Kako to misliš? Kje na finskem se to zahteva?LinuxFuter je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Čista neumnost.Kavs je napisal/-a:Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
In zakaj to znanje zahtevajo na finskem?!?
Kako to misliš? Kje na finskem se to zahteva?LinuxFuter je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Čista neumnost.Kavs je napisal/-a:Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
domen_ je napisal/-a:Kako to misliš? Kje na finskem se to zahteva?
Kaj lahko to napišeš po slovensko? Ker ne znam razbrati kaj pomeni "pošrek v ovinku" in "nadzorovano zvozet" oz. "poverslide" (lahko pokažeš tudi posnetek na youtubu kaj je mišljeno). In zanima me vir teh informacij, kje si to slišal oz. prebral?LinuxFuter je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Kako to misliš? Kje na finskem se to zahteva?
Na finskem če hočeš opravit izpit za avto moraš znat avto postavit pošrek v ovinku in ga nadzorovano zvozet (poverslide).
domen_ je napisal/-a:Kaj lahko to napišeš po slovensko? Ker ne znam razbrati kaj pomeni "pošrek v ovinku" in "nadzorovano zvozet" oz. "poverslide" (lahko pokažeš tudi posnetek na youtubu kaj je mišljeno). In zanima me vir teh informacij, kje si to slišal oz. prebral?LinuxFuter je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Kako to misliš? Kje na finskem se to zahteva?
Na finskem če hočeš opravit izpit za avto moraš znat avto postavit pošrek v ovinku in ga nadzorovano zvozet (poverslide).
Kavs je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Pomoje se samo ti spuščaš v takšne bizarne primerjave.Kavs je napisal/-a:Btw 90% Alonsa nikakor ni dovolj da bi mu sledil. 99.9 pa že mogoče. Samo jaz opazim razliko, ali razlika dejansko je?
Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
Tako pa, sam mal zadek popleše in smo že tam....pri nesreči. Če ni nikogar nasproti je še kolkr tolk OK; če ne pa pač smrtnih. Why cares - dvignemo kazni in pustimo nesposobneže še vedno na cesti.
Dobra politika.
Sem bil prepričan, da so taki omejeni samo v parlamentu, pa vidim da je med folkom isto mnenje. Torej dejstvo je, da prometna kultura in sposobnost se v SLO ne bo nikoli izboljšala. Izjave tukaj so pa dokaz za to!
Yagi-san je napisal/-a::pop:
LinuxFuter je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Čista neumnost.Kavs je napisal/-a:Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
Kavs je napisal/-a:Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
BBoss je napisal/-a:Pred kar precej leti sem bil sopotnik v avtomobilu mladenke, ki je imela dobre tri mesece izpit. Rahlo je rosilo in je vozila zelo počasi ampak vseeno je na zelo gladkem asfaltu avto v ovinku rahlo zdrsnil - res rahlo ampak odzvala se je panično z velikim zasukom volana in ko so kolesa zagrabila je avto fliknilo v drugo smer in direkt v betonski jarek - totalka in to pri manj kot 40km/h.
O takih dogodkih govori Kavs in ne o tem, da bi morali vsi znat izvajat powerslide pa handbrake turne in podobne dirkaške manevre.
tadej92 je napisal/-a:Sedaj pa eno nevmesno vprašanje; je kaznivo pozimi sprobavat na parkirišču svoj avtomobil do meje, ti lahko policist napiše kazen če te pri tem dobi ?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov