Bandit pravi:
Bambi:D ???...a te lahko za rokico prosim (yoke:D:D:D).Prav luštkano dekle!!.
Bandit
RegY pravi:
uuuuuuuuu
na kak kafe pa bi res lahko kdaj šla:) - brez obveznosti in strahov... mam punco
saj res bambi! od kod si spljoh? pa ostale punce? predstavitev bi tudi lahko bla če so že slikce, ne... da vemo kje vas iskat
se opravičujem za uničevanje oči itd.... za moj prejšnji post in podarjam bambi srebrno medaljo za drugouvrščeno v podani slikci v kategoriji ženskega spola!!!
v moški sem še vedno jaz zlatko
[Sporočilo uredil/a RegY na dan 12.11.2002 ob 17:58 GMT]
RegY pravi:
zalcika... malo heca more bit... ne bit zdaj tak nakremžena... pa mi pošlji raje seznam smajlijov kaj morem naredit za ene znake, da bom dobil vse to kar premore forum....
LP!
Scoooby pravi:
Sj bo GaS Tuning spet v kratkem verjetno ksn srecanje zorganiziru pa se bomo takrat lahko vidl.
Bambi...iz kje pa si drgac ti?
bambi pravi:
če se ne motim, sva midva že imela priložnost klepetati ob kavi...
grehc pravi:
Za Salso bomo dajali komplimente, ko bom nabavil ford focus RS cosworth(300KM). Da bo lahko 4sale-tu ušel.
[Sporočilo uredil/a grehc na dan 13.11.2002 ob 17:55 GMT]
Scoooby pravi:
Sj bo GaS Tuning spet v kratkem verjetno ksn srecanje zorganiziru pa se bomo takrat lahko vidl.
Bambi...iz kje pa si drgac ti?
RegY pravi:bambi pravi:
če se ne motim, sva midva že imela priložnost klepetati ob kavi...
huh?!?
kdaj? kje?! nick mi je sicer znan, ampak... to je blo na forumu od miklavžeja... pa tisto kaj sem na onem srečanju videl ni bilo niti približno to, kar je tam na prvi strani na sliki...
tako, da.... neo držalo bambika:)
lahko pa dokažeš in se mi prikažeš kot dobra vila kdaj v picassotu, če si iz mb, pa veš kje je to
Bandit pravi:
To sem jas:D:D:D...sem singel (če te zanima:D:D)
Bandit
Bandit pravi:
To sem jas:D:D:D...sem singel (če te zanima:D:D)
Bandit
Bandit pravi:
Ehm..nisem več...(ker ste le dale slikce gor:D!)
Bandit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov