nejc1986 je napisal/-a:Dzuro.na.izi....
Ne gre se za to kdaj se bo avto znajdu na odpadu,ker se to nikogar izmed nas neposredno ne tice. A bo to slej ali prej ali cez 30let... ni vazno a se jima je spaga strgala ali ne,a sta driftlala 5min ali pa 5ur in a je zaj...vu vzg al ne... vsak avto ,vkljucno z mojim in tvojim,bo slej ko prej zrel za odpad,pa to se ne pomeni,da je prav da se izzivlja nad njimi,definitivno pa to ni, in ne sme biti,odraz zrelega,zdravega razmisljanja...
Gre se za to d smo kot druzba dosegli zelo zelo nizko stopnjo obnasanja,ki sem med drugim kaze tudi z odnosom do tujih stvari,predvsem ko ta stvar ni najnovejsega letnika in splosno obcudovana... in se ne gre sam za ta primer ampak se to vidi na vsakem koraku,razbijanje z vrati,nakupovalni vozicek nc hudga ce se mal nasloni na star avto "ah,sej je itk ze biu ruknen,",ce se pa rukne nov drag avto pa "ah,sj ce ma dnar za avto,bo meu pa tud denar za licarja",ko pa nam kdo rukne avto pa ogenj v strehi.., pac ta nacin razmisljanja "ne moze nam nitko nista".... pac sem alergicen na take stvari,sem veseu da so me doma vzgojili tko da pazim na svoje stvari,tuje pa spostujem,ne glede na to a so mi vsec ali ne... in da upraviceno pricakujem tud od ostalih to... in da ne bo nesporazuma,vem da obstaja veliko normalnih ljudi z normalnim razmisljanjem ampak cedalje vec je pa tudi de..lov k jih boli klinac za vse razen za lastno rit...
In,ce ne ves ce s cim sta unicevala yuge,obstajata za moje pojme 2 moznosti.. al spadas v zgoraj opisano skupino ljudi,al se ti pa sanja ne kaj je dobro za avto in kaj ne...
Lhk pa posods svoj avto nekemu mulcu,pa nej mal stoji na strehi,nej mal drifta ,pa nej mal se dela norca z njega,pa dejmo mal spago vlect.... sj pa bo slej ko prej na odpadu...
Uglavnem,not cool
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov