Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a dask Po okt 24, 2011 12:31 pm

Tudi jaz sem imel v petek policiste telebančke za sabo. Na avtocesti zožanje zaradi del, omejitev 60 km/h, vozim ca. 90, od zadaj pa me hitro dohiti siva octavia. Zmanjšam na malo manj kot 80, ker se mi je zdelo, da bi lahko bila provida. In tako vozim ves čas ca. 75-80 na omejitev 60. Ko je konec omejitve, pospešim na 140, mimo mene pa kmalu pade siva octavia, za katero sem sedaj videl, da je res provida (mreža in display zadaj) in pospešuje. Sem šel malo za njim, pa sva lepo peljala čez 170 km/h.
Toliko o pravilih, mene bi lahko čopnil za prekoračitev pri delu na cesti, sebe pa še bolj potem :lol: Verjetno se mu je mudilo, blo konec šihta....

Uporabniški avatar
egster
Novinec

Napisal/-a egster Po okt 24, 2011 2:00 pm

BBoss je napisal/-a:
egster je napisal/-a:Ko pripeljem do prehitevalnega pasu pogledam

Pospeševalenga oops Očitno sem v navalu groze zamešal pojme :lol: :lol:
BMW 530d M E60
Audi A4 Cabrio 3.0 quattro

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Po okt 24, 2011 2:04 pm

dask je napisal/-a:Na avtocesti zožanje zaradi del, omejitev 60 km/h, vozim ca. 90, od zadaj pa me hitro dohiti siva octavia. Zmanjšam na malo manj kot 80,.
Vidim da vas ene zahebava prepoznavanje številk, bo očitno treba nazaj v malo šolo (60 je 60, 90 ni 60 in tudi 80 ni 60).

OK, to je bilo malo heca...

In tako vozim ves čas ca. 75-80 na omejitev 60.....

..Toliko o pravilih, mene bi lahko čopnil za prekoračitev pri delu na cesti, sebe pa še bolj potem :lol: Verjetno se mu je mudilo, blo konec šihta....
No saj prekoračitev dejansko ni bila tako velika, mislim da se nimajo časa ukvarjati s taimi malenkostmi ranga 15kmh prekoračitve, je na avtocestah še dosti bolj 'obilnega plena' (se pravi, ki vozijo precej hitreje) in jim lahko več zakasirajo...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Po okt 24, 2011 8:07 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:Zadnjič je en kombi skoraj ves čas od vrhnike do Loma vozil po skrajno desnem pasu, ki je bil najbolj prazen. In po tem pasu vozil mimo ostalih na srednjem pasu. In to po tvoje očitno ni prehitevanje in je vse OK?

zajbel, ne vem a si ti dejansko tako zarukan(/nerazgledan in prepričan v svoje mnenje) al samo rad konstantno iščeš dlake v jajcu... :roll: Jaz ti lahko odgovorim na to vprašanje! DA, DA in DA, njegovo početje po tvojem opisu sodeč je bilo čisto pravilno, ...

Me zanima, kaj boš rekel na to, kar se je danes zgodilo. Zgodilo se je na avtocesti s 3 pasovi, kjer pa se je desni pas že počasi končeval. Spredaj sta bila 2 tovornjaka, en na srednjem in en na desnem pasu. Tovornjak na srednjem pasu se je umaknil na levi pas, ker se je tovornjaku na desnem pasu njegov pas iztekal. Za njim sem šel še jaz na levi pas, tovornjak na desnem pasu pa je prižgal levi žmigovec. takrat je pa po srednjem pasu pripeljal k****n v belem kombiju LJ R8 80V z vrhniškim grbom in po srednjem pasu prehitel mene in tovornjak, ki sva bila na prehitevalnem pasu.
Po tvoji razlagi ni naredil nobenega prekrška, ker je samo nadaljeval vožnjo po svojem pasu.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po okt 24, 2011 9:48 pm

zajbel je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:Zadnjič je en kombi skoraj ves čas od vrhnike do Loma vozil po skrajno desnem pasu, ki je bil najbolj prazen. In po tem pasu vozil mimo ostalih na srednjem pasu. In to po tvoje očitno ni prehitevanje in je vse OK?

zajbel, ne vem a si ti dejansko tako zarukan(/nerazgledan in prepričan v svoje mnenje) al samo rad konstantno iščeš dlake v jajcu... :roll: Jaz ti lahko odgovorim na to vprašanje! DA, DA in DA, njegovo početje po tvojem opisu sodeč je bilo čisto pravilno, ...

Me zanima, kaj boš rekel na to, kar se je danes zgodilo. Zgodilo se je na avtocesti s 3 pasovi, kjer pa se je desni pas že počasi končeval. Spredaj sta bila 2 tovornjaka, en na srednjem in en na desnem pasu. Tovornjak na srednjem pasu se je umaknil na levi pas, ker se je tovornjaku na desnem pasu njegov pas iztekal. Za njim sem šel še jaz na levi pas, tovornjak na desnem pasu pa je prižgal levi žmigovec. takrat je pa po srednjem pasu pripeljal k****n v belem kombiju LJ R8 80V z vrhniškim grbom in po srednjem pasu prehitel mene in tovornjak, ki sva bila na prehitevalnem pasu.
Po tvoji razlagi ni naredil nobenega prekrška, ker je samo nadaljeval vožnjo po svojem pasu.

To je čisto druga situacija, ampak sem že vajen, da ima tvoja logika zelo ozek maneverski prostor! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Po okt 24, 2011 10:18 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

To je čisto druga situacija, ampak sem že vajen, da ima tvoja logika zelo ozek maneverski prostor! :D
Važno da je tvoja tako široka, da si dejstva prirediš za namene svojih izgovorov.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po okt 24, 2011 10:26 pm

Pwned!
Sex turns gay people into Mexicans.

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel To okt 25, 2011 8:38 am

~toMmy~ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Od 23 letnika, ki po znanju in izkušnjah prekaša mnoge voznike z nekajkrat daljšim vozniškim stažem, bi pa pričakoval malo boljši odgovor, ne pa je le žaljenje.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To okt 25, 2011 3:25 pm

zajbel je napisal/-a:Od 23 letnika, ki po znanju in izkušnjah prekaša mnoge voznike z nekajkrat daljšim vozniškim stažem, bi pa pričakoval malo boljši odgovor, ne pa je le žaljenje.

Oprosti, ampak večkrat si dokazal, da si zelo ozkogleden oz. se zapičiš v eno pravilo, vse ostalo pa zanemarjaš. Očitno vse jemlješ tudi zelo osebno in si zelo hitro užaljen, glede na to, da vlečeš moje poste iz "arhiva". Zdaj ne vem, a so ti je bil tako v napoto, da si jih ves čas imel v spominu in čakal, da najdeš primeren odgovor al si si pa vzel toliko časa, da si šel to zdaj iskat... v vsakem primeru zelo "zanimivo". :D O tvoji ozkoglednosti priča tudi to, da si citiral samo DEL mojega posta, ki je bil napisan 15 strani nazaj pred dvema mescema, kar že spet priča o tem, kako rad manipuliraš z izjavami, pravili, dogodki, da bi le dokazal, da imaš prav. Seveda se bo zdaj marsikdo, ki bo prebral samo to, strinjal s tabo, ker si vse tako "polepšal", kdo bo pa šel iskat post, ki sem ga še sam iskal par minut! :roll:

S tem drugim komentarjem, si pa vse povedal. A si se dva mesca pripravljal na to? :D Torej primerjaš eno situacijo, kjer je nekdo šel po desni (nisi napisal, da bi slalomiral ali divjal) mimo kupa telebanov (vključno s tabo), ki so kršili pravila in se vsi nasrali kolikor se je dalo levo, z drugo situacijo, kjer je en i**** šel prehitevat podobno kot če bi šel prehitevat nekoga pred sabo, ki ima pred križiščem levi žmigavec? Isto, a ne? :roll: No potem to debilno primerjavo podkrepiš še z moji izjavami, popolnoma iztrganimi iz konteksta! Bravo mojster! :bow

domen_ je napisal/-a:Važno da je tvoja tako široka, da si dejstva prirediš za namene svojih izgovorov.

Dobro, da so tvoje izjave kaj drugačne od zajbljevih, enkrat si se skoraj zjokal, ker ti pravila ne dopuščajo, da bi počel to, kar tebi paše oz. ti prepovedujejo, zdaj pa mene totalno neutemeljeno obsojaš podobnega ravnanja.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr okt 26, 2011 9:11 am

sonic je napisal/-a:
dask je napisal/-a:Na avtocesti zožanje zaradi del, omejitev 60 km/h, vozim ca. 90, od zadaj pa me hitro dohiti siva octavia. Zmanjšam na malo manj kot 80,.
Vidim da vas ene zahebava prepoznavanje številk, bo očitno treba nazaj v malo šolo (60 je 60, 90 ni 60 in tudi 80 ni 60).

OK, to je bilo malo heca...

Mah saj veš... kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen :lol: 60 mi je za avtocesto čist prepočas :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 26, 2011 11:43 am

X-Hair je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:Me prav preseneča, kakšne probleme imate eni. Očitno ljudje prav čakajo na vas, da se vključite v promet, potem vas izsledijo in začnejo samo vam nagajat. Vse ostale pa pustijo pri miru.

Me prav preseneča, kako enih sploh nimate problema na cesti. Očitno ljudje prav čakajo na tebe, da se vključiš v promet, potem te pa sledijo in čakajo, da bojo lahko sodelovali pri tvojem lažjem prehitevanju. Vse ostale pa jebejo do onemoglosti.

Da so to tebi ne dogaja, ni veliko možnosti.
1) se voziš po pokrajinah, kjer vejo, kaj je tole cestna kultura
2) si zamašek na cesti in nikoli ne prehitevaš ter sanjaš s tistimi 50 do max 70 ( če je že ravnina 1km),
3) si isti _____, kot jih sami opisujemo in zajebavaš ostale voznike. Žalostno je tole, da se tega tudi zaveš ne.

Evo ______, tale je zate. Na koncu se lepo vidi, kako se je celotno pot trudil. Še dobro, da je bil diesel, da se vidi kako je _____ dal gas. Ooooo ne ne, ne boš me prehitel. Se je trudil tudi z vožnjo čez črto in mi je dal vedet, da se ga slučajno ne bom drznil prehitevat. Bel Audi A6 LJ - CH 3xx ali je bila 2xx, če ga bo kdo srečal. Da se ve, da mate opravka z enim, ko ga v otroštvu niso maral, ga zatiral, pa sedaj na cesti sprošča svoje frustracije. Poligon je vsekakor izbral pravi. Se prepoznaš? Ne, no potem pa super. Očitno si potem počasen v prometu in nikoli ne prehitevaš in samo bentiš v avtu, koliko norcev je po cesti. Sedaj pa hitro pisat, koliko smo norel tukaj, vseznalac. Dej še ti kakšen posnetek, da vidmo, mojstra pri vožnji. To tvoje nakladanje ne pelje nikamor več.

http://www.youtube.com/watch?v=U1gmIIpMWo8

Pa zadeva je čisto preprosta. Sam j*** ga, eni pač rabijo mal podaljšat organ. Samo da je žena zadovoljna doma, sem tudi sam srečen, da sem pripomogel k večji sreči v spolnem življenju. ;)

(ko sestavim video, ga dodatno prilepim)

Sicer sem imel v mislih skupek več posnetkov, ma mi ne znese. Še čakajo na disku. Zato prilepim tega, od včeraj. Je še svež. :D Kako zgleda, ko se nekdo zave da je prepočasen in ima spolni organ že dovolj debel in dolg, da me ne rabi jebat v glavo. Ko sem ga prehitel sem se lepo 3x dotaknil zavore v pozdrav k sodelovanju, on je enako storil in 1x blendnu meni v pozdrav, ter oba odšla lepo vsak svojo pot. ;) Sam eni mate komplekse to storiti.
http://www.youtube.com/watch?v=Ffu9CO2ah-Q

Če vam pa kdo tišči v rit ( vem, ni prav, teleban pač ) ga še toliko raje jebete in se mu v glavi smejite. S tem, da se tudi zavedate ne, da za sabo, že tako živčni osebi, še dodatno prilivate na ogenj. S tem se verjetno napake za nesrečo seveda povečuje. Lepo ga sustiš naprej in je. Če se pač človeku mudi se mu mudi. Jaz v tem ne vidim nobenega problema. Še sodelujem pri tem, mu spustim gas, da bo ja čim prej mimo mene in bo tisti čas ogrožanja čim krajši.
http://www.youtube.com/watch?v=xQo-srZNn4g

Ampak neeee, vi boste raje nemu pokazali, da se nima kaj hitreje vozit, če se že vi peljete 30 pod omejitvijo, je to varno in nima kdo kaj, da vas prehiteva.
http://www.youtube.com/watch?v=AoKfYR5w ... re=related
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Sr okt 26, 2011 11:51 am

Un AX je mogu pa čist u poden tiščat :lol:
Slika

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Sr okt 26, 2011 3:54 pm

v tej temi sodelujeta 2 različni vrsti ljudi. tisti ki znajo vozit in tisti ki so bumbraji. kdo je kdo še sami ne veste. v bistvu vsi mislite da imate prav.
če veste vozit, je to tretina od varnje vožnje. druga tretina je vedet pravila, zadnja tretina pa je vse skupaj povezat z predvidevanjem, izkušnjami, vse kar se lahko zgodi na cesti za kar ne veš, itd, itd.
kar jaz poznam ljudi, ki "znajo" vozit jih je realnih mogoče 5%. to pomeni da tudi če vozijo hitro se ne bodo nikoli razbili.
če primerjam koliko bumbarjev je na sploh na okoli, je velika verjetnost da na tem forumu je 1% ljudi ki ve kaj govori in to tudi dela. ostali spadate v drugo kategorijo pa če vam je prav ali ne.

ne verjemete? lahko gremo na izločanje da vidimo kdo je ta zlati procent.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr okt 26, 2011 4:05 pm

Tomas666 je napisal/-a:Un AX je mogu pa čist u poden tiščat :lol:

Kaj pa če je 1.4 :EE

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr okt 26, 2011 4:59 pm

MRV je napisal/-a:v tej temi sodelujeta 2 različni vrsti ljudi. tisti ki znajo vozit in tisti ki so bumbraji. kdo je kdo še sami ne veste. v bistvu vsi mislite da imate prav.
če veste vozit, je to tretina od varnje vožnje. druga tretina je vedet pravila, zadnja tretina pa je vse skupaj povezat z predvidevanjem, izkušnjami, vse kar se lahko zgodi na cesti za kar ne veš, itd, itd.
kar jaz poznam ljudi, ki "znajo" vozit jih je realnih mogoče 5%. to pomeni da tudi če vozijo hitro se ne bodo nikoli razbili.
če primerjam koliko bumbarjev je na sploh na okoli, je velika verjetnost da na tem forumu je 1% ljudi ki ve kaj govori in to tudi dela. ostali spadate v drugo kategorijo pa če vam je prav ali ne.

ne verjemete? lahko gremo na izločanje da vidimo kdo je ta zlati procent.

Naj ugibam... ti sodiš med ta 1%? :D =P
Slika

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Sr okt 26, 2011 5:58 pm

recimo. lahko pa ugotovovimo ;)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr okt 26, 2011 7:41 pm

MRV je napisal/-a:recimo. lahko pa ugotovovimo ;)

No povej kako boš to ugotovil na forumu in po čigavih kriterijih? :D
Slika

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Sr okt 26, 2011 7:53 pm

dober voznik je jasno definiran. to naj bi bili kriteriji. kako to ugotovit, pa je odvisno od iskrenosti uporabnikov.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 26, 2011 8:09 pm

MRV je napisal/-a: zadnja tretina pa je vse skupaj povezat z predvidevanjem, izkušnjami, vse kar se lahko zgodi na cesti za kar ne veš, itd, itd.

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr okt 26, 2011 9:49 pm

MRV je napisal/-a:dober voznik je jasno definiran. to naj bi bili kriteriji. kako to ugotovit, pa je odvisno od iskrenosti uporabnikov.

Ja pejmo se igro izločanja, da vidmo kdo je ta 1% :twisted: Jaz izpadem takoj na začetku, ker pač prehitevam počasne tko, da ziher nisem varen voznik. Zdaj pa naprej. Kdo bo naslednji?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov