Ena razmišljanja so res

. Ste mi odgovorili na veliko vprašanj, zakaj doživljm tak debilizem na cesti. Joooj jooooj prejoooj. Tommy, abbe in drugi z logičnim mišljenjem, pa ste vi 100% da majo tile zagovorniki sploh izpite. Men delujejo kot neki najstiki, če pa že majo izpite, so definitivno začetniki. Pa bo spet pizdarija

Eni mislijo, da malo pred križiščem odprem luči, spet drugi ralunajo mojo hitrost. Forenziki v 3pm.

A v šoli še ni nič kontrolk, da mate cajt tuki viset.
Gosic je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=jI7ouaw9s8E
In po te cesti se peljem skoraj vedno enkrat na leto( Idrija-Tolmin, če sem prav prepoznal).
Meni ta cesta ni zgleda primerna za te hitrosti, ker:
-se oži
-nepregledna
-polna tovornakov,ki so širši od te ceste
-ovinkasta
Seveda, če pa rad voziš rally vsak dan, pa je to stvar posameznika.
Je pa moj point računanja bil, da tako rad govoriš o tem šerifstvu, a obenem pa dvojna merila. Dvojna merila pa zato, ker bi očitno najraje videl, da
- bi se ti vsi takoj umaknili
- cesta bila skos prazna
- vozili vsi enake hitrosti kot ti
- se približaš vozilu z večjo hitrostjo od dovoljene
-zaradi večje hitrosti tebe, sklepaš da te drugi ovirajo
Koncu koncev, pa se svet voznikov s temi posnetki definitivno nebo spremenil! Voznikov je vedno več in slabega znanja inštruktorjev, vozil prav tako. Ceste pa so v nekaterih delih ekstremno slabe, v nekaterih ekstremno dobre (Pomurje). Cestna signalizacija pač ni več primerna vedno večjemu številu vozil. Gostota prometa je vedno večja. Edina rešitev je strpnost in kultura.
Ti majstr, si že večkrat dokazal in danes si spet..... Torej, če te prav razumem, si računal hitrost pri videu kateri je na začetku citata. Zej ti bom pa jaz dal domačo nalogo. Ko boš naredil izpit, boš poiskal odsek, ki je na posnetku in boš še 1x zračunal hitrost. Potem se boš pa prijavil na A-com in se mi opravičil.
Glede ceste in zakaj tebi ni primerna za te hitrosti sva rešila. Samo moraš rešiti domačo nalogo.

Da nadaljujem o dvojnih merilih
Ne, ne rabijo se meni nobeni umikat. Sam rad bi da, ko me opazijo zadaj me ne jebejo v glavo z gasom ali vožnjo čez sredinsko črto. Pa tisti ko spredaj cjazi 40-50 nej se sprav dol s ceste pacient, ker je zamašek na cesti. Si videl dva kamion kako sta prehitevala. V 3pm, še njim dvema je bilo prepočasi. Ampak ti vedno nekaj najdeš pri meni.
Cesta ne bo skozi prazna, daleč od tega. Se je pa užitek ponoči peljati po njej. Sam takrat me skrbi divjad. Ma še vedno bolje kot pa vozniki, kateri ne vem od kje se bo vzel in, a bo prišel po svoji strani al ne. Službo bom zamenjal zaradi pacientov, ker cesta je prov fletna, ma se mi je zagnusila zaradi enih, ki mislijo, da so sami na cesti.
Ne ne rabijo vozit vsi enake hitrosti. Vsak tega ni sposoben. Oz. jih je zelo malo ( spet bo štala

). Ne odobravam pa, da me potem j**e, ko ga hočem prehitet z dodanim gasom, zavijanjem levo,... Viš, to pa ni prav. Ti šment, glej glej, sej to pa tudi piše v zakonu da ni prav.

Razlika je samo to, da tega policaji ne kasirjo, hitrost pa. Je le lažje izmerljiva in bolj donosen posel.
Seveda me ovirajo, pa ne zato ker se jaz peljem hitreje. Jaz vsako hitrost na cesti spoštujem. Pa ni važno ali je 50, 70 ali 90. Človek že ve kje se varno počuti, skrbi za svojo varnost in kar je še najbolj važno, varnost ostalih. Jebemti, sedaj se pa že ponavljam. Veš kdaj me začne ovirat, ker me začne jebat v glavo, ko ga hočem prehitet. To viš je pa oviranje in ne hitrost s katero se vozi vozilo pred mano. Včasih je treba tudi na horuk mimo. Se mi je že zgodilo, da je šlo po ravnini 90-100. Super si rečem, ne rabim prehitevat. Pride ovinek, zadaj vse štop luči gorijo, wtf, ok, ni panike, te bom že prehitel. Pride ravnine in guess what? Mogoče se ti svita odgovor.
Sej je pisal en uporabnik že tukaj. Po ravnini gas, po ovnikih pa 40. Ta me čisto razume, o čem pišem. Da bi pa spustil naprej, da bi se človek normalno vozil 70-90, pa bog ne daj. Sedaj bo spet prišel na plano naš fizik.

Vsak cepec zagovarja svoje, da bi se pa malo okoli ozrli in spregledali pa nikakor ne. Kot je abbe napisal. Bravo Tommy, sam kaj se hočeš nekaj trudit. Vsaj veš s kakšnimi pacienti maš opravka. Se kaj pa boš drugega. Najprej ti en čist zajebe (po logiki in zakonu) na cesti, mu potrobiš, potem pa žuga nazaj in kaže fakiča kaj mu trobiš. Sej ne veš, a bi se jokal al kaj.

Tommy je pač zajebal in to je lepa gesta. Tudi sam sem že zajebal, lepo dvignil roko v opravičilo in sva šla vsak svojo pot. Eni pa sploh ne veste, da ste zajebal in mislite da delate prav. To je šele lahko nevarno, ker ste tako prepričani v svoj prav. Ne pravim da so tukaj taki uporabniki.
Še vedno me preseneča, kako ti najdeš tukaj hitrost
http://www.youtube.com/watch?v=jI7ouaw9s8E in nič drugega. Vse ostalo se ti zdi ok. Pa rad bi jaz tebe spoznal.

Pa še eno vprašanje za fizika. A na rally-ju se vozi po omejitvah?