__PeTeR__ je napisal/-a:Zanima me, če je že kdo kupil preko kakšne spletne trgovine ali pa kje drugje podoben xsenon kit. Npr.http://caraudioempire.com/Xenon-c1004
Se splača to kupit? Kako je z vgradnjo in potem s homologacijo?
Lp, Peter
__PeTeR__ je napisal/-a:abbe če ne veš pomagat oz. odgovora ne steguj gobca. sj kdo je pa reku da moraš odpisat, če si tok LEN. če si ti len, še ne pomeni da smo drugi. by the way sm prebrau na hitr temo, podrobno pa ne mislim pou dneva za računalniku čepet in nič drugega delat (tko kot očitno ti), da bom pršu skozi vseh 94 strani. Itak je 3/4 samo kreganje zaradi takšnih kot si ti.....raje si vzemi za vzor druge, ki vseen odpišejo čeprav je že mogoče kje blo to napisano in ne stegujejo gobca tko kot ti....
Drugače pa _Boštjan_ in extreme N hvala za odgovor. potem je to res dobra stvar....
_Boštjan_ je napisal/-a:kokr je meni znano.. do 6000k sploh ni treba nč homologirat kar ja pa nad to mejo nej bi se pa moralo. samo moje mnenje je da je 6000k več kot dovolj sveti in še ni tako moteče
__PeTeR__ je napisal/-a:...by the way sm prebrau na hitr temo, podrobno pa ne mislim pou dneva za računalniku čepet in nič drugega delat (tko kot očitno ti), da bom pršu skozi vseh 94 strani. Itak je 3/4 samo kreganje zaradi takšnih kot si ti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov