zajbel je napisal/-a:Ampak še vedno pa je prehitevanje kolone prekršek, tako kot je tudi prekršek to, da narediš kolono brez upravičenega razloga.
~toMmy~ je napisal/-a:Prehiteval sem že kolono treh ali celo več vozil, ko so bili spredaj policaji s svojimi izvidniškimi 60-70 km/h, pa niso niti enkrat reagirali, ostali so se pa čisto presrani vozili za njimi.
Situacija je jasna: en prekršek je storil on, ker se ni vrnil na prosti desni pas, dva prekrška si pa storil ti, ker si ga prehiteval po desni in ker si peljal več kot 130km/h. Tako da najprej počisti pred svojim pragom, preden se zgražaš nad vožnjo drugih.yani je napisal/-a:Hvala vozniku iz celja srebrnega pežoja 607 danes zjutraj, da mi je pomagal pri odkrivanju celotnega drevesa njegove familije (preklel in poslal sem nekam čisto vse ). Od Slovenskih Konjic in do Maribora ni šel NITI ENKRAT na desni vozni pas!!!!!!!! Lepo lagano po prehitevalnem pasu svojih 130 in ni jebal žive duše... Pa je vmes imel KILOMETRSKE LUKNJE, ne on lepo po prehitevalnem svoj tempo... No, malo pred Mariborom mi je dopizdlo in sem ga prehitel po desni, prej nekak nisem upal, ker sem imel čuden občutek, da se ne zaveda kaj se dogaja okrog njega, pa se še zna kaj zgodit. So ga pa drugi že prej prehitevali po desni, in mu pri manevru jasno pokazali, kaj si mislijo o njem a on sploh ni premaknil glave desno gledal je samo naravnost
Tak, zdej sem se spovedal, si olajšal dušo, zdaj pa lahko v miru delam
domen_ je napisal/-a:Situacija je jasna: en prekršek je storil on, ker se ni vrnil na prosti desni pas, dva prekrška si pa storil ti, ker si ga prehiteval po desni in ker si peljal več kot 130km/h. Tako da najprej počisti pred svojim pragom, preden se zgražaš nad vožnjo drugih.yani je napisal/-a:Hvala vozniku iz celja srebrnega pežoja 607 danes zjutraj, da mi je pomagal pri odkrivanju celotnega drevesa njegove familije (preklel in poslal sem nekam čisto vse ). Od Slovenskih Konjic in do Maribora ni šel NITI ENKRAT na desni vozni pas!!!!!!!! Lepo lagano po prehitevalnem pasu svojih 130 in ni jebal žive duše... Pa je vmes imel KILOMETRSKE LUKNJE, ne on lepo po prehitevalnem svoj tempo... No, malo pred Mariborom mi je dopizdlo in sem ga prehitel po desni, prej nekak nisem upal, ker sem imel čuden občutek, da se ne zaveda kaj se dogaja okrog njega, pa se še zna kaj zgodit. So ga pa drugi že prej prehitevali po desni, in mu pri manevru jasno pokazali, kaj si mislijo o njem a on sploh ni premaknil glave desno gledal je samo naravnost
ban je napisal/-a:Očitno pri naših AC manjka še en pas, prehitevalni prehitevalnega za voznika nad 130 km/h. Če bi imeli 3 vozne pasove takih problemov verjetno, ali pa bistveno manj, ne bi bilo. Sedaj ti pa vozni pas okupirajo tovornjakarji z svojimi 80 km, ti pa če hočeš peljati 110 si prisiljen voziti po prehitevalnem, potem se pa še najdejo živčni pacienti z 150+ in blendajočimi lučmi.
Nisi dobro prebral, yani je zapisal:Gosic je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Situacija je jasna: en prekršek je storil on, ker se ni vrnil na prosti desni pas, dva prekrška si pa storil ti, ker si ga prehiteval po desni in ker si peljal več kot 130km/h. Tako da najprej počisti pred svojim pragom, preden se zgražaš nad vožnjo drugih.yani je napisal/-a:Hvala vozniku iz celja srebrnega pežoja 607 danes zjutraj, da mi je pomagal pri odkrivanju celotnega drevesa njegove familije (preklel in poslal sem nekam čisto vse ). Od Slovenskih Konjic in do Maribora ni šel NITI ENKRAT na desni vozni pas!!!!!!!! Lepo lagano po prehitevalnem pasu svojih 130 in ni jebal žive duše... Pa je vmes imel KILOMETRSKE LUKNJE, ne on lepo po prehitevalnem svoj tempo... No, malo pred Mariborom mi je dopizdlo in sem ga prehitel po desni, prej nekak nisem upal, ker sem imel čuden občutek, da se ne zaveda kaj se dogaja okrog njega, pa se še zna kaj zgodit. So ga pa drugi že prej prehitevali po desni, in mu pri manevru jasno pokazali, kaj si mislijo o njem a on sploh ni premaknil glave desno gledal je samo naravnost
Saj ga ni prehitel
yani je napisal/-a:No, malo pred Mariborom mi je dopizdlo in sem ga prehitel po desni, prej nekak nisem upal, ker sem imel čuden občutek, da se ne zaveda kaj se dogaja okrog njega, pa se še zna kaj zgodit.
Tomas666 je napisal/-a:Kar dva Telebana na enem mestu. Vidljivost slaba zaradi dežja in pršenja na avtocesti,ma ne tako slaba da bi moril z meglenkami vzadaj, kod jih ima voznik kombija na desnem voznem pasuNa prehitevalnem pa še en teleban ,ki se mu ne zdi vredno prižgat luči v takih razmerah,jaz sem ga opazil šele ko je začel bremzat oz. ko sem se mu bolje približal.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-zxfph3J ... ideo_title
Pa še en ponosni lastnik SUV-a,ki očitno ne ve da se levi pas imenuje PREHITEVALNI pasSe peljem od cestninske Log proti LJ. Prehiti me ta teleban z SUV-om in boli ga k*** vozi po prehitevalnem pred mano od cestninske postaje Log do razcepa Kozarje.Potem pa se odloči da bo na razcepu kozarje zavil proti NM in bremza na polno na cca. 70km/h
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NWpglHTc ... ideo_title
Polo78 je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Si funkcionalno nepismen? Govorimo o konkretnem posnetku, ki ga je zgoraj objavil X-hair. Tvoja bedasta posploševanja pa niso vredna piškavega oreha.Polo78 je napisal/-a:@domen_ zdaj pa res flancaš 100 na uro in pišeš bedarije tako da se tudi jaz sprašujem, če izpita morda nisi kupil?Meni je tudi vse bolj jasno zakaj je po cestah toliko enega cincanja. Ničkolikokrat se tudi sam znajdem v situaciji, ko je res dooooolgaaa ravnina ter povsem prazna, pregledna cesta, spredaj tovornjak oz. nekdo počasen, ki vozi cca. 60 km/h (omejitev 90 km/h), prvi avto za njim pa noče in noče prehiteti, enako tudi ne drugi. In kaj ti preostane drugega kot da greš prehitet vse tri?! KAJ??? A boš čičal in čakal, da se bo onemu prvemu posvetilo al kako?!
![]()
![]()
Moja bedasta posploševanja doživljam praktično vsakič, ko se vozim po regionalnih cestah. V konkretnem posnetku od @X-haira pa je evidentno storil napako voznik, ki se je spomnil prehitevat v trenutku, ko je @X-hair že prehiteval. Tudi v CPP-ju več kot kristalno jasno piše kako se v takih situacijah ravna, zato se bojim, da je tule funkcionalno nepismen nekdo drug.
egster je napisal/-a:Ko pripeljem do prehitevalnega pasu pogledam v ogledalo in vidim, da se mi je policijski avto dejansko nalimal na rit (to pomeni, da je peljal 70+, da me je lahko na takšni razdalji dohitel). Dam lepo smernik, pospešim in se vključim na avtocesto, ter opazujem dogajanje zadaj. Ta policist za mano pri vključevanju sploh ni prižgal smernika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov