Tako slane teme pa mislim, da še nismo imel.
To ni politika vsi bodo rekli, da si "nestrpen" če pa izpostavljaš eno manjšinsko skupino za nekaj kar je daleč od tega samo njihova lastnost. Jaz poznam še in še ljudi drugega porekla (slovenci, hrvati, srbi, makedonci) iz skora vsakega kotička Slovenije, ki prav tako, delajo na črno in pobirajo vsako možno socialno podporo ali pa sploh ne delajo in živijo od socialne podpore pa vozijo avte višjega kalibra živijo pa v državnih stanovanjih itd. In pa obilo ljudi, ki ko dočaka novo zaposlitev po 3eh mescih že letijo po lizinge-kredite.
Konec koncu pa a lahko človeka kriviš, da se bori za boljše življenje na vsak možen način. Sploh če pogledaš celotno situacijo, ki so nam jo starejše generacije pustile. Res je da ni prav do drugih, da eni delajo na črno in poleg tega pobirajo še socialno podporo tudi meni se zdi to daleč nepravično ampak če že izpostaviš potem izpostavi vse ali pa če že izpostavljaš neko skupino ljudi potem, daj vsaj zaradi nečega, kar je v večini tipično za njih.
Da ne gremo po tej temi naprej meni gre na živce:
- Zjutraj, ko prehitevaš kolono tovarnjakov in se ti nekdo zalima za rit in ti začne blendati. Jaz osebno se držim desnega pasu če že prehitevam, vseeno nebom šou nad 140. To, da se mi zalimaš za rit in mi blendaš samo pomeni, da se bom z 140 spustil na 90-100. Imam dva para oči in na daleč vidim, kir avto voziš ni ga potrebno od blizu kazat če se ti pa tako mudi pa lahko vedno greš prej od doma.
- Menjava prednih žarnic na Astri in Hyundai i30.
- Ko hočeš istočit olje pa preveč odvrneš vijak in ti pade v olje...
- Ko si natanku 59.99 pa želiš zaokrožit na 60,00 pa preveč prtisneš pa dobiš 60.01