ManIAK je napisal/-a:Nism gledal nazaj po temi, me pa zanima kateri kit predlagate... Nekak mi najbolj diši kaixen, newem pa kako se obnese bosch in podobni... In ali je lahko brez releja, da nebo potem kaj zajebavalo. Avto je megane coupe 1,6 16v

ManIAK je napisal/-a:Nism gledal nazaj po temi, me pa zanima kateri kit predlagate... Nekak mi najbolj diši kaixen, newem pa kako se obnese bosch in podobni... In ali je lahko brez releja, da nebo potem kaj zajebavalo. Avto je megane coupe 1,6 16v
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nism gledal nazaj po temi, me pa zanima kateri kit predlagate... Nekak mi najbolj diši kaixen, newem pa kako se obnese bosch in podobni... In ali je lahko brez releja, da nebo potem kaj zajebavalo. Avto je megane coupe 1,6 16v
ManIAK je napisal/-a:tema pregledana samo za tiste, ki jo že od začetka spremljajo...![]()
Sklepic je napisal/-a:kaj pa ce kupim te xenonke original(luči) pa dam notr xenon kit 6000k(za 80€) a bi se to dal? mam pa sicer 2003 letnik avto.
ManIAK je napisal/-a:bass je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nism gledal nazaj po temi, me pa zanima kateri kit predlagate... Nekak mi najbolj diši kaixen, newem pa kako se obnese bosch in podobni... In ali je lahko brez releja, da nebo potem kaj zajebavalo. Avto je megane coupe 1,6 16v
Če je tak težko napisat ime bom pa posurfal...Čeprav se v tej vaši kregariji najde bore malo in je tema pregledana samo za tiste, ki jo že od začetka spremljajo...
![]()
mikko je napisal/-a:Kako naj to zamenjam, kam naj te kovinske vtaknem ? Čemu služijo?
Lumpy_ je napisal/-a:Maš meglen fokus oz. steklo žarometa? Neboš nikoli dobil lepega snopa. Vrži ven! 1000-krat razloženo že.
5000K? Kje si pa to našel?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Ac|d_Burn je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Maš rele? Zveži preko releja, pa boš videl če se bo izboljšalo delovanje. To sem že večkoga slišal, da mu blinknejo žarnice, preden se dobro segrejejo. Za armaturko sicer nevem, xenon pa ja.
Na bolhi sem najdo tole:http://www.bolha.com/oglas2788433
Rele sem sicer ze takrat naroco pri Digitklik pa ga se do danes nisem dobil;neresnost
Zdaj pa dilema al tale vmesnik al rele?
Lp,Dejan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov