A da moraš? Povej, kdo ali kaj te sili, da moraš prehiteti? Glasovi...?matejxx je napisal/-a:In take moraš potem nekje prehiteti.
evilfury je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Skratka ta aplikacija proizvaja polze na cesti ki motijo ostale udelezence v prometu in motivira zadaj vozece, da poskusijo prehitevanje tudi na nepreglednih odsekih cest.
PODPIS!
uros11 je napisal/-a:A da moraš? Povej, kdo ali kaj te sili, da moraš prehiteti? Glasovi...?matejxx je napisal/-a:In take moraš potem nekje prehiteti.
Nimam nobenega problema s tem. Živci so mi popolnoma OK, kar pa ne morem reči za več kot pol forumašev. Živčnih v pm.matejxx je napisal/-a:Če ti rad cincaš za drugimi, izvoli.
Dokler vozim okrog 80-90 po regionalki in sem še vedno sam na cesti, ker me ostali prehitijo, ker očitno menijo, da cincam, se ne sekiram za popolnoma nobenega Shumaherja. Opazil pa sem, do so tisti, ki me prehitevajo, stopnjo daleč od morilcev, popolnoma nesposobni vozniki, ki ne zmorejo niti po svojem pasu voziti, ne da bi sekali vsak možen ovinek. Kaj pomaga hitrost, če pa je vozilo po celem svetu. Jasno je, da vas pol ena DRAJV aplikacija čisto zjebe.matejxx je napisal/-a:Če lahko policija kaznuje bi lahko kaznovali tudi takšne, ki ovirajo druge s počasno vožnjo.
Drži, pa tudi zakon o maksimalni hitrosti obstaja, se ga pa ne noben ne drži. Večinoma pa slišim, da je bila hitrost neprilagojena navzgor, ne pa navzdol + pacient za volanom, s slabimi živci, ki meni, da je vožnja za vozilom nekaj prepovedanega in slabi EGO. Nek pametnjakovič je za sobotno nesrečo na RazdRtem celo rekel, da bi morali vsi s polnim gasom skozi meglo, čeprav noben boh ni videl, kje cesta sploh poteka.matejxx je napisal/-a: Sploh ni potrebno spreminjati nobenega zakona, ker je v zakonu že sedaj zapisano, da je potrebno spustiti ostala vozila naprej, če delaš kolono.
Firediver je napisal/-a:Žena (na sopotnikovem sedežu) je dober razlog, da take prehitiš.
Če si poročen, boš razumel, če nisi, tega ne moreš razumeti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov