|T|E|O| je napisal/-a:Najbrž si res naletel na slabo izdelan primerek.. To, da rad žre gume sm že slišal in sm pol pr mojmu preveru in nobena ne izstopa po obrabi, vse normalno. Kako je pa to zgledalo, ko ti je pregorel motorček od dvopodročne klime?
Nellix je napisal/-a:- vsak teden sem popravljal zadnje luči. So se kontakti krivili ko puter. Še danes se smejem, ko vozim za kakšnim Puntotom in mu utripa stop luč namesto žmigavc.![]()
RegY je napisal/-a:kaj naj rečem? kupi hyundai
joke... nočem sprožit kakega mednarodnega spora :P
drgač pa so pr tebi meli že drugi slabi dan... serđo tud ma take probleme že nekaj let
MITT je napisal/-a:Sam neki me zanima, kje si servisiral avto? Si kupil novega?
Punto II je napisal/-a:...do zdej razen rednih servisel ni slo nc druga kot pa zadnja roka luft dobila...
Kaj si s tem mislu? Ne razumem
navihanc je napisal/-a:RegY je napisal/-a:kaj naj rečem? kupi hyundai
joke... nočem sprožit kakega mednarodnega spora :P
drgač pa so pr tebi meli že drugi slabi dan... serđo tud ma take probleme že nekaj let
Ga imam v mislih!!! Coupeja 2.7 FX!! Drugač pa mamo družinski avto Hyundai Sonato!!
Špica od avta!!! Nobenga problema samo bencin pa redni servisi!! ! 150.000 km ima pa je kot nova!!! Zdaj pa Pričakujemo novo sonato ki pa bo baje naslednje leto!!! Nakup nove sonate pa bo!! ( 100% )![]()
navihanc je napisal/-a:Danes me je spet na cesti pustil moj avto, ki pa mislim da ni avto!!! V zadnjih treh mesecih je to že šestič ( 6 )!!! Šestič ( 6 )!!! Če ima še kdo stilota mi naj prosim objavi če ima kakšne probleme!!! Jaz sem se odločil da ga prodam in si kupim Rogovo kolo pa se bom bolj sigurn peljal z njim kot z Fiatom!!!! Zakaj Fiat propada??? Zato ker dela en falus avte!!!
Avto je drugace kot nov, redno servisiran,.....
( očitno so italjani imeli slab dan ko so naredili moj avto!!! )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov