Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Pe feb 27, 2004 1:07 pm

jky je napisal/-a:jaz sem mel pa obratno. Se peljem po obvoznici 120kmh, pa prleti za mano P607 in mi začne blendat naj se mu umaknem. Pa se eno stvar sem doživel, ko je punto izsili avtobus št.6 ko sem šel na faks.

Mislm sam mal snega pa je folk čist zmeden, eni vozjo k po jajcih drugi mislijo da majo rally gume za sneg.

bez komentara

eni vozijo kot po jajcih, drugi pa mislijo, da imajo j***a.........hehehe
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe feb 27, 2004 2:52 pm

peters je napisal/-a:Rešitev:

Opazovati promet za seboj in pred seboj. Če vidiš, da pred tabo ni nikogar, za teboj pa več kot en avto, pomeni, da voziš prepočasi in živciraš tiste, ki so za teboj.
V takem primeru je smiselno ustavit in hitrejše spustit naprej.

In to bi morali biti objavljeno na televiziji. Ali pa v kaksni oddaji, ker eni so glede tega pa resnicno trdi. Sploh kaksni (pre)ponosni lastniki TDI. Sem pa tudi ze dozivel, da se je pred mano lepo umaknil. Ej takrat bi pa kar ustavil pa ga povabil na en pijacko.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe feb 27, 2004 3:48 pm

To mi gre prov na živce k en pred tabo NA SPLUŽENI cesti pele zdele 30 km/h :shock:

Drugač pa s Syncrotom ponavad kr prtiskamo po snegu. Ma pa avto eno hudo napako, če za kom peleš v visoki prestavi pri stalnih nizkih obratih za več kot 200m gre v nek limp mode (nič moči).
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe feb 27, 2004 4:20 pm

ma, jst sm se včeri zvečer pelu s pohorja po AC proti celju, pa je bla cesta ful zasnežena in sm se pelu okol 100 (ker je tolk šlo brez prevelke nevarnosti), pol pa naletim na kolono, ki jo je zadržval en kr**en, k je vozu 30 in ga noben drug ni upu prehitet! pol se pelem mim, pa vidm v ogle3daju, da so se vsi odločl, da ga bojo prehitel, ker so vidl mene, da se da! (je pa po eni strani brezveze izzivat, če se ti nokamor ne mudi in je cesta v ku**u!).
Slika

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe feb 27, 2004 4:30 pm

Na zasneženi(brozga še hujš) AC je 100km/h res max! Ker res dobesedno plavaš, menjava pasov je pa tud samomor :roll:

LP
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe feb 27, 2004 4:32 pm

dejan84 je napisal/-a:40 je za nekatere že kr velka brzina :evil:
sam k pol zgubiš živce. Zadnc k sploh ni blo nč snega na cesti (sreda), sm pelu po magistralki mal čez omejitev (140 :D ), pa me izsil ena baka u pandi, pol ji še mal pocuka, nato pa hladno pele 40!!!! Nasprot pa tolk folka da je 3km nism mogu prehitet. itak da sm živčnga dobu, pol mi pa ONA fakiča pokaže!!!
Če se mi ne bi mudil bi ustavu, da bi se mal pomenu z njo.
:twisted:

Bakica k fakiča kaže. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jutr zvečer mam prvo uradno uro vožnje. :DDD Upam, da nau preveč padal, sam vozu bom pa pomoje vseen počas. 40? :lol: :lol:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe feb 27, 2004 4:35 pm

darwin je napisal/-a:
sam k pol zgubiš živce. Zadnc k sploh ni blo nč snega na cesti (sreda), sm pelu po magistralki mal čez omejitev (140 :D ), pa me izsil ena baka u pandi, pol ji še mal pocuka, nato pa hladno pele 40!!!! Nasprot pa tolk folka da je 3km nism mogu prehitet. itak da sm živčnga dobu, pol mi pa ONA fakiča pokaže!!!

Jutr zvečer mam prvo uradno uro vožnje. :DDD Upam, da nau preveč padal, sam vozu bom pa pomoje vseen počas. 40? :lol: :lol:

če še nisi vozu po glavnih cestah, se še 30 ne boš če bo snežil!
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe feb 27, 2004 4:36 pm

Hja, sneg pa pocasni vozniki so zabavni. Ce je sneg na cesti pa ksn pred vami voz ene 80 po AC, ga ne nicesar krivit, ker 80 se vedno lahko peljes po AC, ceprov je un pr taki hitrosti ze vs trd, vprasanje kaj bi blo pr 90. Drgac je blo pa ucer hudo se vozt po obvoznci ob ene 2230 ene 110, 120 pa k je mal zanasal :-P pol pa iz severne obvoznce na SV krak AC sm pa lepo mal zaslideu pr ene 80-90 :D Pol pa se parkplac :D .

No, da se se jest mal prtozm. Dons se pelem iz LJ in v Trnovem na Mivki ena zenska kida dvorisce in sneg na cesto mece. Prbremzam do snega, k je su lih en avto nasprot in na sreco sm pelu svojo smer naprej, njega pa tud ni zanesl, k bi mela drgac kr dost skode... in pol vidm zensko k se naprej mece sneg na cesto. Se ustavim, grem nazaj in ji recem "Gospa, tega snega ne metat na cesto, ker se bo zgodila nesreca." Ona pa men nazaj: "Sam tih bodte, a vm ga v avto vrzem." :shock: Pol ji recem, da ne, zenska pa ze kr nalozi sneg na lopato, sm se samo odpelu, pogledu hisno stevilko pa ji polcaje poslou. Me je prov pogrel :evil: :!:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe feb 27, 2004 4:37 pm

zupi13 je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:

če še nisi vozu po glavnih cestah, se še 30 ne boš če bo snežil!

Ah, sej bo. Do 40 bom pa že pršu. Sicer ma pa inštruktor lih nov menjalnik, k mu ga je ena žensla čist zjebala.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe feb 27, 2004 4:55 pm

če bi se pelu 60 bi bil vesel, tak so pa 30 cijazl! :evil:
Slika

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Pe feb 27, 2004 4:58 pm

Vsi vemo, da eni vozijo, ko po jajcah, drugi pa majo preveč j**c! Najbolj sovražim take, ki dajo v zadnji sekundi žmigavec, pol pa malo po bremzi, se ti ABS vklopi pol pa še vleče avto na vse starni pa si že posran! Dajte ljubi ludi zavedajte se, da ko je cvorga na cesti raje 100 m prej blinker, da ne bo pizdarij!
No, kot drugo...lani ali predlani je full sneg bil eno rundo. OK, se jaz zjutraj vsedem v avto, zatem, ko sem ga 15 minut pucal, pa se peljem malo, da probam kak je kaj sklisko...malo zabremzam kot, da nimam bremz, pol pa hočem tam krožno obrnit pa avto obrne za več kot 90°(to sem delal na manj prometni cesti). Nakar se napotim proti MB, pa mi že 3 km tu od nas neki šlepar blinka, ko fukjen, ampak tedaj je cesta bla res nesplužena. In kaj te naj naredim? Šajbo dol pa sredinca vluft, kdo je on, da bo me s ceste tiščal? Kar pa je najhuje pelal sem se pa 50 km/h, kjer je mi tovornjakar blinkal je to bila tudi omejitev! Nato me je čez nekaj kilometrov prehitel in kaj je bilo najbolj smešno...v Benediktu so ga pri OMV škifi izločili iz prometa! :twisted: Več kot 60km/h varno pa se na tisti dan lahko pelaji le tisti, ki so imali cvekarce!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po mar 01, 2004 3:59 pm

Ja .. ko je cesta ledena pa zasnezena .. malo obzirnosti .. oz veliko vec .. zmigavci varnostna mirni premiki raj pocakat kot pa pred nekoga zapeljat .. folk ni resn ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 4:14 pm

Glede tistega z novo 5-ko......morda je pa ravnokar avto kupil, ga registriral in se odpeljal na zavarovalnico kasko zrihtat...........če je tako si je še dosti upal.......

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Po mar 01, 2004 4:15 pm

Samo je pa zanimivo kako hitreje spelješ ovinek ob hudem snegu s uporabo ročne, kot pa če počasi lezeš v ovinek :) Tega sicer nisem prakticiral podnevi, ampak ponoči oje bilo aloljudi na cesti, je tisti pred mano šel lepo pravilno v ovinek in grooooozno počasi da mu nebi sprednji del zdrsu , jaz pa ročna in sem bil že za njim, čeprav je bil prej kar dosti pred mano :lol:

No ja...vsejeno je take stvari boljš prakticirat na parkplacih :lol:

Aja kolega ma staro petko (E39 525 tds) in če neštejemo vožnje v najhujšiklanec tisti avto nima problemovv snegu :shock: Meni je rit bolj opletala kot njemu, pa mam veliko lažjo nogo ter FWD :?
Slika

Uporabniški avatar
VIGI
Nov uporabnik

Napisal/-a VIGI To mar 02, 2004 11:23 am

Jst moram rečt, da po zimi ne uporabljam drugega avtomobila in sem s svojim citiram »propelerjem« (E46) zelo zadovoljen :lol: 8) . Mislim, da v treh zimskih sezonah nisem imel takšnih težav s samo vožnjo, kot s počasnetim, tudi čez hrib npr. Prebold-Trbovlje (Mrzlica). Je pa pri tem sam svoj užitek driftati :vrum pri čemer so ostali citiram »reveži« prikrajšani. Tako, da je po mojem vožnja v snegu odvisna samo od voznika, pa če ta ima sprednji, zadnji ali 4x4 pogon. (seveda z ustrezno zimsko opremo).

P.S. Včasih smo pa STOENKE V RIKVERC tišal v hrib, da je imela ZADNJI POGON :? :lol: :P .
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost