hetric je napisal/-a:Regy: nisem jaz kriv da so te povoziliin nasplošno se v naseljih držim omejitev.Zanimivo je to da sm prvič v naselju tok vozu pa še takrat me dobijo.
A ti men groziš kao, mal se umir pa pejd psihiatru če maš probleme. Me sploh ne poznaš tko da pazi na besede. Men je žal da se ti je to pripetilo ne maram pa da me neki obtožuješ ker ne ves kako je blo
RegY je napisal/-a:predstavljaj si tako:
pri tej hitrosti bi ti na cesto skočil en mali otrok, ki bi na drugi strani zagledal mamico in bi začel bremzat, ko bi ga zagledal na razdalji 50 metrov. do njega bi zmanjšal hitrost - ne zaustavil - na približno 35km/h, kar bi povzročilo zelo krvavo sprednjo šipo, otroka pa v zraku nekje 4 metre - definitivno bi ga ubil
kaj bi storil?!
plačaj, piz.da, speeder presnet
hetric je napisal/-a:to se je pa zgodil pri svetmu duhu in sicer 50 je omejitev od žabnice pa do Grenca če še mogoče ne veš kmet!
RegY je napisal/-a:hetric je napisal/-a:Regy: Dramatiziraj kje drugje npr v gledališču.tko hudo pa spet ni.Pa mal lepše se izraži, pokaži da si že zrela oseba.
Sicer pa kdor od vas pozna cesto od kranja proti škofji loki ve da je cesta zelo pregledna in da bi tam lohka vozu komot 90km/h.
Drgač prekršk ni bil storjen namenoma mudil se mi je ene papirje uštimat, vem da to ni izgovor.
lp
ne "dramatiziram", ampak je izkušnja v mojem 7. letu starosti pripeljala do tega, da bi poklal vse take, kot si ti! namreč poletel sem 5 metrov v zrak in domov šepal 500 metrov z izpahnjenim kolkom in počeno vranico!
srečn!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov