Debate, ki niso vezane na ostala področja...

wavemaker
Stalni uporabnik

Re: GUMBALL 3000 2016

Napisal/-a wavemaker Če maj 12, 2016 6:00 am

se strinjam

nasploh sem proti elitistični peščici, ki taca vse pod seboj

Uporabniški avatar
dzuro.na.izi
Uporabnik

Kraj: Dežela cvička

Napisal/-a dzuro.na.izi Če maj 12, 2016 6:15 am

Ah dej pomirte se vsi hejterji ki mislte da sta dva yugota vredna česa...če mate nostalgijo po yugutih prodajte sedanje bmw-je pa audi-je pa si kupte yugeca pa pazte nanj kot da je zlat...Who gives a S#!t za 2 yugeca no :roll:

Kje ste pa bli ko so naši mariborski Jackass-i iz oddaje Tvoj problem uničl 3 yugece v eni oddaji? Pa to ni bil edini yugo ali fičo ali stoenka, ali katrca ki so ga uničl! Pa niso bli glih bogatuni.
Glej
https://www.youtube.com/watch?v=31-jdD1ubxE
https://youtu.be/xheVJZ_bPHY?t=189
https://youtu.be/EXB_5q8VWss?t=70
https://youtu.be/I9cK1_v7cLE?t=70

nejc1986
Novinec

Napisal/-a nejc1986 So maj 14, 2016 1:11 am

Ja,sj ta slo.wannabe jackass je isti klinac... pac zbujanje pozornosti z namernim unicevanjem stvari je,za moje pojme,neandertalsko... in ce je to nek kao bogatun je se tolk bol zalostno... mogoce bi ta yugic komu koristu za kej bl pametnega,mogoce je kdo navezan na njega,djmo bit iskreni,vsi smo navezani na kej kar je ostalim bv in smesno pa bi bili zelo obcutljivi ze na to ce bi kdo kej slabega reku cez to,kaj sele da bi kdo tej stvari oz.osebi kej slabega naredu...

In ne,ne bom prodal svojega sodobnejsega avta in sel nazaj na yuge,katrce ipd... kar pa se ne pomen,da me lahko boli k.kako neko komaj polnoletno tele namenoma unicuje se popolnoma uporabno stvar v katero je nekdo vlozil nekaj casa,denarja in truda...
S takim razmisljanjem bomo kmal prsli do tega,da bomo zacel pljuvat,scat,razbijat po vsakem avtu,ki po nasem mnenju ni "vreden cesa"... ko bo pa kdo od nas mel npr. izpraven star zgonen bicikel,pa mu bo nek mulc z biciklom za 2jurja za foro mal gume prerezu pa se zraven posnel pa norca delu ,bo pa jok pa stok pa kaka je mladina.... vem da ni isto,ampak razmisljanje je pa sila podobno...

Pa tud konc konceu,mislim da rdeca nit prireditve ni to kar so oni nardil
Pardon,vem da sem mal zasel s teme,ampak nisem mogu bit tih...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So maj 14, 2016 7:23 am

Ja mentaliteta je pač v k****. Na plačljivem parkplacu mi je ženska vsak dan udarila z vrati po mojem avtu. Ko sem jo en dan počakal in je spet butnila v moj avto, sem jaz butnil nazaj v njenega. Kakšen jok in stok, ker je bil njen novi golf odrgnjem, moja stara škatla je pa itak ničvredna in je vseeno, če je obutana.
Na srečo je d**** od babe zato šel klicat policaje, ki so ji razložili, da četudi je stara škatla, je še vedno tuje imetje, ki ga v treh mesecih ne sme 27x zadeti z vrati (smo šli štet poškodbe od njenih vrat na mojem avtu).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
dzuro.na.izi
Uporabnik

Napisal/-a dzuro.na.izi So maj 14, 2016 9:58 am

Nejc1986

Kokr jst vem sta bila še oba Yugota vozna preden sta jih zamenjala s superavti. Eden je imel pa že v štartu probleme z vžigom in z ropotom. Vse kar sta ta dva mulca delala z njima je blo 5 min drifatnja, neki vožnje do prireditve in pa vlečenje vrvi ki se jima je itak strgala.

Zdej pa še enkrat pojasn s čem sta uničevala avto???

Priznam da bi bilo lepo spremljat ali bi yugeca prišla na cilj ali ne ampak je kokr je. Pa roko na srce če nista yugeca prišla z odpada bi pa kmalu končala tam tako ali drugače.

LP

nejc1986
Novinec

Napisal/-a nejc1986 So maj 14, 2016 1:46 pm

Dzuro.na.izi....

Ne gre se za to kdaj se bo avto znajdu na odpadu,ker se to nikogar izmed nas neposredno ne tice. A bo to slej ali prej ali cez 30let... ni vazno a se jima je spaga strgala ali ne,a sta driftlala 5min ali pa 5ur in a je zaj...vu vzg al ne... vsak avto ,vkljucno z mojim in tvojim,bo slej ko prej zrel za odpad,pa to se ne pomeni,da je prav da se izzivlja nad njimi,definitivno pa to ni, in ne sme biti,odraz zrelega,zdravega razmisljanja...

Gre se za to d smo kot druzba dosegli zelo zelo nizko stopnjo obnasanja,ki sem med drugim kaze tudi z odnosom do tujih stvari,predvsem ko ta stvar ni najnovejsega letnika in splosno obcudovana... in se ne gre sam za ta primer ampak se to vidi na vsakem koraku,razbijanje z vrati,nakupovalni vozicek nc hudga ce se mal nasloni na star avto "ah,sej je itk ze biu ruknen,",ce se pa rukne nov drag avto pa "ah,sj ce ma dnar za avto,bo meu pa tud denar za licarja",ko pa nam kdo rukne avto pa ogenj v strehi.., pac ta nacin razmisljanja "ne moze nam nitko nista".... pac sem alergicen na take stvari,sem veseu da so me doma vzgojili tko da pazim na svoje stvari,tuje pa spostujem,ne glede na to a so mi vsec ali ne... in da upraviceno pricakujem tud od ostalih to... in da ne bo nesporazuma,vem da obstaja veliko normalnih ljudi z normalnim razmisljanjem ampak cedalje vec je pa tudi de..lov k jih boli klinac za vse razen za lastno rit...

In,ce ne ves ce s cim sta unicevala yuge,obstajata za moje pojme 2 moznosti.. al spadas v zgoraj opisano skupino ljudi,al se ti pa sanja ne kaj je dobro za avto in kaj ne...
Lhk pa posods svoj avto nekemu mulcu,pa nej mal stoji na strehi,nej mal drifta ,pa nej mal se dela norca z njega,pa dejmo mal spago vlect.... sj pa bo slej ko prej na odpadu...

Uglavnem,not cool

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar So maj 14, 2016 4:06 pm

bravo nejc!

lp

Uporabniški avatar
dzuro.na.izi
Uporabnik

Napisal/-a dzuro.na.izi So maj 14, 2016 4:19 pm

Nejc

Maš prav do neke mere...Ljudje so brezbrižni in neodgovorni. Sam nisem med njimi ker tudi mene veliko stvari moti pri ljudeh ampak glede na to da je Gumball šov je treba razumet zakaj sta počela kar sta počela.

Oba avta je odkupila Ekipa Team Galalg 73 iz Saudske arabije, ki je se pravi tudi sedanji lastnik avtov. Če bi mislili kaj resnega s tema dvema avtoma bi najbrž najeli bolj resna voznika in tudi nebi dovoljevali takšnega obnašanja ampak šov je šov.

Kot sem že omenu, z veseljem bi spremljal pot yugecov po evropi, ampak žal sta končala pri dnevu 1 ali 2.

LP

nejc1986
Novinec

Napisal/-a nejc1986 So maj 14, 2016 5:05 pm

Ne,ni treba razumet tega kar sta pocela.lih to je brezbriznost,. Avta sta bla ljubiteljsko vozena,vzdrzevana,obnovljena,poslana v anglijo z drugacnim namenom,verjemem da prvotnima lastnikoma razplet sploh ni vsec... mislm da ma ta sov mal mocnejse ozadje in poanto,kot sta jo ta2 mulca pokazala s temi dejanji...

Ce je pa to zabava,pol pa tud nevem...

S polne riti pa itak ni tezko srat....

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So maj 14, 2016 5:24 pm

Pač ena farsa vse skupaj...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
sova501
Novinec

Napisal/-a sova501 So maj 14, 2016 5:25 pm

Če so ju bogati Arabci kupil tako ni čudno da so pustili da ju tako uničijo, več denarja imajo manj cenijo stvari.
Včas je bla neka oddaja na tv zapuščena luksuzna vozila v Dubaju in tam delajo bogataši z avti ko svinja z bučo.
Celo nekega zapuščenega roverja so našli ko je bil pred tem v oddaji west coast customs. Njim avto za 200.000€ pomeni manj kot nam avto za 200€, sentimentalna vrednost pa za njih ne obstaja. Iz ene igračke na drugo. https://www.youtube.com/watch?v=mQUWYWtJqP4

Uporabniški avatar
dzuro.na.izi
Uporabnik

Napisal/-a dzuro.na.izi So maj 14, 2016 5:54 pm

Nejc

Kaj pa če ti povem da itak ni bil namen uporabit yugeca za dirkanje. Ka pa če ti povem, da je bilo vse skupaj diverzija da je ekipa Galag na skrivaj razkrila Batmobil?
Glej post iz 30-ega aprila.
https://www.facebook.com/teamgalag/

Pa tako kot je Primožek reku "ena farsa pač".

Pa mislim da ta šov nima nobene poante druga kot to da mladi bogatuni vozijo super avte po evropi, se frajerišajo in zvečer party till they drop.
Postrani naj bi bla pa še "dobrodelna nota" če jim je sploh kej važna.

LP

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po maj 16, 2016 11:13 pm

nejc1986 je napisal/-a:Dzuro.na.izi....

Ne gre se za to kdaj se bo avto znajdu na odpadu,ker se to nikogar izmed nas neposredno ne tice. A bo to slej ali prej ali cez 30let... ni vazno a se jima je spaga strgala ali ne,a sta driftlala 5min ali pa 5ur in a je zaj...vu vzg al ne... vsak avto ,vkljucno z mojim in tvojim,bo slej ko prej zrel za odpad,pa to se ne pomeni,da je prav da se izzivlja nad njimi,definitivno pa to ni, in ne sme biti,odraz zrelega,zdravega razmisljanja...

Gre se za to d smo kot druzba dosegli zelo zelo nizko stopnjo obnasanja,ki sem med drugim kaze tudi z odnosom do tujih stvari,predvsem ko ta stvar ni najnovejsega letnika in splosno obcudovana... in se ne gre sam za ta primer ampak se to vidi na vsakem koraku,razbijanje z vrati,nakupovalni vozicek nc hudga ce se mal nasloni na star avto "ah,sej je itk ze biu ruknen,",ce se pa rukne nov drag avto pa "ah,sj ce ma dnar za avto,bo meu pa tud denar za licarja",ko pa nam kdo rukne avto pa ogenj v strehi.., pac ta nacin razmisljanja "ne moze nam nitko nista".... pac sem alergicen na take stvari,sem veseu da so me doma vzgojili tko da pazim na svoje stvari,tuje pa spostujem,ne glede na to a so mi vsec ali ne... in da upraviceno pricakujem tud od ostalih to... in da ne bo nesporazuma,vem da obstaja veliko normalnih ljudi z normalnim razmisljanjem ampak cedalje vec je pa tudi de..lov k jih boli klinac za vse razen za lastno rit...

In,ce ne ves ce s cim sta unicevala yuge,obstajata za moje pojme 2 moznosti.. al spadas v zgoraj opisano skupino ljudi,al se ti pa sanja ne kaj je dobro za avto in kaj ne...
Lhk pa posods svoj avto nekemu mulcu,pa nej mal stoji na strehi,nej mal drifta ,pa nej mal se dela norca z njega,pa dejmo mal spago vlect.... sj pa bo slej ko prej na odpadu...

Uglavnem,not cool

Se kar strinjam z napisanim, čeprav zame Yugo nima nobene vrednosti pa sem mnenja da takšno trapasto norčevanje res ni za nikamor. Kaj so pa hoteli s tem sploh pokazati? Prav res ne razumem. Ni ne zabavno, ne zanimivo ampak zgolj retardirano kot vsi na posnetku, kup debilov. Vse skupaj je na nivoju 12letnikov :roll: Sicer pa sem mnenja, da je tudi celoten gumball eno bebavo kurčenje idiotov, zato tole z Jugeci sploh ne preseneča. Debilna zabava za debilne udeležence z debilnimi gledalci. Vsakemu svoje.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To maj 17, 2016 7:16 am

Ma, da imam jaz 10k€ viška vam vse YUGE potamnim in še zapalim!!!!!!!!!! 101 je pa legenda ja !!!!!!!! Torej imate srečo, da mi fali teh 10K€ drugače bi vse pokupil in jih demoliral =P

Nikola_Tesla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Nikola_Tesla To maj 17, 2016 9:50 am

Svetu so pokazali so je bil socializem slabo razvit in da je le sedanja "vladavina kapitala" prava zadeva... vidimo da ima tudi ta sistem pomanjkljivosti.... generira prevelike razlike.... nezadovoljstva v družbi je več kot prej.

Prej smo imeli svojo proizvodnjo.... sedaj pa lastniki kapitala v zameno za tiskane € zahtevajo da opuščamo proizvodnjo in zapiramo firme... počasi nas kuhajo v "loncu".

Lp.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne maj 22, 2016 3:53 pm

Mhm... vidim, da poznaš nekaj besed in jih znaš črkovati.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov