Renault_user je napisal/-a:Glede mrtvega kota se popolnoma strinjam s tem kar je napisal BBoss. Točno to kar govori, se mi je zadnjič zgodilo... Očitno sem se premalo obrnil levo, ko sem se vključeval na avtocesto in izsilil nekoga, ki se mi ni niti odmaknil, ne zapeljal na prehitevalni pas (je bil prost), ne nič.... Vozil se prav počasi v mojem mrtvem kotu... Res moraš biti umetnik, da ti to rata...
esem je napisal/-a:Renault_user je napisal/-a:Glede mrtvega kota se popolnoma strinjam s tem kar je napisal BBoss. Točno to kar govori, se mi je zadnjič zgodilo... Očitno sem se premalo obrnil levo, ko sem se vključeval na avtocesto in izsilil nekoga, ki se mi ni niti odmaknil, ne zapeljal na prehitevalni pas (je bil prost), ne nič.... Vozil se prav počasi v mojem mrtvem kotu... Res moraš biti umetnik, da ti to rata...
Mislim - daj malo razmisli, kaj pišeš! Tako se ne vključuje na AC. Na AC greš in konkretno pospešuješ po pospeševalnem pasu, vmes pa gledaš v špegle itd. Če se ti je on ves čas peljal v mrtvem kotu, bi bila edina možnost, da je enako pospeševal kot ti - kar pa je res malo verjetno. Dosti bolj je verjetno, da si ti prezgodaj šel levo na vozni pas ali pa premalo pospeševal ali pa preslabo gledal špegle (onega bi itak moral videt že ob bližanju k AC - če bi bil res kasneje stalno v mrtvem kotu!). V vsakem primeru nevarno! Ob tem pa še kriviš onega, češ da se ni umaknil na prehitevalni pas itd. Res - telebanov je vseh vrst in njih definicija je posedovanje resnice, da so vsi drugi telebani.
gecco je napisal/-a:Druga stvar pa vožnja po AC...najprej 500km po autostradi, brez problema. Hitrost vseh udeležencev med 120 in 140. Levi pas večinoma prost, dejansko namenjen samo prehitevanju. Na desnem pasu pa vsi hitri, pod 120 se ne vozi, večinoma vsi lepo 130. Dela na cesti so nonstop, zoožanja na en pas ampak niti enkrat se nismo ustavili ali pa stali v koloni. Žmigavci delujejo!
Potem pa prideš v Slovenijo pa takoj eni pohodjo gas drugi pa spet upočasnijo na 100-110 kmh, vožnja po desnem pasu itak, kaj bi se umikal. Delo na cesti, dejmo bremzat na polno!
BBoss je napisal/-a:Zakaj pa potem ko pride Italijan k nam je največji teleban na cesti, če vse pri njih tako zelo štima? In ne mi rečt, da ni tako, ker sem vsak dan na primorki in če kdo ne zna vozit so to najprej Italijani nato Avstrijci in potem pridejo Romuni na vrsto. Domačih voznikov ne omenjam, ker glede na procent vozil udeleženih na naših AC-jih tile absolutno prevladujejo glede na procentualno število udeležencev.
BBoss je napisal/-a:Zakaj pa potem ko pride Italijan k nam je največji teleban na cesti, če vse pri njih tako zelo štima? In ne mi rečt, da ni tako, ker sem vsak dan na primorki in če kdo ne zna vozit so to najprej Italijani nato Avstrijci in potem pridejo Romuni na vrsto. Domačih voznikov ne omenjam, ker glede na procent vozil udeleženih na naših AC-jih tile absolutno prevladujejo glede na procentualno število udeležencev.
Renault_user je napisal/-a:mogoče pa se tako obnašajo, ker so v drugi državi... katera ima med drugim kar visoke kazni...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov