Sam ti pa res vse najdeš, dobr si ti dečko.

MaTTejko je napisal/-a:Zdej se pa tut jaz odločam za nakup Xsenon kita za moj avto. Pa ubistvu sploh ne vem kateri tip žarnic gre v moj avtoops: . Če mi lahko kdo svetuje katerega pa če je potrebno kakšen rele dokupt da ne bo potlej problem z računalnikom?
Avto pa je Audi A4 letnik 1998, še navadne luči (niso iz čistega stekla).
LP, Matej
boklavdi je napisal/-a:Fantje ne ga srat,...
tudi sam sem upal da bo vse ok in sem nabavil Xenon kit,...ga veselo namontiral (avto Xsara 2001 clear steklo brez leče), se veselo vozil 14 dni in končno po pameti ugotovil, da vendarle ne gre slepiti ljudi okoli sebe.
Res,...brez veze,...dejansko si kot nekakšna kresnička in po mojem navaden kmet, ki bi rad nekaj imel, za kar pač nimaš pogojev,...res smešno.
Tisith 100€ je veliko pametneje raskirati za dva ali tri komplete malo boljših žarnic ala Osram Nightbreaker in potem pač voziti dokler dela,...
poleg tega so pa tu še policaji, ki te njegadne lahko orubijo za 800€ (oz. 400€ če plačaš v nekaj tednih)...kje je potem smisel?
Moja računica:
- nabavil xenon kit za 100€ z, pazi, dvoletno garancijo
- veselo vozil in slepil 14 dni
- končno ugotovil, da nima smisla, saj me je že en policaj pogledal postrani
- prodal zadevo naslednjemu nadebudnežu za 50€, ki pa je imel vsaj lečo, če že ostalega ne
Halo?
lp
dejvi je napisal/-a:@boklavdi - vsa čast!
@MacTron -![]()
Zamislite se malo tisti, ki uporabljate to sranje s parabolo, kako je to moteče za ostale. Ne vem, radi bi imeli nekaj, za kar očitno nimate denarja, face it!
Prvi naslednji, ko mi bo pribleščal, mu bom v faco nasekal dolge luči, potem pa naj uživa...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov