Drugače sem to tudi jaz zvedel šele zdaj

http://ecomodder.com/forum/tool-aero-ro ... stance.php
Mislim da je ocena "potrebna 80% večja moč med 120 kmh in 160 kmh" kar realna ocena.
Vsa poraba v avtu gre iz moči motorja, torej iz bencina, zato BC jasno da v porabi kaže tudi porabo klime.scoop je napisal/-a:A porabo klime kaze na potovalnem racunalniku?,... Polovico poti sem imel tudi klimo vprizgano,...
Kalos je napisal/-a:Ne vem če sm že kdaj napisu:
Mazda mx-5 1.6 16v, 2002 letnik, 6.3 l/100km, mešane vožnje. Avtoceste, mestne, stare in dirkanje čez planino
Kalos je napisal/-a:Ne vem če sm že kdaj napisu:
Mazda mx-5 1.6 16v, 2002 letnik, 6.3 l/100km, mešane vožnje. Avtoceste, mestne, stare in dirkanje čez planino
xxl je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Ne vem če sm že kdaj napisu:
Seveda,koliko bi šele spil star 1,6 atmosferc,če ne bi bilo dirkanja čez planino?
~toMmy~ je napisal/-a:Daj meni v roke takšen avto in ti sigurno ne bom skupaj omenjal smešno nizke porabe in dirkanjaNa 130 KM dizlu je med najvarčnejšo porabo in dirkanjem razlika v porabi skoraj toliko, kot ima on povprečje
Če ne drugo, bi moral omenit, da je ostalo IZREDNO varčna vožnja ali mu pa nekdo na skrivaj dotaka bencin...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov