LaMike je napisal/-a:Fanta hvala vama.Torej bolj, kot sistem je važen serviser. Za plineks mi potem takem ostane Zaverski v Mb, Petovia Ptuj. Ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Kaj pa izkušnje z SiGas (Dol pri Lj) in G-1(če se ne motim so le v Ce)?
LaMike je napisal/-a:Fanta hvala vama.Torej bolj, kot sistem je važen serviser. Za plineks mi potem takem ostane Zaverski v Mb, Petovia Ptuj. Ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Kaj pa izkušnje z SiGas (Dol pri Lj) in G-1(če se ne motim so le v Ce)?
mišek je napisal/-a:G-1 niso dobri?
Jaz sem poslal popvrpaševanje na Plinkes, Zavoli in G-1. Kateri od teh je zdaj najbol zaupanja vreden?
Na Zavolijevi starni piše: "V izogib težavam pri vgradnjah se odločite za vgradnjo avtoplina pri pooblaščenih vgrajevalcih, kot sta Zavoli d.o.o. ali Plineks d.o.o..
Zahtevajte, da vam vgrajevalec pokaže certifikat proizvajalaca avtoplinskih sistemov, saj v nasprotnem primeru ne boste mogli vašega vozila homologirati!"
Kaj G-1 ni pooblaščen za vgradnjo? Pri G-1 mi je zanimivo to, da ti dajo na 24 obrokov, pa zdaj ne daš nič iz žepa, res tisto kar prišparaš daš za obrok pa še nekaj ti ostane, če delaš več kilometrov.
Pa še nekaj me zanima, to ko lahko ročno preklopiš na bencin; kako to avto prenese, se kaj pozna? Recimo, da pri prehitevanju daš na bencin in potem nazaj na plin. Drugo gorivo je, vrjetno kaj elektroniko zmrda ali nič, v smislu da kaj cuka ali kaj takega?
spaceair je napisal/-a:Si se na Pežoju sploh pozanimal kako tvoj tip motorja tolerira plin?
jason19 je napisal/-a:Kaj za dizla se lahko vgradi avtoplin? Poprečna poraba 4-6l 100km. Za koliko km bi zadostovalo eno polnjenje plina.
mišek je napisal/-a:jason19 je napisal/-a:Kaj za dizla se lahko vgradi avtoplin? Poprečna poraba 4-6l 100km. Za koliko km bi zadostovalo eno polnjenje plina.
Za dizla se ne splača, prekomplicirana vgradnja
mišek je napisal/-a:spaceair je napisal/-a:Si se na Pežoju sploh pozanimal kako tvoj tip motorja tolerira plin?
Ne nisem, samo kolikor vidim, so že vgarajeval v iste motorje (Peugeot, Citroen), tak da neb smelo bit problema.
Sej sem poslal trem povpraševanje, pa z vsemi vprašanji, bojo že povedl če gre, pa kateri sistem vse je možno vgradit.
Kolk je pa potem tako iz prakse še potem poraba bencina? Kolk bencina še potem recimo rabiš v povprečju na 100km če preračunaš?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov