Road Runn3r je napisal/-a:Sem na enmu avtu vidu napisanoživljenje je prekratko da bi vozu golfa.

Fora je pa taka da opažam, da med nami ni skoraj nihče navdušen nad Golfi, na cesti je pa vsak drugi avto Golf 4

PriSon je napisal/-a:Golf je neka klasika, ne vem no! Moj stari tudi sanjari o Golfu (sicer do zdaj o 4), vendar..zadeva je predraga, glede na to kaj nudi. Golf 4 me je šokiral s tem, da nima serijsko centralnega zaklepanja! Pol pa vidiš TDi, pa zaklepa vsaka vrtata posebaj, pa daj no, dnara pa je vun vrgel še pa še!!! Mislim, da bi za ta dnar raje mahnil po Octaviji, čeprav me tudi slednja ni navdušila, vsaj l.99 1,6 75PS ne (, ki jo imajo stari od punce ), pije več olja kot bencina(75000km), to je ena od napak. Večje težave bi naj delala le ta mašina, mi je reko en kolega, ko dela na Seat servisu-VW company namreč!!!
Po mojem je Golf 5 predrag! Mel pa bi ga, če bi imel keš, kar pa nimam tak da bo še Ford en čas moj :P .
Mate je napisal/-a:Sej so v osnovi tud drazji :\ Men je sicer ratal zbrat za IV, samo je 1.6 100KM mal premal.
Mal me mika ena IV GTi 1.8T cipana pa filtr, nekje bliz 200KM more metPa se mal kilometrov ma, edin problem je cena 3,6 al 3,7m. Je pa res da ma 17" gor pa webasto
red boy je napisal/-a:McWill je napisal/-a:Golf 5 2.0 FSI 5,1 mio pa ni klime!!!
Si se mal zmotu. KLIMA ( mehanska ) je zdaj v novem golfu serijsko, za doplačilo 36.000 sit pa dobiš avtomatsko klimo. Ponudba velja od 13.02.2004 dalje.
Motor 2.0 FSI pa stane 4.65 mio ( serijsko 6 prestav), za 5.1 mio dobiš pa 2.0 FSI z DSG menjalnikom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov