MRV je napisal/-a:počasni vozniki samo kažejo kako ne znajo vozit.
abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
peroRS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
podpis
Po desni sicer ne prehitevam, razen skozi cestninske postaje in če je kolona na levem pasu, potem grem počasi po desni mimo, kadar razmere to omogočajo.
peroRS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
podpis
Po desni sicer ne prehitevam, razen skozi cestninske postaje in če je kolona na levem pasu, potem grem počasi po desni mimo, kadar razmere to omogočajo.
abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
MRV je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
že spet ne bo držalo. če veš da lahko varno prehitiš kolono, potem zakaj je ne bi? samo zakon se ne strnja z tem. tudi sam sem prehiteval po desnem pasu, ker preprosto so na prehitevalnem počasnejši kot na navadnem. kaj zdaj bi moral bremzat in vozit 60km/h zato ker so oni neumni? greš lepo mimo in si vzameš malo več maneverskega prostora, ker veš da so neumni in ne moreš nič pričakovat od njih.
Renault_user je napisal/-a:MRV:
Na nekaj si pozabil...![]()
Posameznik že lahko pozna svoje zmožnosti, samo na cesti nismo sami... Kaj ti pomaga, če si ti sposoben varno peljati 200km/h po avtocesti, če te nekdo drug spregleda v ogledalu in se mu zaletiš v rit na prehitevalnem pasu?
No, pa še to dodam: Vozniki, ki se vozimo po omejitvah in smo zate "prepočasni" vozimo tako zato, ker tako veleva zakon in nimamo denarja za kazni... Kako lahko napišeš tako neumnost, da kdor pelje počasi ne zna vozit avta? Pa kaj ti je? Strinjam se, to je marsikdaj skregano z logiko, samo ne vem zakaj kršiti pravila, če si potem udarjen po žepu? Dokaj neumno kaj? In ti to zagovarjaš? Za tiste, ki imajo preveč denarja pa si to lahko privoščijo, očitno...
abbe je napisal/-a:MRV je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono,pa da vozim tut mal cez omejitve,v naselju ponavadi ne.znam tut po desni prehitet ko se mi nekdo noce umaknt...
p.s. sem pac iskren an
že spet ne bo držalo. če veš da lahko varno prehitiš kolono, potem zakaj je ne bi? samo zakon se ne strnja z tem. tudi sam sem prehiteval po desnem pasu, ker preprosto so na prehitevalnem počasnejši kot na navadnem. kaj zdaj bi moral bremzat in vozit 60km/h zato ker so oni neumni? greš lepo mimo in si vzameš malo več maneverskega prostora, ker veš da so neumni in ne moreš nič pričakovat od njih.
ravno v tem ej tezava kako definirati dobrega/varnega voznika.al po zakoniku ali po dinamiki,spremljanju prometa 5 avtou naprej pa 5 nazaj,razmisljanju o mogocih situacijah...
Renault_user je napisal/-a:MRV: Vseh radarjev pa ne opaziš, oprosti... Očitno te še ni noben ustrelil skrit v grmovju (z avtom globoko v gozdu), da lahko takele govoriš... Sicer se boš pa prej ali slej teh svojih besed še spominjal s kakšno kaznijo v žepu... Lp!
Renault_user je napisal/-a:Aja, pa ni važno, v katero kategorijo spada tisti voznik, važno je samo, da te spravi v krsto... Pa si ti naredil vse prav... Ne bit pogumen in se ne zanašat preveč samo nase...
Primerov imaš na tisoče: Pelješ normalno na svojem pasu, pa se ti tisti ki pelje nasproti zaleti čelno vate in te ubije (recimo zaradi slabosti) Kaj ti bojo tukaj tvoje super zmožnosti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov