McLaren je napisal/-a:Dej nared neki dobrega pa spokaj v pi**o matrno teslo nerazgledano. Poznam polno takih briht k mislijo da morajo vsem pamet solit in bit "pameten" kamorkol pridejo, da skrijejo kako so zares ubogi na umu.
freddie je napisal/-a:Cel kup odgovorov pa niti eden tak, ki bi navedel razlog za ta fenomen. Sami odgovori v smislu "ker jim je všeč" in "to te ne bi smelo zanimati, zakaj te to zanima, žaljivo je da te to zanima, alah je edini bog in mohamed je njegov prerok"...
Nekaj iz imaginarne knjige Pisanje odgovorov na forumih za telebane.... če neka tema osebe NE zanima, potem ne vem zakaj trati čas s tem da nanjo odgovarja. Take teme se je najbolje ogniti, razen če je namen take objave le krik osamljenega v puščavi češ "Opazite me, tukaj sem! Moje mnenje je, da se ne sme spraševati o nižanju podvozja!"
Pa še nekaj o temi sami:
https://www.yourmechanic.com/article/wh ... ing-my-car
Kako ste predelovalci rešili težave omenjene v tem članku?
Sprememba tovarniške geometrije podvozja, večji naklon gum in posledično slabše zaviranje, večja obraba gum, udarci ob višje robnike itd.
Še zmeraj pa ostaja izvirno vprašanje. Zakaj vam je stvar všeč? Je zadaj le slab okus ali imajo nekateri morda upanje, da se bo avtomobilu zaradi tega izboljšale vozne lastnosti? Morda obstajajo nekateri, ki jim je všeč, če se med vožnjo čuti vsaka luknja, češ "to je tak občutek primarne vožnje kot v kakšni 911tki"? Pričakoval sem take bolj konstruktivne in nekonvencionalne odgovore, ne pa SlovenianQuality dolgočasje, kateremu sem priča.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov