sem mu tudi pohupal. In namesto, da bi se mi opravičil in dvignil roko kot ti (kar bi tudi sam sprejel za opravičilo, enako kot možakar v tvojem primeru), je zavrl in žugal, češ kaj mi pa trobiš. Sem hotel iti za njim do Qlandie, da bi mu razložil osnove CPP-ja pa me je moja pregovorila, naj ne grem. Ker taki me najbolj razpizdijo. Najprej naredijo napako, obenem pa mislijo, da si pravzaprav ti tisti ki si jo naredil in ki jih ogrožaš. :evil:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po okt 10, 2011 7:30 pm

X-Hair je napisal/-a:Vikendaši :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=QAghmuzBcMs

Formula je bla zjutri pa je hotu še sam sprobat kako se "pravilno" jemljejo ovinki :twisted:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To okt 11, 2011 8:57 am

Dva kamiona prehitevala počasneta. Če je pač prepočasi, je prepočasi. Prvi del se vidi samo, ko je že zavijal na svoj pas. Potem se loti podviga še drugi kamion. Ma žena v vozilu se ni dala motit. Ona vozi počasi, varno, gleda naprej, okoli sebe pa spravlja v nevarnost n ljudi, pa se tudi zave ne. :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=nXpFKj9zZO8

V 200m srečal dva angleža :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=jI7ouaw9s8E

Še eden, ki gleda naprej in skrbi za svojo varnost. Zadaj se promet zanjga ne dogaja. Kar se dogaja, se dogaja samo naprej.
http://www.youtube.com/watch?v=3MzeTOx9hUw

Potem pa še policaji skrbijo za mojo varnost. Perfect spot. Rahli klanček navzdol, široka cesta, vse se vidi, 70-80 ni noben bav bva. EEEEEEEE napaka. Če dobro pogledate, sta na levi strani dve porodnišnici, desno je vrtec ( tam na travniku, morste dobro pogledat) in za skalo skrita avtobusna postaja ( oz policaj skrit za avtobusno postajo :mrgreen: ), kjer ti na cesto lahko prleti kakšen otrok. Dandanes imajo naši otroci zelo samomorilska nagnenja.
http://www.youtube.com/watch?v=t4AodIQk8HI

Človek pač spelje. Vidi ne vidi, naslanja se na tole, eehhhh, se bo že drug ustavil. Tak pač je. Se že ustavi in potem odloči, mahhh sej lahko speljem. Verjamem, da me ni videl. Vozil sem brez luči, vozil sem se 243km/h, njemu so pa v glavo svetila 3 sonca, dve luni, pa še morzejevo abecedo so mu signaliziral iz 4 ladij. In to z reflektorji iz druge svetovne. Po dva za vsako zenico. In je pač spregledal. Sej jaz ga razumem. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=-yfeL99ECLI
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov