Se slišimo pol drug teden, pa da porihtamo tiste okvare

maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:A je že dobil avto? Kul. Srečno in varčno vožnjo
Že'? ene 4 mesce ga je čaku.
Za zdaj je zelo zadovoljen, javim ob prvi okvari ( druge teden najbrž). Ma pa relacijo LJ-CE, torej 99% AC po omejitvah oziroma okoli 120 po tempomatu baje.
xxl je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:A je že dobil avto? Kul. Srečno in varčno vožnjo
Že'? ene 4 mesce ga je čaku.
Za zdaj je zelo zadovoljen, javim ob prvi okvari ( druge teden najbrž). Ma pa relacijo LJ-CE, torej 99% AC po omejitvah oziroma okoli 120 po tempomatu baje.
-če bo cca 120 vozil,mora prit pod 5,na lastne oči videl od znanca octavio,ko je prišel do mene v Mb iz Brežic,4,6,če bc ne laže
Patrik_A3 je napisal/-a:Citroen C4 Picasso 2007, 1.6 HDI 109. Poraba s klimo ki dela na polno na 16 stopinj, vožnja 3/4 mestna oz. ustavljanje in speljevanje , ostalo relacije.
Merjeno v razdalji 489km, povprečna 39km/h, 7,2 l na 100km.
xxl je napisal/-a:Pri meni ni razlike med letnimi 225/17 in zimskimi 205/16,najbrž zato,ker zimske imajo večji kotalni upor.
dennisCe je napisal/-a:fiat punto 1.2 16v 4,7l
dennisCe je napisal/-a:fiat punto 1.2 16v 4,7l
pinny je napisal/-a:Jaz pa menda zdj po ene 4 letih zihr natanku kesl benza pa nameru 8,04l/100km, kolk pa poraba plina pa raj nebi.
Avto je pa Fiat Bravo 1,4 t-jet 120km, z gumami 225/40/18
J.McLane je napisal/-a:Če smo že pri Puntu, meni je uspelo Grandeja 1.4 8V spraviti na 4,4 po BC, koliko je to realno pa pojma nimam. Vožnja nikakor ni bila polžja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov