adis je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:jz sem zadnjič naletel na največjega b***** na cesti kar sem jih kdaj videl. ne spravijo me na cesti hitro s tira ampak to je blo pa preveč. na avtocesti iz biča proti ljubljani je d**** vozil skoz po prehitevalnem pasu 1km/h hitreje kot un na počasnem pasu. vsakega ki ga je pa prehitel je potem slikal s fotoaparatom. sem prav čakal da me je prehitel nazaj in vedno ko sem ga prehitel me je slikal še enkrat. iz višnjegorca proti grosupjem smo se peljajo 90 na uro ker se je d**** peljal v štric s tovornjakom. ne vem kaj mu ni jasno. takrat pa sem si zaželel da bi imel james bond varjanta tablce in bi mu zihr vrgu 5 kilsko macolo na prednjo šajbo. avto je temna toyota corrola z ritjo, bosal kljuko in registrskimi tablicami LJ JP-333.
verjetno ima tip fetiš na slikanje
Ah poznam tak folk. To je tudi tak tip človeka, ki bi se načrtno zvečer peljal naokoli in iskal kak mlad najstniški par, ki v avtomobilu hopsa. Potem bi ju pa na skrivaj fotkal, poklical policijo in zahteval, da pokličejo starše teh otrok ipd. Verjamem, da te to razpizdi, tudi mene bi in me vedno je. Prej sem celo zaradi takih ljudi počel svašta ptem sem zaradi punce nehal. Čez čas poskusiš to gledati z distance in vidiš, da res nima smisla, se sprijazniš, da je pač ubogi in je za to početje kriva vzgoja/pomanjkanje ljubezni/izgled.. Kot če bi se šel z otrokom "kregati" čigava je igrača

Drugače pa ga v privat življenju verjetno itak noben ne j.be, za pozornost se mora stalno boriti s temi nekimi glupimi forami, ker drugače sploh ni zanimiv ali pozornosti/spoštovanja vreden, v poslovnem življenju pa je po vsej verjetnosti prav tako nepomemben in špeca sodelavce, da bi dokazal sebi in drugim, da je vsaj koristen, če že ni nič več.
Ko ga potem vidiš takega, kakršen je verjetno v resnici, se ti mal zasmili. Se ti ne?