Speedfighter je napisal/-a:Noben normalen človek ne pusti tri ali petletnega otroka v avtu in gre v trgovino, pa četudi samo za pet minut!
čare je napisal/-a:Jaz mislim da mama ni nič kriva,mene bolj skrbi zakaj se je nov avto vžgal.3 in 5 letni otrok vžigalnika ne moreta proižgat,šibic ne znata tako da avto se je vžgal sam od sebe.Zakaj??
bucko_99 je napisal/-a:Vsi ki puščate otroke v avtomobilu, upam da vam je ta zelo nesrečna zgodba dober nauk, DA JIH NE BOSTE NIKOLI VEČ pustili same v AVTOMOBILU. A vidite kaj se lahko zgodi, ČE jih pustite? Lahko debatiramo še tri tedne, to kar se je zgodilo je PRAKSA.
Ko sem živel nekaj časa v zda, se mi je zdelo neumno da imajo zakonsko določeno da še pri 15 letih more biti varuška za otroka, če staršev ni doma. Sedaj ko sem "starejši" se mi pa zdi to super.
uros11 je napisal/-a:Zakaj ne? Se bo stopil? Bo hudo trpel? Ga bodo ukradli? Najbolje ga je do 18 leta voziti s seboj, da vzgojiš pussija, da potem se zgraža po forumih, ker je mulc tri minute sam. Aja, po mestih je jasno drugače, vata, pa to.Speedfighter je napisal/-a:Noben normalen človek ne pusti tri ali petletnega otroka v avtu in gre v trgovino, pa četudi samo za pet minut!
srcnik je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:Vsi ki puščate otroke v avtomobilu, upam da vam je ta zelo nesrečna zgodba dober nauk, DA JIH NE BOSTE NIKOLI VEČ pustili same v AVTOMOBILU. A vidite kaj se lahko zgodi, ČE jih pustite? Lahko debatiramo še tri tedne, to kar se je zgodilo je PRAKSA.
Ko sem živel nekaj časa v zda, se mi je zdelo neumno da imajo zakonsko določeno da še pri 15 letih more biti varuška za otroka, če staršev ni doma. Sedaj ko sem "starejši" se mi pa zdi to super.
Aja, praksa je, da nova vozila eksplodirajo, če starši pustijo otroke notri?
ZDA so pa itak znani po inteligenci ljudi, le zakaj? Vidim pa zakaj se ti dopadejo...uros11 je napisal/-a:Zakaj ne? Se bo stopil? Bo hudo trpel? Ga bodo ukradli? Najbolje ga je do 18 leta voziti s seboj, da vzgojiš pussija, da potem se zgraža po forumih, ker je mulc tri minute sam. Aja, po mestih je jasno drugače, vata, pa to.Speedfighter je napisal/-a:Noben normalen človek ne pusti tri ali petletnega otroka v avtu in gre v trgovino, pa četudi samo za pet minut!
x2
ajatola je napisal/-a:čare je napisal/-a:Jaz mislim da mama ni nič kriva,mene bolj skrbi zakaj se je nov avto vžgal.3 in 5 letni otrok vžigalnika ne moreta proižgat,šibic ne znata tako da avto se je vžgal sam od sebe.Zakaj??
O ja pa zna otrok prižgati vžigalnik bodi brez skrbi.sam tukaj ni bil vžigalnik kriv ,ker pravijo,da je nekaj eksplodiralo.možna je tudi eksplozija baterije.sem imel enkrat priliko tudi to videt.pa tud v eni trgovini,ki je pogorela do tal je povzročil požar akumulator in sicer nov na polici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov