nerazzurro je napisal/-a:podpis pod to (ok ne nujno 90%)...redno se vozim na relaciji Jesenice-Kranjska Gora in VSAKIČ naletim na kolono, ker nekdo pač vozi 60/70 kjer je 90 (ponavadi tudi tam kjer je 50) in za njim še trije, ki vozijo z 6m varnostne razdalje, ampak bognedaj ga prehitet, ker so pač najbolj varni vozniki....
potem sem pa jaz pacient pa nevemkaj ko prehitevam 4 ali 5 avtov in grem pač mim prvega v koloni ene 120 ali kolikor je pač treba...
Enak pacient si, kot tisti, ki vozijo počasi, pa ne spustijo hitrejših naprej. Samo, da ti zavestno tvegaš in ogrožaš druge, oni se pa običajno niti ne zavedajo, da koga ovirajo.
Kavs je napisal/-a:Glej, vsakdo ki je na cesti BI MORAL obvladati osnove driftanja.
Tako pa, sam mal zadek popleše in smo že tam....pri nesreči. Če ni nikogar nasproti je še kolkr tolk OK; če ne pa pač smrtnih. Why cares - dvignemo kazni in pustimo nesposobneže še vedno na cesti.
Dobra politika.
Sem bil prepričan, da so taki omejeni samo v parlamentu, pa vidim da je med folkom isto mnenje. Torej dejstvo je, da prometna kultura in sposobnost se v SLO ne bo nikoli izboljšala. Izjave tukaj so pa dokaz za to!
Če bi vsak znal dobro gledat okoli sebe, predvidevat, kaj se mu lahko zgodi in se sproti prilagajat razmeram na cesti, ni nobene potrebe po obvladovanju driftanja. Predvsem je važno, da ne gremo do meje svojih sposobnosti. In ravno tisti, ki obvladajo driftanje so pogosto zelo blizu te meje.
Ti ne ločiš vožnje v prometu in dirkanja. To dvoje se med seboj en da primerjat in v prometu je pomembno še marsikaj drugega, kot pa samo sposobnosti obvladanja avta skoraj na nivohu profesionalnega dirkača.
Kavs je napisal/-a:Še enkrat: Tudi jaz ne znam igrati violine, vendar se ne silim.
Tudi jaz ne obvladam avta v vsaki kritični situaciji, vendar se ne silim.
Ne silim se v kritične situacije, da ne bo pomote. Nekateri pa jih kar iščejo. Problem je, ker nekateri zamenjajo cesto z dirkališčem.