Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če feb 12, 2004 6:09 pm

jst sm pr alfi tko rešu, sm kupu eno pregrinjalo šrno, k je prov narjen za to, full dobr zvok prepušča, sm dal čez mi je celo polico prekril, en šal sm vrgu čez pa je zgledal k da nimam zvošnikov uzad,
Zdj mam pa itak rolo.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 6:55 pm

a no to sem ze razmisljal a tudi to ni ne vem kaka zascita. Zvocnike na polici se ravno tako opazi, a manj to je res!

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Če feb 12, 2004 7:02 pm

moje sovžalje :(
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če feb 12, 2004 7:22 pm

Jst sem mel na polici (leseni) zvocnike brez unih zascitnih mrez pa sem lepo eno blago cez napel cez polico pa se sploh ni vidlo da bi kej blo.
Pol sem pa vse skup vn ruknu ker je mel en frend nesreco in not leseno polico in jo je vrglo naprej. On je mel sreco lohk bi pa sopotnikom vzadi vratove polomlo.

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Če feb 12, 2004 7:56 pm

ploščica od radija gre vedno z mano kamor kol

merdzo
Nov uporabnik

Napisal/-a merdzo Če feb 12, 2004 8:22 pm

Živjo!

Lahko poveš točno lokacijo, kje si parkiral? Mislim, da bo potrebno bolj pazljivo izbirati mesta, kjer parkiramo - bliže vhodom.

lp

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Pe feb 13, 2004 12:24 am

Poglej - jaz sem iz LJ in nikoli ne pustim ploščice v avtu - NIKOLI!!! Največ pogradejo prav podnevi, na velikih parkplacih, ker ne izgledajo sumljivi v tisti gužvi avtomobilov. Sej vem, da ti je to bila zdej šola... ampak res - DEJTE PLOŠČICE VEN JEMAT, ker po tej bedni Ljubljani je tolk teh đankijev pa lopovov, ki kradejo vse kar lahko. Ne jim pomagat...
Slika

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe feb 13, 2004 8:06 am

Se vam ne zdi, da bi si BTC kot mesto v malem lahko in moral privoščiti tudi 24 urno prisotnost policije na tem področju. Glede na vse te dogodke, ki so bili opisani samo na tem forumu in pa najbrž še na vse ostale, ki so ostali neobjavljeni, bi bilo to več kot nujno, se vam ne zdi.

Lp, Bojan

P.s. Mogoče bi bilo potrebno poslat kakih x-mejlov na naslove odgovornih v BTC-ju pa jasno tudi na policijo, da se kaj zganejo.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Pe feb 13, 2004 8:28 am

parkiru sm pa 30m stran od vhoda za city park. ne tm k zdej delajo parkirng al kaj ampak na tisti strani kjer je se manjsta trgovina astra s tepihi. glih pred njihov vhod sm da dal.to je pa ene 30 m stran od cityparka

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe feb 13, 2004 10:37 pm

Očitno gre na tem območju za iste ljudi, ker je modus operandi pz. način vloma vedno enak. Vem vsaj za par ljudi, ki so jim lomil ključavnico in spizdli radio!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

alfa_25
Nov uporabnik

Re: OROPAN!

Napisal/-a alfa_25 So feb 14, 2004 12:03 pm

mevden je napisal/-a:dans sred dneva pred CITY PARKOM V BTC-ju so vdrl v mojga pezoja.picka im matrna.nardil so sam skodo.ni me blo 10 minut pridm nazaj kljucavnica pokvarjena, avtoradio pa strli na pol vn. zgleda da so vidl da se vracam in spizdil, al pa niso mel casa ker radio ni sou vn. prej sm se mucu pol ure da sm ga dobu vn,zdej ga mam doma.na servisu pa pravjo da morm cakat 6 tednov za novo kljucavnico.6 tednov?pa sploh se avta ne da zaklent.a bom kr odprtga puscu po ljublani al kaj?nevem no, GROZNO. pa glih ko pravs da se to teb ne more zgodit nikol. policije nism klicu, nimam zavarovanga, pa se ni nobene koristi ce bi jih poklicu...

NASVET: uzamte usaj ploscico s sabo ce boste parkiral v BTC-ju! kradejo ko srake, sploh pa tm!

kaj naj rečem...welcome to the club. meni so pred kolosejem vdrli pred slabimi tremi tedni. ker se mi je mudilo, sem ploščico vrgel samo v sovoznikov predal... in ko pridem nazaj... uničena ključavnica, poškodovan pleh na vratih, poškodovana sredinska konzola, adijo radio... policaj pa mi je reku, o ste imeli še srečo, da vam niso airbagov spizdli.

k sreči imam kasko in kombinacijo za tatvino in vlom... le radio sem moral novega kupit.

bi pa jaz peugetovo servisno mrežo poslal v tri k... pa saj ključavnica ni nek eksotičen del. folku vsa dan vlamljajo!! mislim!!! sploh ker so peugeoti, zraven renaultov in fiatov, najbolj na udaru pri vlomih.

jaz sem mojga punta peljal na autocommerce. v 3 dneh sem imel vse popravljeno. nova ključavnica, fenomenalno dobro popravljen pleh, sredinska konzola menjana... avto pa opran tako, kot že dolgo ne. tip, g. Mlakar je pravi car :)

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron So feb 14, 2004 12:42 pm

Mogoče se sliški kruto, ampak tistega ki ga dobijo da vlamlja v avto, bi mu odsekali prst!! :evil: :twisted:

Ko bi trem to naredili (in to pri dnevniku jasno in glasno povedali), bi vsak trikrat premislil, preden bi se odločil za kaj takega in verjamem, da bi drastično upadlo število vlomov!!

Če dobiš vlomilca na delu in ga prebutaš, te toži in potem TOŽBO DOBI!!!!
Bi blo boljše, če bi mu sam dal radio, vsaj ne bi bilo škode na avtu :cry:

Dobro, če ti nekdo odšraufa anteno še ni tako kritično, ampak če ti vlomi in pri tem naredi 200 jurjev škode, to je pa nekaj drugega!!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So feb 14, 2004 12:59 pm

RedBaron je napisal/-a:... naredi 200 jurjev škode, to je pa nekaj drugega!!

Radia niso vzeli
veksler: 60K SIT
subi: 2X70K SIT=140K SIT
amp: 120K SIT
Kabli: 30K SIT
Varovalka +ohisje: 7K SIT
Akumulator: 23K SIT
sp. filter: 15K SIT(cisto nov)
razbita sipa +menjava tapet+novi zadnji zici: 140K SIT s tem da je sipo castila zavarovalnica-me je prislo okol 100K SIT se za doplacat servisu

Torej okol 500 jurjev nanese. Stvari za katere sem jest sparal celo leto so izginie v eni noci..ccc... :evil:

Jest jim nebi samo prstov rezu :x :x

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So feb 14, 2004 1:16 pm

RedBaron je napisal/-a:Mogoče se sliški kruto, ampak tistega ki ga dobijo da vlamlja v avto, bi mu odsekali prst!! :evil: :twisted:

Res se slisi kruto, ampak bi bilo ucinkovito. Ker ce ga najdes, nimas kaj. Ga dobis in mu se placas pijaco. Med tem poklices policaje, dapridejo. Naredijo tisti zapisnik, njega odpeljejo na postajo kaj sledi potem ne vem. Ampak vseskupaj je milostno. Ti nasi zakoni niso in niso cool. Peezdaaa folk se strela pa dobi par leta zapora in to je to. Pa to bi mogla biti dosmrtna. Potem bi pa mogoce, kot ste ze omenili, zaceli razmisljat ali bi ali nebi.

HaBBke uffff.....stari moj. JAO JAO JAO, kaj naj recem. Svaka ti cast, da se nisi ponorel. Ker ce pa clovek spara in resnicno ve kako se je zrtvoval, opovedoval stvarem, zato da ima to kar si je zelel. Na koncu pa tega v eni noci ni. Joj, joj, joj. In potem se folk cudi ce bi mu zlomu nogo. Tako kot je eden dva cigana. Pa saj bo logicno da se ti bo snelo, ko vidis da tebi vlamljajo. Sedaj ce bi srali denar, ok ni panike, gres na WC malo bolj na trdo serjes da naserjes par papirja po 10 jurjev in je. Ampak stvar ni tako preprosta.

Mah nej gre nekam vseskupi.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider So feb 14, 2004 1:58 pm

In pol je policaj u btc-ju popisu mene pa opankarja kr sva gledala feltne na avtih pa dimenzije gum na njih, k jih oba kupujeva pa sva mal firbcala, čist slučajno od parkplaca pa do koloseja. Kr neki se je dru, stopta sm, pa sej sva tle :lol: . Pol naju je popisu, kr neki preklet moron. Ko bi pa pet metrov stran res kdo kej kradu, ga pa nebi vidu :evil:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne feb 15, 2004 1:08 pm

Swiftrider: boljš preventiva kot kurativa! Pa policaj ni mogu vedet kaj vidva delata. Takšen odnos policaja pa je pričakovan, ker bi bil presenečen s kakšnimi zahojenci, ki teptajo to zemljo, imajo včasih opravka. Takih, ki gledajo, kaj se dogaja na parkplacih pa bi rabl več...
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 16, 2004 12:13 am

Sicer pa se neki .. prov kurbe so tudi v BTCju .. tabl ni nikjer da parkirisce ni varovano in parkiranje na lastno odgovornost? Kksnih varnostnikov pa tudi nisem zasledil razn redarjev pred intersparom, da nea pustijo parkirat na invalidskem prakplacu ampak uni so tudi spelce .. pol parkplaca avtov bi jim izpred nosa odpeljali pa drugo polovico izropali.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
pat
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a pat Po feb 16, 2004 2:50 pm

Glede na vse napisano bi še jaz nekaj dodal .
V kolikor vidte kirga k krade je treba pretepst k prasca.
Kaj se je naredilo meni.
V enem mesecu so me oropal 3x ja 3x skor neverjetno tud jaz nisem mogu verjet, da se to dogaja men .Prvič k so ulomil so samo mal razdejal, da ne bo pomote gre za poslovni prostor.1 -vlom škode cca:50000sit, ni blo tega 20 dni še enkrat škode 7000000sit.Da b se človek ubesu, in kaj policija nič.Vem bote rekl zakaj nisem imel alarma ja to je to k človek misli da se ti ne more narediti 2x.zdaj je namontiran.
ja in kaj človek ugotovi ob vsem tem da je naša država v kurcu vlomivcov ne dobijo
pa tud če poveš kdo je bil in da so jih ob 6:30h zjutraj ko je narod prišel v službo so te vlomilce še pozdravljal k so bili na delu.
In ravno, te ki so to videl se sedaj policiji ne upajo povedati nič, da jih ne bi pretepl vlomilci.

Kaj naredit v takem primeru da jih dobiš na delu.
sam strelat , :twisted: sej life ti tko že zjebejo.
Je delat treba.....

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po feb 16, 2004 3:41 pm

Kill ´em ALL! :)
Let there be rock!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po feb 16, 2004 3:52 pm

BiMMER je napisal/-a:Očitno gre na tem območju za iste ljudi, ker je modus operandi pz. način vloma vedno enak. Vem vsaj za par ljudi, ki so jim lomil ključavnico in spizdli radio!

Men so tudi že pred leti vlomili v avto - našel sem svoj radio v prvem bloku čez cesto nasproti Mcdonaldsa. Tip mi je zlomil ključavnico - dotaknil se ni niti ene druge stvari v avtu - denar je bil na polički, pa ga ni vzel - očitno rabijo samo radije.

Enkrat bi rad šu avte nastavljat, pa opazovat sumljive tipčke - pol pa u prtljažnik in odpeljat nekam u kočevski rog, pa tam pustit - nej sami pridejo dam kokr vejo in znajo. Da se mal ta konc očisti od teh lopovov.

LP
Nebivedu
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost