Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To feb 10, 2004 9:02 pm

swiftrider je napisal/-a:Jst sicer spredi nimam meglenk, sam mi je hudo če ma kdo pržgane, še posebi če jih ma ful narazn, je ful stylish za vidt. Maky kaj gre teb tok use na tem svetu na falus, pa nej bojo to meglenke, al pa bencinci :evil: . Eni pa zgleda ne marajo airbrush-a na pokrovčkih za tank :P joke, upam da si že prebolel pleh-udovstvo :wink:

Drgač pa glih zdej k smo šli na drag u petek iz brnčičeve pred lec-arno mi je po obvoznci za ritjo furu en mislm da nekdo, z nečim (da ne bo jezn name) in mi nabiju dolge u fiko (nakar se je izkazal da mu kratke tok visok svetjo, desna). Pol mu jst nafukam zadne meglenke in pol mi tip z dolgimi začne blendat. Pa j**em mu matr. In pol mu na križišču na rudniku rečem da mu lampa previsok svet, pa on neki jalala, da ni vedu (pol je vidu da je res), pa kaj mi ma useen tok za ritjo furat če je folk pred mano. Pa mi kolega njegov reče da nej se umaknem če mi ne gre več, da sta mi zato za ritjo vozila, model to men resno. Ja! moj swift gre sam 140, moj swift gre u 3. 160 j**em mu, kam nej bi šou če je bil folk pred mano na obeh pasovih. Sej sm se mu umaknu in pol sm mu dolge jebu za ritjo pa mu vozu za ritjo k itak ni nakamor mogu, tko k jst ne preeej.
Sej sori k ga ( al pa če bereš, te) blatim, sam mal je treba mislt na cesti.

Pa mogu sm si dušo mal spucat k me še zdej jezi :wink: , pa pol še drag-at ni hotu z mano... :roll: k ne vem kaj spet neki bla-bla, škoda avta...

Prej sm neki makiju piškiu na začetku posta, pol sm se pa na tole spomnu pa...

ahhh :lol:

ajoj!!
bog na pomagaj (čeprav nisem niti malo veren) če ti je styliš ko ti 3 avti zapored medtem ko stojiš na krožnem pregledajo če imaš sivo mreno z svojimi "styliš" meglenkami!
mater meni je tud full styliš če vidim kako bejbo sred poletja v kaki hudi miniki z tangicami...
ampak pozimi jih pa ni!
zakaj se torej furat z meglenkami takrat ko ni megle??

btw:od kje tebi da mi gre vse na falus?? pač nekatere stvari me zeloooooooooo motijo in dve izmed njih sta če me kdo nateguje in mi ne vrne MOJIH stvari in imam zaradi tega nove stroške in druga je prižgane meglenke tam ko ni treba da so!
f*** it!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To feb 10, 2004 11:02 pm

Spredaj jih nimam, zadaj pa jo prizgem ko opazim, da lucke za mano niso najbolj vidljive. Zadnje luci niso toliko mocne kot prednje. Ce jaz v speglju njegove komaj vidim .. on mojih skoraj ne .. takrat prizgem zadnjo drgac pa cim je kdo blizje jo ugasnem.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To feb 10, 2004 11:30 pm

blazz je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:jest sem mel na katrci davnega leta 90 zadi črne šipe (to so bili še časi, ko nismo vedl, a je homologacija kaj za pojest al je to orodje), na polici pa pršraufano taveliko Saturnusovo špic lampo s 100 Wattno žarnco. Da vidš, kako so hitel ugašat luči, ko si jim nazaj posvetu. Ja, to so bli cajti...

He, he to bi blo nekej zame. V nedeljo zvečer mi je ena mona pof********* od zadaj svetila z dolgimi lučmi in to par 10 km. In to ne 200 m odzadi ampak lepo par metrov za mano k smo vozil v koloni. Pržigam zadnje meglenke, NEČ ni reagiral :evil: :evil: Pol se mi je zarad lukenj v cesti zdel da mi blenda, sm si misli p**** a mi kej gori zadaj al kaj, ma pismo nisem videl pol kurca pred sabo. Pol sem pa na eni pumpi izvedel manever k me je skor stal večerne zabavice, k sem punco v avto mal prestrašu :twisted: :twisted: . Sem se samo čez pumpo peljal sem mislu da mi bo ratal za njega pridit, pol se mi je pa še en uslinu pred mano in mu nisem mogel dolgih prižgat :evil: :evil: :evil: :evil: Tolk bi mu svetu, da bi lohk z ugasnjenimi lučmi pelu mamico mu spalim. To je blo od Blagovice do Trojan in ena rumena cordoba s celjsko registracijo. Že res, da smo na tistem koncu mi z GO tablico nižja kasta, sm če ga še enkrat dobim mu jo bom dal po glav, da ne bo pol šepal :twisted: :twisted:

drugic lepo bremzaj pocasi dokler se ne bos pelu ene 20km7h, pol pa ponavadi taki postekajo. pomaga!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Sr feb 11, 2004 1:31 am

Meglenke, lahk uklopš k je vidljivost manj kot 50m.

Osebno ji przgem ob zelo gosti megli, še posebaj na avtocesti, ali pa ponoči, če je treba kje ob cesti ustavt) zanš je kolega vnasedu, Da me opazjo.
Prizgem jih pa seveda če mi kdo od zat v glavo svet z dolgimi lučmi ponoči, prvič mu skušam nakazat čez okno, drugič uklopm4 žmigovce za trenutek, tretjič mu ubistvu poblendam z meglenkami in če še ni dojel, pustim pržgane, dokler ne ugasne al pa zapele stran. :evil:

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr feb 11, 2004 1:42 am

maky men grejo pizde kradljive tud an falus, nism nč slabga mislu.
Sam meglenke mene ne motjo, ne šopajo tok k eni tle praute , so mi stylish, sory :P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 11, 2004 8:56 am

A ima kdo tukaj kake stare meglenke, k so bile včasih še na jugotih, pa fičotih in stoenkah, še kje u kakem predalu v garaži - jih odkupim za par pirov, da jih jst namontiram na svojo škatlo - za po terenu pridejo zelo uporabne.
To so bile ponavad okrogle al pa štirikotne pa za pršraufat na odbijač od saturnusa.

LP
Nebivedu

blink
Novinec

Napisal/-a blink Sr feb 11, 2004 1:04 pm

Jst sem si zadaj na Cliotu zrihtu še desno meglenko tko da mam zdej na obeh straneh, prižgem ju pa samo ob slabem vremenu (megla, ornk dež) na AC. Sprednje mam pa v megli, pa če se ponoči vozm nekje boguzaleđima kjer skor ni prometa.

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Sr feb 11, 2004 1:44 pm

Quik je napisal/-a:veliko je takih, ki prisegajo na meglenke ob cistno normalni noci saj je potem avto veliko lepsi :roll:

ma nevem kolko če bit lepši glede na to da ima večina avtov meglenke izven linije luči (bolj na robu avta), kar pa saj meni ni lih lepo videt.

Uporabniški avatar
AleX_79
Nov uporabnik

Kraj: Lucija

Napisal/-a AleX_79 Sr feb 11, 2004 4:10 pm

swiftrider je napisal/-a:maky men grejo pizde kradljive tud an falus, nism nč slabga mislu.
Sam meglenke mene ne motjo, ne šopajo tok k eni tle praute , so mi stylish, sory :P

Hmm.... kot ocitno vidim pri takih izjaveh se meglenke uzge samo da je "lepsi avto". Folk pa ocitno nima pojma, da meglenke niso kot kratke luci-> meglenke niso zasencene IN ZATO SLEPIJO !!

Maki: Tudi mene ne moti ce JAZ vozim z dolgimi .... :wink:

Je pa en prejle pravilno napisal - >meglenke se uzge ko je vidljivost manjsa od 50 m !

Najvecji frajerji pa so tisti ki se vozijo z parkirnimi in z meglenkami ?!?! .... :evil: folk,...mislim da malcek pameti nebi skodilo

LP

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Sr feb 11, 2004 6:08 pm

Se tudi jst strinjam da pr lepem vremenu nimaš kej slepit z meglenkami, po dežju je še slabše saj se še vse skupi bol blešči. Nevem kej če bit avto stylish če ga niti gledat nemoreš k tko blešči. No sej tudi po megli, z meglenkami za moje pojme dost bolš ne vidiš, najbolš je vozit z navadnimi kratkimi, je pa res da te uni k vozjo nasproti bolš vidjo s tem...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr feb 11, 2004 7:59 pm

Da meglenke tolk zlo motjo?
Men se ne zdi, zihr pa fajn zgleda, če sp prižgane.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr feb 11, 2004 8:21 pm

jst zadnjih meglenk skor nikol ne pržgem, ker so že tko močne
luči, meglenke pa sploh uber :D
sprednje mam pa dostkrat pržgane, k avto zgleda hud k pes!
mam rdeče ledice v lučeh in prow hudo izpade.
Pa dostkrat tud jst vidm folk s sprednjnimi meglenkami pa me to ne mot,
motjo me ko majo zadnje pržgane, te res morijo.

Bolj mi gre na ku**c ko folk na semaforju ponoč bremzo drži in ti nabija
tisto štop lampo tja v čeber, al pa žmigavc.. grrr taki pa men živc dvignejo :(
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
AleX_79
Nov uporabnik

Kraj: Lucija

Napisal/-a AleX_79 Sr feb 11, 2004 8:32 pm

:shock:
meni je zal, sam jaz vas res ne razumem.....

cim je mal mokro po cesti pa to vse tako lepo blesci ce ima nekdo nasproti meglenke :!:

Ni kej, bo treba namontirat na sprednji odbijac reflektorje, tako da imajo zarisce svetlobe nekje 1 meter nad cesto, pa da vidimo potem kdo bo se vozil z meglenkami :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Sr feb 11, 2004 10:02 pm

B4 Turbo je napisal/-a:Se tudi jst strinjam da pr lepem vremenu nimaš kej slepit z meglenkami, po dežju je še slabše saj se še vse skupi bol blešči. Nevem kej če bit avto stylish če ga niti gledat nemoreš k tko blešči. No sej tudi po megli, z meglenkami za moje pojme dost bolš ne vidiš, najbolš je vozit z navadnimi kratkimi, je pa res da te uni k vozjo nasproti bolš vidjo s tem...

ni fora meglenk, da ti bolš viš ampak, da drug i tebe vidjo, itak da vozš s kratkimi pop megli, ker drgač itak nč ne vidš
:)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr feb 11, 2004 11:38 pm

pa še tole
jst v hudi megli več vidm brez meglenk k z meglenkami :wink:
:? še sam ne vem zakaj, ampak tko pač je 8)
Slika

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Če feb 12, 2004 3:18 am

Bremza na križišču ponoč, k da sm komu kej naredu pišuka. Sej obstaja tud ročna če je klanc , no!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če feb 12, 2004 9:48 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:pa še tole

Mogoče maš previsoko obrnjene. Meglenke morjo svetet samo nekaj metrov pred avto v tla (še nižje kot kratke) pa bol na široko. In če maš meglenke tako tut v lepem vremenu nebi smele motit avton nasproti. edino če je mokra cesta pol se pa res vse blešči. V megli pa pomagajo .
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če feb 12, 2004 1:22 pm

andrej777 je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:pa še tole

Mogoče maš previsoko obrnjene. Meglenke morjo svetet samo nekaj metrov pred avto v tla (še nižje kot kratke) pa bol na široko. In če maš meglenke tako tut v lepem vremenu nebi smele motit avton nasproti. edino če je mokra cesta pol se pa res vse blešči. V megli pa pomagajo .

avto je skor nov, dela brezhibno in vse je nastavljeno tako kot mora biti, u 0 :wink:
tko da je vse v najlepšem redu :D
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če feb 12, 2004 2:19 pm

Zadnja meglenka je zato da te opazijo v gosti megli .. seveda tisti ki vozijo nasproti.
Prednje meglenke svetijo meter ali meter pa pol pred avto v tla pa fajn navzven. Ko pa je cesta mokra se pa tako lepo blesci!!! Btw to veste da se svetloba lomi. To je full lepo razvidno ko je ravno prav megle in mokra cesta. Potem se vidi vse snope svetlobe kateri se odbijajo od ceste, ki grejo tudi pod kot 70 navzgor. No ja ,, to blesci in mi ni vsec. Prav tako ne ko ma nekdo prizgano zadnjo meglenko meni direkt v ksiht.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če feb 12, 2004 6:06 pm

OK, sej da ne bo nesporazuma, nisem jst strasni prižigalec meglenk,
samo kdaj pa kdaj jih pa res prižgem, da malo pošminkeram :P
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov