nebivedu je napisal/-a:Men gre tut na živce to k se ti prlima na rit, pa ti svet u avto in blenda, ker kao prepočas voziš in tko je en tip ponoč naletu na mino - prazna cesta nikjer nobenga cele pol ure se ni noben prpelu mim;
Peljem proti ostrem ovinku in en buksl se mi z lučmi in meglenkami prilepi na rit, da sm komi vidu kej naprej k me je full zaslepu. Pridem do ovinka in v ovinku vklopim pogon na vse 4 kolesa in peljem namesto v ovinek kar naravnost, tip, ki se mi je na rit prilimal pa za mano direkt na travnik - sm mislu, da bom crknu od smeha, k sm vidu, da je sam moje luči gledal. Pol sm ga pa pustu ene 20 minut tam na travniku, pa sem ga z enga grička opazoval (Opazoval sem bol luči, ker se drugega ni dosti videlo - tema namreč dela svoje), kako se matra avto spravit iz travnika, kjer se mu je ukopal.(on me ni vidu) čez ene 20 minut sem pa nazaj prišel, pa mu avto povlekel iz tistega res blatnega travnika in se odpeljal domov, še vedno nasmejan do solz.
LP
Nebivedu
A ni bila megla, vsaj tko si že enkrat prej napisal, .... ali samo klobasaš? drugače pa, ideja je zelo dobra.