Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 17, 2004 1:08 pm

tigrica je napisal/-a:že par let nisi bil dol ka pa če se je kaj spremenilo pa se lahko zgubiš???
poglej PM
lp tigrica

Ma ni problemov, sem ti na PM razlozil malo podrobneje, pa par linkov prilimal tako da si lahko pricaras pokrajino. Drugace pa ce imas probleme s potjo, v route planerju napises Krsko - Kostel, pa ti narise pot. Sam do Kocevja, pa proti mejnem prehodu Brod na Kolpi in mimo Kostela ne mores ;)

LP

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To feb 17, 2004 1:17 pm

Daco je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:že par let nisi bil dol ka pa če se je kaj spremenilo pa se lahko zgubiš???
poglej PM
lp tigrica

Ma ni problemov, sem ti na PM razlozil malo podrobneje, pa par linkov prilimal tako da si lahko pricaras pokrajino. Drugace pa ce imas probleme s potjo, v route planerju napises Krsko - Kostel, pa ti narise pot. Sam do Kocevja, pa proti mejnem prehodu Brod na Kolpi in mimo Kostela ne mores ;)

LP

hvala lepa
sem čist not pala, res je lepo
še enkrat poglej PM
lp tigrica

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 17, 2004 1:22 pm

Slovenija, odkod lepote tvoje :lol:

Mamo tok lepo pokrajino, da se sploh ne zavedamo kaksno sreco imamo, da zivimo v tako majhni a tako raznoliki drzavici, da si lahko v 2-3 urah kjerkoli.

LP ;)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To feb 17, 2004 1:30 pm

moram napisati da imaš prav
lp tigrica

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 17, 2004 8:48 pm

Daco je napisal/-a:Slovenija, odkod lepote tvoje :lol:

Mamo tok lepo pokrajino, da se sploh ne zavedamo kaksno sreco imamo, da zivimo v tako majhni a tako raznoliki drzavici, da si lahko v 2-3 urah kjerkoli.

LP ;)

Pa še kako maš prou. Samo mi slovenci ne znamo tega izkoristet.

No so že nekateri. Recimo moj fotr v letu vsej ene 10x vozi tujce po sloveniji. Gre jih puj na brnik pelje na otočec v hotel. Pol pa vsak dan nekam. Enkrat grejo dal k kolpi u uno zidanco ko maš vin zastonj pa mal po vinskih goricah, pol en dan u plitvice , pol na morje, u bohinj...itd. Pa je folk zlo vesel.

Z pravo politiko bi se država z turizmom živela ne pa da davke navijajo pa folku dnar kradejo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov